سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سرباز وطن
-
@dr-sobhan خیلی ممنون بابت راهنمایی شما
من تصمیمم رو گرفتم و میخام بخونم و چاره ی دیگه ای هم غیر از درس خوندن ندارم!!!!
No give in give up -
@mohandes راستش وقت استراحت پست ها دقیقا مشخص نیست و هی جابجا میشه ولی روز های کمین هر سه روز یکبار هست
-
alihorbani در سرباز وطن گفته است:
@dr-sobhan خیلی ممنون بابت راهنمایی شما
من تصمیمم رو گرفتم و میخام بخونم و چاره ی دیگه ای هم غیر از درس خوندن ندارم!!!!
No give in give upخوشحال شدم ماشالا
کمکی خواستی رو من حساب کن -
@dr-sobhan خیلی ممنون دکتر!
-
Arash 0 در سرباز وطن گفته است:
alihorbani
حقیقت میگم گلم آدم باید واقع بینانه راهو ببینه
کور کورانه درست نیست راه اینه
۶ ماه جوابگو نیست
اگه حتی سربازم نبودی نشد بود چه برسه سرباز منطقه عملیات ..من با اونایی که میگن از الآن واسه تک رقمی هم دیر نیستم مخالفم
اما این مدلی حرف زدنم درست نیست
تو تاپیک ساعت مطالعه هم وقتی نوشتم دو ساعت ، دوستان متلک انداختن
اولش اصن محل ندادم ...ولی آدمم به هر حال ...الآن شما هم تیر خلاصو زدی...دیگه دلم به درس نمی ره
نشکونین دل آدما رو ...امیدی نیست امید ندین ، سکوت کنین -
@dr-sobhan سلام.دکتر
من من درسم تو دبیرستان خوب بود و همیشه معلم ها بهم میگفتن که یه رشته خوب قبول میشم و موفق میشم ولی دو سال کنکور دادم و هیچ کدوم خوب نشد جوابش و مجبور شدم برم سربازی تو این دو سال هم کتابا رو خوب خوندم ولی نتونستم درصد خوبی بزنم حتی تو فیزیک منفی شد درصدم
خواهش میکنم یه روش مناسب برای خوندن برای زیست و فیزیک بهم نشون بدید مثلا فقط تست بزنم خوبه؟؟؟ یا......
راهنماییم کنید لطفا -
alihorbani @Dr-Bernosi ایشون خیلی واردن
چیزی خواستید در خدمتم -
alihorbani
تو فیزیک تست زدن خیلی مهمه ! هرچی بیشتر بزنی تسلطت بیشتر میشه ! برای درسنامه اگه خوندی تو این سال ها و کم و بیش بلدی بهتره فقط تست بزنی و بعد از تموم شن هر فصل در حد یه برگ خلاصه کنی درس رو ! توی خلاصه نویسی سعی کن چیزای مهم رو فقط بنویسی و از زیاده روی خودداری کنی
برای زیست Dr.Saraaa @Dr-Bernosi بهتر میتونن کمکت کنن (همیار های زیست هستن ) -
یه کنکوری
امید به جای خودش حقیقت به جا خودش شما الان ناراحت شی بهتره بعد نتایج خورد شی
نشد نداره ولی با روزی ۲ ساعت مشق شب هم نمیشه نوشت
این که دیگه کنکوره خاله بازی نیست تو ۵، ۶ ماه آخر یکی بیاد از صفر هیچی بلد نباشه پزشکی بیاره محاله و نیست
مگه اینکه کلا همه درسارو بلد بوده و از الان شروع کنه به تست زدن
اونم کارش بسیار سخته باید روزی ۱۲ تا ۱۴ ساعت تست بزنهامید مال کسیه ک تلاش میکنه کسی که روزی ۱۲ ساعت از تابستون درس خونده بگه امید بدید میشه داد نه کسی که روزی ۲ ساعت وقت داره بخونه صفر صفرم هست و ....
بهتره حقیقت بشنوه جا دروغ
من مثل بعضی دوستان امید کاذب نمیدمنخوندی صفری یا تازه مبخوای الان از صفر شروع کنی برا ۹۸ فکر کن
اونایم که حرف از میشه میزنن اگه تو ۶ ماه میشد خودشون ۳ سال پشت کنکور نمیموندن
کنکور سخته و تلاش میخواد خاله زنک بازی نیستهرکس بهش برخورد میتونه دروغ بار خودش کنه بعد نتایج بگه نه باوا اونا سهمیه داشتن ....
-
Arash 0 در سرباز وطن گفته است:
یه کنکوری
امید به جای خودش حقیقت به جا خودش شما الان ناراحت شی بهتره بعد نتایج خورد شی
نشد نداره ولی با روزی ۲ ساعت مشق شب هم نمیشه نوشت
این که دیگه کنکوره خاله بازی نیست تو ۵، ۶ ماه آخر یکی بیاد از صفر هیچی بلد نباشه پزشکی بیاره محاله و نیست
مگه اینکه کلا همه درسارو بلد بوده و از الان شروع کنه به تست زدن
اونم کارش بسیار سخته باید روزی ۱۲ تا ۱۴ ساعت تست بزنهامید مال کسیه ک تلاش میکنه کسی که روزی ۱۲ ساعت از تابستون درس خونده بگه امید بدید میشه داد نه کسی که روزی ۲ ساعت وقت داره بخونه صفر صفرم هست و ....
بهتره حقیقت بشنوه جا دروغ
من مثل بعضی دوستان امید کاذب نمیدمنخوندی صفری یا تازه مبخوای الان از صفر شروع کنی برا ۹۸ فکر کن
اونایم که حرف از میشه میزنن اگه تو ۶ ماه میشد خودشون ۳ سال پشت کنکور نمیموندن
کنکور سخته و تلاش میخواد خاله زنک بازی نیستهرکس بهش برخورد میتونه دروغ بار خودش کنه بعد نتایج بگه نه باوا اونا سهمیه داشتن ....
حسین بصیر رو میشناسید ؟
امسال رتبه 3 ریاضی (منطقه ی سه) شد
میگفت روزی فقط دو سه ساعت درس میخونده چون دامداری میکرده
میگفت رو خورجین با خودش کتاب میبرده
نمیگم روزی دوساعت درس خوندن برا پزشکی کافیه
اما غیر ممکن هم نیست
اگه ایشون واقعا تمرکز و قدرت ذهنی بالایی داشته باشن و از طرف دیگه خوب خوب روش مطالعه ی هر درس رو بدونن موفقیت زیاد هم دور از انتظار نیست -
@9d-sf-r بله کاملا درسته
نمیشه گفت چون ایشون یه دغدغه دیگه (مثلا سربازی) رو دارن باعث میشه نتونن موفق بشن.
Arash 0 و در ضمن توجه داشته باشین که شما فقط حق دارین بقیه رو راهنمایی کنید نه اینکه امیدشونو ازشون بگیرید.من از ته قلبم برای شما آرزوی موفقیت میکنم!alihorbani شما هم همه ی تلاشتونو بکنید تا نشون بدید که امکانش وجود داره حتی وقتی سرباز باشید!!
موفق باشین! -
Arash 0 اصلافرض کن تاحالاهیچکس اینطوری نبوده ک طبق گفته دوستان بودن ایشون میتونن اولیش باشن هیچ کاری توی دنیانشدنداره..چ بسا ایشون از خیلیا ک کلا بیکارن حتی خودم همون چندساعت مطالعشون مفیدترباشه یاسرجلسه تمرکزش بیشترباشه وخیلی عوامل ..ازالان واس اینجوری ناامیدکردن خیلی زوده یکی شایدواقعا بااین حرف درسوگذاشت کنار حرف شمادرسته امابایدشرایط طرفوهم درک کرد
-
alihorbani شماهم تمام تلاشتوبکن بقیشم بسپاربه خدا..ازمن میشنوی تمام تلاشتوبکن تاخودت ی الگو باشی
-
اقای زینت کشور شما به حرف یقیه چیکار دارید
همه چیز غیر ممکن بود الان اگر کسایی نبودن ک ممکنش کنند
شما بخونید از نخوندنش ک بهتره -
اقا ارش دوباره ریپلای برنید با من طرفید:/
تلاشی که برای پیدا کردن چشم آبی دریدو زینت کشور داشته باشه رتبه زیر 1000میاره
والا مارو باش مغز همرو به چشم آبی حساس کردی تو خیابون ببیند جیغ میزنن چشم آبی
دیگه میخواین حریف از میدون به در کنید با زینت های کشور امتحان نکنید
Arash 0 -
@mohandes خخخخ این چشم ابیم عجب بحثی شد