چطوري گوشي رو بذارم كنار؟
-
سلام
نميدونم چطوري بيخيال گوشي شم
ميام بخونم بعد يه تايمي ميخونم مثلن ١ ساعت يا ١ ساعت و نيم
بعد ميرم استراحت
ديگه نميتونم بيخيال گوشي شم، برگردمم حواسم ناخودآگاه دنبال اونه؛ براي همين بعد يه مدت كوتاه پشت درس بلند ميشم ميرم پشت گوشي
نميدونم چيكار كنم -
سلام
به راحتی
تحویل گوشی
به
پدر
یا
مادر
گرامی
-
سلام
نميدونم چطوري بيخيال گوشي شم
ميام بخونم بعد يه تايمي ميخونم مثلن ١ ساعت يا ١ ساعت و نيم
بعد ميرم استراحت
ديگه نميتونم بيخيال گوشي شم، برگردمم حواسم ناخودآگاه دنبال اونه؛ براي همين بعد يه مدت كوتاه پشت درس بلند ميشم ميرم پشت گوشي
نميدونم چيكار كنمiamAmir س.گوشیو بده دست بابات میره سرکارباخودش ببره ک تاشب توخونه نباشه ...چندروز اینکاروبکنی دیگه عادت میکنی البته اگ دلیل خاصی واس رفتن پای گوشی نداشته باشی وهی الکی فقط توبرنامه هابچرخی
-
من خودم ی مدت همینطوری بودم بااینکه ن اسی ن تلگرامی هیچی اما هی میرفتم سراغ گوشی ن هم میتونستم بگم ب مامان یابابام ک گوشیوبگیرین ازم واس همین 2روز ب بهانه اینکه گفتم ببینین گوشیم چکارشه وچنددرست میشه دادمش ب بابام باخودش برد شب ک میومد بهم میدادش دیه ب بعد زیادسراغ گوشی نمیرفتم
-
سلام و وقت بخیر
این متنو کسی داره برا شما مینویسه ک ی زمانی روزی 10 / 12 ساعت پای ثابت چت با گوشی و پرسه تو گپ های تلگرام بوده!
ببین دوست عزیز اگه بخوام بی رودروایسی باهات حرف بزنم میگم شما الان ی معتادی!
بله ب گوشی اعتیاد داری
اما خب چون زمانی برای ترک تدریجی اعتیادت نداری باید کلا گوشی رو بذاری کنار
و از اونجایی ک خودم ی زمانی جای شما بودم ب قطعیت میگم ک شما دو راه بیش تر ندارید
یا گوشی رو میدید ب یکی از اعضای خونوادتون و ازش میخوایید قایمش کنه (و بهش بگیدحتی اگه خودمم ازت خواستم گوشیمو برگردون این کارو نکن)
یا این ک انقدر اراده خرج میدید ک یک بار تا بعد کنکور گوشیتونو میذارید کنار و دیگه سراغش نمیریدبرای بهونه های احتمالی! (ک گوشی لازمم میشه و دیکشنری داره و من با گوشی درس میخونم و ...) راهکار های زیادی هست!
اگه واقعا برا تماس گرفتن ازش استفاده میکنید (و تنها استفاده ی ضروریش همینه ) فقط سیمکارتتونو بندازید تو یکی از گوشی های نوکیا قدیمی ک فقط میشه باهاش زنگ زد!
اگه با گوشیتون فیلمای آلا رو میبینید سیمکارتو کلا دربیارید همه ی همه ی همه ی برنامه هایتونو پاک کنید و فقط باهاش فیلم ببینید (یا از کامپیوتر استفاده کنید)
و....
موفق باشی دوست عزیز