مشاوره کنکوری (گفتگو)
-
@Zahra-HD در مشاوره کنکوری
گفته است:
از یه چیز مهم حرف بزنیم؟
هدف!
.
بسم تعالی
هدف چیست؟
بزار ریز تر بپرسم:
هدف یه آدمی که داره واسه کنکور میخونه چیست؟
.
اصلا هدف شما از درس خوندن چیه؟!
.
تو تاپیک زیر جواب بدین بهمhttps://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
.
@دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا @انسانیا@0Farzam0 @0yasin-sh0 Michael Vey @Soniaaa _هوژین_ @m-mahdi-kavoosi @Pya Hhh Hh kourosh @نویسنده-کوچولو
-
Z Zahra.HD این تاپیک را در ارجاع داد
-
هدف من از کنکور تبدیل شدن به یک پزشک هستش
ولی نه پزشکی که مطب داره یا جراحه
پزشکی که بیشتر وقتش رو با رفرنس های مختلف میگذرونه و تو یه آزمایشگاه کار میکنه و میتونه تولید علم کنه و انقدر توکارش حرفه ای بشه که بتونه در زیر چند دیقه با بررسی به چیزی که بقیه میخوان برسه.برای تامین مالی زندگیم هدفای دیگه ای دارم که از کنکورم خارجه
-
هدفم؟ هوم
یبار قبلنم گفتم
من فق دارم درس میخونم تا رتبه زیر هزار بیارم و اونطوری بتونم ب اهداف خودم برسم!
من اگ زیر هزار بیارم و شیرازی چیزی قبول شم، میتونم مثلا بالاخره اون لپ تاپ لمسیو بدست بیارم و ب رویام ک طراحی دیجیتال ارته برسممم.. و یا قبول شدن تو ی شهر دیگ باعث میشه خیلی از محدودیتا از روم برداشته شه.. میفهمین چی میگم؟ شاید این ارزوی مستقل شدن و برداشته شدن محدودیتا و اینا خییلی بچگونه باشه از نظرتون اما واقعا برا من این ی ارزوی بزرگه.Michael Vey خب حالا اهداف تو دو بخش شد
.
اون آزادی و امکاناتی که بعد آوردن یه رتبه خوب به دست میاری》هدفت میشه رتبه زیر هزار
.
و اون شرایط دانشگاهی که بعد این رتبه به دست میاری》رشته ای که میخونی و درسایی که قراره بخونی...
.
خب حالا چقد درباره اینا فکر کردی؟
به نظرت تهاش کجاست؟(درباره هر دو هدفت میگم) -
@Zahra-HD در مشاوره کنکوری
گفته است:
از یه چیز مهم حرف بزنیم؟
هدف!
.
بسم تعالی
هدف چیست؟
بزار ریز تر بپرسم:
هدف یه آدمی که داره واسه کنکور میخونه چیست؟
.
اصلا هدف شما از درس خوندن چیه؟!
.
تو تاپیک زیر جواب بدین بهمhttps://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
.
@دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا @انسانیا@0Farzam0 @0yasin-sh0 Michael Vey @Soniaaa _هوژین_ @m-mahdi-kavoosi @Pya Hhh Hh kourosh @نویسنده-کوچولو
@Zahra-HD
خب معمولا جوابی برا این سوال ندارم دایره اهدافم زیادی گستردس -
پزشکی که بیشتر وقتش رو با رفرنس های مختلف میگذرونه و تو یه آزمایشگاه کار میکنه و میتونه تولید علم کنه و انقدر توکارش حرفه ای بشه که بتونه در زیر چند دیقه با بررسی به چیزی که بقیه میخوان برسه.برای تامین مالی زندگیم هدفای دیگه ای دارم که از کنکورم خارجه
@0Farzam0 در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
پس میگی میخوای پزشکی بخونی نه واسه این که دکتر یوسفی بشی و روپوش سفید بپوشی؟... نه برای این که دانشجوی پزشکی بشی؟...
میخوای کسی بشی که داره علم مربوط به بدن انسان رو بخونه و روش تحقیق کنه؟ -
@0Farzam0 در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
پس میگی میخوای پزشکی بخونی نه واسه این که دکتر یوسفی بشی و روپوش سفید بپوشی؟... نه برای این که دانشجوی پزشکی بشی؟...
میخوای کسی بشی که داره علم مربوط به بدن انسان رو بخونه و روش تحقیق کنه؟ -
@Zahra-HD
خب اخه همشون ب ی اندازه مهمن یکیو بدون اونیکی نمیخوام
درامد ،خود وجود شغل، پرستیژ اجتماعی شغل، فرد موفق و واقعا مفید و باسواد بودن تو اون حرفه
و خب یسری اهداف دارم ک با اینک ب رشته دلخواهم ربط نداره ولی بهشون از نظر تحقق پیدا کردن وابسته میشه
مهاجرت هم قبلا با اینک بری برنگردی مخالف بودم ولی جدیدا داره نظرم عوض میشه
و یسری چیزای دیگ ک بگم تا فردا طول میکشه یا میگید شعار و کلیشه و ایناس -
@0Farzam0 پروفسور بشی که چی؟
استاد بشی که به دانشجو ها درس بدی؟که در مقام استادی قرار بگیر -
@Zahra-HD
درامد ،خود وجود شغل، پرستیژ اجتماعی شغل، فرد موفق و واقعا مفید و باسواد بودن تو اون حرفه
و خب یسری اهداف دارم ک با اینک ب رشته دلخواهم ربط نداره ولی بهشون از نظر تحقق پیدا کردن وابسته میشه
و یسری چیزای دیگ ک بگم تا فردا طول میکشه یا میگید شعار و کلیشه و ایناس@Soniaaa در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
@Zahra-HD
و یسری چیزای دیگ ک بگم تا فردا طول میکشه یا میگید شعار و کلیشه و ایناسپزشکی؟
-
سلام
چرا باید از اهدافمون حرف بزنیم؟
من اصولا این کار رو نمیکنم -
@Zahra-HD
نه دیگه گفتم قطعا واسه اون هدفی که دارم استاد تمام شدن یا پروفسور شدن نیازه
به نظرت منطقی نمیاد که باید درجه علمی بالایی داشته باشی تا بتونی تو آزمایشگاه های دانشگاه به صورت ویژه کار کنی/.؟ -
@Soniaaa در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
@Zahra-HD
و یسری چیزای دیگ ک بگم تا فردا طول میکشه یا میگید شعار و کلیشه و ایناسپزشکی؟
@Zahra-HD
نه مگ اینک چیزی ک میخوام نشه و مجبور بشم -
سلام
چرا باید از اهدافمون حرف بزنیم؟
من اصولا این کار رو نمیکنمGharibe Gomnam چرا حرف نزنیم؟!
حرف زدن ازش باعث میشه عمیق تر و جدی تر بهش فکر کنم -
Gharibe Gomnam چرا حرف نزنیم؟!
حرف زدن ازش باعث میشه عمیق تر و جدی تر بهش فکر کنم@Zahra-HD
میدونی من خیلی به این موضوع فکر کردم
مثلا
پزشک بشی که چی؟
که پول دربیاری؟
الان ما رشته هایی داریم که به شدت حقوق بالاتری از پزشک ها دارن
استاد دانشگاه بشی که چی؟
هدف چیزیه که تو دوست داری توسط اون به چیز دیگه ای برسی؟
یا هدف چیزیه که تو دوستش داری و رسیدن به اون یعنی رسیدن به اون لذت و رسیدن به چیزی که عاشقشی؟
اما
من ازتو میپرسم
تو چرا میخوای پزشک بشی
تو چرا این رشته رو انتخاب کردی -
@Zahra-HD
سلام
امیدوارم حالت عالی و درجه یک باشه
یه سوال نمیدونی از کجا میدونم آزمون های مبحثی تو هر درسی پیدا کنم و بزنم که گردآوری شده باشه و از بانک تست های مختلف مث منتا و لرنیتو نباشهآزمون های قلمچی همونطور که میدونی پایه اشون و یا دوازدهم قسمت پایه ده سوالی هستش و اصولا یا اول فصل رو میگن یا دو فصل رو با هم آزمون میگیرن چون من فعلا قصد آزمون زدن ترکیبی رو ندارم نمیدونم از کجا بیارم
ممنون -
Michael Vey خب حالا اهداف تو دو بخش شد
.
اون آزادی و امکاناتی که بعد آوردن یه رتبه خوب به دست میاری》هدفت میشه رتبه زیر هزار
.
و اون شرایط دانشگاهی که بعد این رتبه به دست میاری》رشته ای که میخونی و درسایی که قراره بخونی...
.
به نظرت تهاش کجاست؟(درباره هر دو هدفت میگم)@Zahra-HD در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
Michael Vey خب حالا اهداف تو دو بخش شد
.
.تهش... نمیدونم.. ولی من کلا از ازاد بودن خیلی خوشم میاد. من بیشتر دلم میخواد طعم زندگیو بچشم. مث طعم کار کردن، طعم دانشجو بودن، طعم مستقل بودن.. من واقعا دلم میخواد زندگی کنم. دلم میخواد با انواع چالشا تو زندگیم رو به رو بشم و خودم حلشون کنم. برای رسیدن ب این، در قدم اول باید خانواده رو راضی نگه دارم با رتبم
.خب برا من مهمه ک دانشگاهم دور باشه چون یجورایی دور شدن باعث میشه ب خیلی از اهداف اولم برسم. و خب بازم هرچی فک میکنم همه اینا برمیگرده ب علاقم ب مستقل بودن و اینا..
به نظرت تهاش کجاست؟(درباره هر دو هدفت میگم)و در کل.. من دوست دارم ادمی باشم ک خیلی خفنه و دستش تو جیب خودشه و ی مررردیه برا خودش..
-
@Zahra-HD
ریکشنت یجوری شد چرا