تخمک زایی
-
سلام میخواستم بدونم در مبحث تخمک زایی این تخمک که از اووسیت ثانویه بوجود میاد با اسپرم لقاح کرده یا نکرده چون تو یک تست این تخمک رو جز سلول هاپلوعید حساب نکرده
-
سلام میخواستم بدونم در مبحث تخمک زایی این تخمک که از اووسیت ثانویه بوجود میاد با اسپرم لقاح کرده یا نکرده چون تو یک تست این تخمک رو جز سلول هاپلوعید حساب نکرده
aila afshar سلام
اووسیت ثانویه لقاح انجام میده و هاپلوئید مضاعفه
تخمک لقاح نمیده و هاپلوئید غیر مضاعفه
این شرایط عادی -
aila afshar سلام
اووسیت ثانویه لقاح انجام میده و هاپلوئید مضاعفه
تخمک لقاح نمیده و هاپلوئید غیر مضاعفه
این شرایط عادی@REZA-DOLATSHAA
نمی دونم درست میگم یا نه
اما فکر می کنم تخمک دیپلوئید باشه ها ،البته ممکنه که اشتباه کرده باشم ! -
@REZA-DOLATSHAA
نمی دونم درست میگم یا نه
اما فکر می کنم تخمک دیپلوئید باشه ها ،البته ممکنه که اشتباه کرده باشم !پرستو بابایی تخمک با کروموزوم های اسپرم ادغام میشه یاخته حاصل زیگوته که اون دیپلوئیده
-
یچیزی بگم اسمش تخمک زایی هست ولی چیزی ک از تخمدان میره بیرون اصن تخمک نیستااااااااااااااا
-
پرستو بابایی تخمک با کروموزوم های اسپرم ادغام میشه یاخته حاصل زیگوته که اون دیپلوئیده
@REZA-DOLATSHAA
حالا متوجه شدم ،تخمک حاصل لقاح هست ولی هنوز هسته ها با هم ادغام نشدن ؛وقتی ادغام بشه بهش میگن زیگوت و اون وقت دیپلوئید میشه
من بد متوجه شده بودم -
@REZA-DOLATSHAA
حالا متوجه شدم ،تخمک حاصل لقاح هست ولی هنوز هسته ها با هم ادغام نشدن ؛وقتی ادغام بشه بهش میگن زیگوت و اون وقت دیپلوئید میشه
من بد متوجه شده بودمپرستو بابایی آره آفرین
-
aila afshar در تست ها اینطور در نظر بگیرید که با برخورد اسپرم به اووسیت ثانویه فرایند لقاح آغاز میشه و در نهایت لقاح بین تخمک و اسپرم صورت میگیره
هم اووسیت ثانویه هم تخمک هاپلوئیده
تست از چه کتابی بود؟ -