زمین شناسی
-
آلا نمیخواد زمین شناسی رایگان بذاره؟!
قیمتی که گذاشته واقعا برای اینطور درسی که ضریبش 1 هست خیلی بی انصافیه. کسی میدونه اموزش ارزون تر یا رایگان کجا داره. البته چلاجور و رجایی و همدانی رو نمیخوام چون همه شون افتضاحن@m-sina در زمین شناسی گفته است:
قیمتی که گذاشته واقعا برای اینطور درسی که ضریبش 1 هست خیلی بی انصافیه. کسی میدونه اموزش ارزون تر یا رایگان کجا داره. البته چلاجور و رجایی و همدانی رو نمیخوام چون همه شون افتضاحنبرادر یا شما اشتباه دیدی یا اشتباه به عرضت رسوندن تو 30 دیقه 60 درصد سوالارو واسه طرف میبنده بعدا میگی مزخرف؟
میتونی بری پیش بینی های هر ساله اش رو ببینی
-
@m-sina در زمین شناسی گفته است:
قیمتی که گذاشته واقعا برای اینطور درسی که ضریبش 1 هست خیلی بی انصافیه. کسی میدونه اموزش ارزون تر یا رایگان کجا داره. البته چلاجور و رجایی و همدانی رو نمیخوام چون همه شون افتضاحنبرادر یا شما اشتباه دیدی یا اشتباه به عرضت رسوندن تو 30 دیقه 60 درصد سوالارو واسه طرف میبنده بعدا میگی مزخرف؟
-
احمد رضا 0
فقط استاد چلاجور یا همت خودت
ببین با استاد بهتر یادمیگیری یا خودت بخونی با کتاب تست
این نظر منهتو ماز هستند ایشون
-
احمد رضا 0
@0Farzam0 بنظرم کتاب تست خیلی عالی تر تا دبیر ولی تایم هم توی این قضیه مهمه
-
@0Farzam0 بنظرم کتاب تست خیلی عالی تر تا دبیر ولی تایم هم توی این قضیه مهمه
احمد رضا 0
بله باید خودتون تصمیم بگیرین ولی اگر خواستین استادی انتخاب کندی استاد چلاجور همایششون رو از دست ندین -
احمد رضا 0
@0Farzam0 همایش چلاجور واسه سالهای پیش خوب بود ولی کنکور دی سوالات زمین یکم لولشون بالا رفته اگر دقت کنی خود چلاجور توی همایش 1400 میگه سال 1401 دیگه نمیشه با 4 5 ساعت زمین رو جمع کرد
-
@m-sina در زمین شناسی گفته است:
@0Farzam0
برادر یا شما اشتباه دیدی یا اشتباه به عرضت رسوندن تو 30 دیقه 60 درصد سوالارو واسه طرف میبنده بعدا میگی مزخرف؟
کاری به تطابقش با کنکور ندارم. مشکلم اینه که من حرفشونو نمیفهمم. واسه من دبیر خوبی نیستند
حالا در کل برنامه آلا رو میخواستم واسه زمین بدونم -
@0Farzam0 همایش چلاجور واسه سالهای پیش خوب بود ولی کنکور دی سوالات زمین یکم لولشون بالا رفته اگر دقت کنی خود چلاجور توی همایش 1400 میگه سال 1401 دیگه نمیشه با 4 5 ساعت زمین رو جمع کرد
SEYED313 در زمین شناسی گفته است:
آره میگفت طراح کنکوری که سخت سوال طرح میکنه از مسافرت برگشته
-
@0Farzam0
برادر یا شما اشتباه دیدی یا اشتباه به عرضت رسوندن تو 30 دیقه 60 درصد سوالارو واسه طرف میبنده بعدا میگی مزخرف؟
کاری به تطابقش با کنکور ندارم. مشکلم اینه که من حرفشونو نمیفهمم. واسه من دبیر خوبی نیستند
حالا در کل برنامه آلا رو میخواستم واسه زمین بدونم@m-sina در زمین شناسی گفته است:
@0Farzam0
حالا در کل برنامه آلا رو میخواستم واسه زمین بدونمالبته الان بگم که دیگه سوء تفاهم نشه. مشکلم دقیقا با نکاتیه که میگه. چون نکاتش اصلا تو کتاب نیست و حفظ نکته اضافی هم خیلی منو اذیت میکنه. بجای اینکه بیاد توی کتاب نکاتو استخراج کنه واسه خودش کلی اسامی میگه که تو کتاب نیست یا مثلا توی اون درس نیست
-
@0Farzam0 در زمین شناسی گفته است:
نوش دارو رو پس برای کنکور دی ندیدین
بله هر کسی بالاخره یه برداشتی داره
نوش دارو چیه؟ پکیچ زمین شناسیه؟
-
@kian-jr در زمین شناسی گفته است:
درود ها
یچیز بی ربط به تاپیک بگم
سایت آلا براتون بالا میاد؟آره مشکلی نداره
-
@0Farzam0 در زمین شناسی گفته است: