دیگه خسته شدم...
-
Masoud 79 نه من درستش می کنم الان دارم روزی تقریبا ۱۳ ساعت می خونم نمیذارم هیچی جلوی درس خوندنمو بگیره من موفق میشم🙃🙃🙃
مهرماه ۹۷ دانشگاه تهران😎😎😎😎😎😎😎😎 -
@mahtab77
من خودم الان روزی نیم ساعت بیشتر نمیخونم ولی خب مفید میخونم :face_with_tears_of_joy:
امیدوارم موفق بشی -
Masoud 79 😂😂😂😂😂واقععععاااا؟؟؟؟؟؟؟
همچنین شما هم موفق باشید
هدفتون چی هست انقد سخت کوشین؟😐😐😐@mahtab77
دیپلم :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
ایشالا یا قلب یا چشم یا اینکه اگه نشد فراری میشم میرم بیرون از ایران راحت زندگی میکنم با همون دیپلم :face_with_tears_of_joy: -
@mahtab77
دیپلم :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
ایشالا یا قلب یا چشم یا اینکه اگه نشد فراری میشم میرم بیرون از ایران راحت زندگی میکنم با همون دیپلم :face_with_tears_of_joy: -
@mahtab77
@mahtab77
معلومه که تو خوابی ، مثلا آلمان
نیروی جوون میخاد واسه کار حالا هرچی از نجار گرفته تا متخصص کامپیوتر فقط کافیه یه کاری بلد باشی -
@mahtab77 در دیگه خسته شدم... گفته است:
Masoud 79 بعله من میخوام دنیا رو تغییر بدم من یه دانشمند بزرگ میشم 😄😄😄😄😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎
ایمان داشته باش که میتونی کپک همیچ وقت فکرشو نمیکرد پنی سیلین بشه :flexed_biceps: :flexed_biceps: :flexed_biceps:
-
@mahtab77 در دیگه خسته شدم... گفته است:
Masoud 79 بعله من میخوام دنیا رو تغییر بدم من یه دانشمند بزرگ میشم 😄😄😄😄😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎
ایمان داشته باش که میتونی کپک همیچ وقت فکرشو نمیکرد پنی سیلین بشه :flexed_biceps: :flexed_biceps: :flexed_biceps:
-
RAHIL_28 کپک مگه فک میکنه😂😂😂😂ولی من ققققطططططعععععااااا می تونم کافیه عشق باشه خودش منو به سمت هدف هول میدهدمن عااااااشششششششققققق علمم
@mahtab77 اره بهتر از منو تو فک میکنه :smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_sunglasses: