دیگه خسته شدم...
-
@mahtab77
دست منم بگیر
با خودت بکش اونور
من سال اولم
اما دوس ندارم امسال قبول شم اون رتبه دلخواه ام نمیشه
الکی مثلا رتبه برترم
-
@mahtab77
دست منم بگیر
با خودت بکش اونور
من سال اولم
اما دوس ندارم امسال قبول شم اون رتبه دلخواه ام نمیشه
الکی مثلا رتبه برترم
-
@mahtab77
من برام مهم نیست قبول شم یا نه جدی میگم
من شاید در روز ۱۳ ساعت هم بخونم اما فقط از روی علاقم به درس خوندنه اگه قبول نشم وقت دارم ۱ سال دیگه با قدرت هزار برابر بخونم که اتفاقات خیلی عجیبی رخ میده حساب کن سال دیگه دغدغه خوندن درسنامه ندارم وای چه حالی میده داخل هر دو هفته هرجی تست تو دنیاست میزنم
-
@mahtab77
من برام مهم نیست قبول شم یا نه جدی میگم
من شاید در روز ۱۳ ساعت هم بخونم اما فقط از روی علاقم به درس خوندنه اگه قبول نشم وقت دارم ۱ سال دیگه با قدرت هزار برابر بخونم که اتفاقات خیلی عجیبی رخ میده حساب کن سال دیگه دغدغه خوندن درسنامه ندارم وای چه حالی میده داخل هر دو هفته هرجی تست تو دنیاست میزنم
Arash 0 امیدوارم قبول بشی ولی اگر هم یه وقت قبول نشدی امیدوارم همچنان این روحیه رو داشته باشی منم تقریبا همین جوری بودم خیلی با علاقه درس میخوندم و میخونم و در کل من عاااااشششششششششششقققققققق علمم هیچ چیز به اندازه ی اموختن منو اروم نمیکنه ولی برخلاف شما وقت برام خیلی مهمه یک سال رو بیخودی از دست دادم الان میتونستم ترم ۲ پزشکی رو تا چن وقت دیگه شروع کنم:skull_and_crossbone

-
واقعا بار اول قبول شدن سخته
-
donya bivafa دیدن رتبه و درس خوندن سال دوم سخت تره
-
-
donya bivafa دیدن رتبه و درس خوندن سال دوم سخت تره
@mahtab77
اره اینک ببینین قبول نشدی اون صحفه سنجش خیلی بده...ولی واقعا بین مدرسه و کنکور خیلی سخته
-
donya bivafa
فکر نمی کنم
چیزی که شما گفتین مرتبط با سوال ایشون باشه حداقل جداب سوال ایشون این نیست !@m-an
دوستان ک درباره کنکور و پشت کنکوری حرف زدن منم مشارکت کردم!
-
donya bivafa
فکر نمی کنم
چیزی که شما گفتین مرتبط با سوال ایشون باشه حداقل جداب سوال ایشون این نیست ! -
@mahtab77
اره اینک ببینین قبول نشدی اون صحفه سنجش خیلی بده...ولی واقعا بین مدرسه و کنکور خیلی سخته
donya bivafa ولی شدنیه واقعا اگه بخوای
-
وقتی دوستامون سوالی مطرح می کنن دارم در مورد پست استارتر تاپیک و پست اصلی صحبت می کنم
بقیه پست ها هم باید در پیرامون و در جواب همون موضوع باشه برای
موضوعات دیگه تاپیک های دیگه ای هست
رعایت این موضوع کار سختی نیست
این دوستمون در مورد پرش ذهنی حین مطالعه سوال کردن
نه قبولی یا عدم قبولی و موارد مشابه دیگه ! -
وقتی دوستامون سوالی مطرح می کنن دارم در مورد پست استارتر تاپیک و پست اصلی صحبت می کنم
بقیه پست ها هم باید در پیرامون و در جواب همون موضوع باشه برای
موضوعات دیگه تاپیک های دیگه ای هست
رعایت این موضوع کار سختی نیست
این دوستمون در مورد پرش ذهنی حین مطالعه سوال کردن
نه قبولی یا عدم قبولی و موارد مشابه دیگه ! -
راه علمیش اینه که اون چیزی که فکر شما رو مشغول میکنه اون کار یا بازی و... رو انجام بدید بعد که سیر شدید از بازی یا کارتون رو انجام دادید برید سر درس
من خودم اینجوری هم درس میخونم هم بازی میکنم
راهنمایی برای شروع جدی مطالعه و هماهنگی با بودجهبندی قلمچی