چطوري گوشي رو بذارم كنار؟
-
سلام
نميدونم چطوري بيخيال گوشي شم 😔
ميام بخونم بعد يه تايمي ميخونم مثلن ١ ساعت يا ١ ساعت و نيم
بعد ميرم استراحت
ديگه نميتونم بيخيال گوشي شم، برگردمم حواسم ناخودآگاه دنبال اونه؛ براي همين بعد يه مدت كوتاه پشت درس بلند ميشم ميرم پشت گوشي 😔
نميدونم چيكار كنم :( -
سلام
به راحتی
تحویل گوشی
به
پدر
یا
مادر
گرامی
:grinning_face_with_smiling_eyes: -
سلام
نميدونم چطوري بيخيال گوشي شم 😔
ميام بخونم بعد يه تايمي ميخونم مثلن ١ ساعت يا ١ ساعت و نيم
بعد ميرم استراحت
ديگه نميتونم بيخيال گوشي شم، برگردمم حواسم ناخودآگاه دنبال اونه؛ براي همين بعد يه مدت كوتاه پشت درس بلند ميشم ميرم پشت گوشي 😔
نميدونم چيكار كنم :(iamAmir س.گوشیو بده دست بابات میره سرکارباخودش ببره ک تاشب توخونه نباشه ...چندروز اینکاروبکنی دیگه عادت میکنی البته اگ دلیل خاصی واس رفتن پای گوشی نداشته باشی وهی الکی فقط توبرنامه هابچرخی
-
من خودم ی مدت همینطوری بودم بااینکه ن اسی ن تلگرامی هیچی اما هی میرفتم سراغ گوشی ن هم میتونستم بگم ب مامان یابابام ک گوشیوبگیرین ازم واس همین 2روز ب بهانه اینکه گفتم ببینین گوشیم چکارشه وچنددرست میشه دادمش ب بابام باخودش برد شب ک میومد بهم میدادش دیه ب بعد زیادسراغ گوشی نمیرفتم
-
سلام و وقت بخیر
این متنو کسی داره برا شما مینویسه ک ی زمانی روزی 10 / 12 ساعت پای ثابت چت با گوشی و پرسه تو گپ های تلگرام بوده!
ببین دوست عزیز اگه بخوام بی رودروایسی باهات حرف بزنم میگم شما الان ی معتادی!
بله ب گوشی اعتیاد داری
اما خب چون زمانی برای ترک تدریجی اعتیادت نداری باید کلا گوشی رو بذاری کنار
و از اونجایی ک خودم ی زمانی جای شما بودم ب قطعیت میگم ک شما دو راه بیش تر ندارید
یا گوشی رو میدید ب یکی از اعضای خونوادتون و ازش میخوایید قایمش کنه (و بهش بگیدحتی اگه خودمم ازت خواستم گوشیمو برگردون این کارو نکن)
یا این ک انقدر اراده خرج میدید ک یک بار تا بعد کنکور گوشیتونو میذارید کنار و دیگه سراغش نمیریدبرای بهونه های احتمالی! (ک گوشی لازمم میشه و دیکشنری داره و من با گوشی درس میخونم و ...) راهکار های زیادی هست!
اگه واقعا برا تماس گرفتن ازش استفاده میکنید (و تنها استفاده ی ضروریش همینه ) فقط سیمکارتتونو بندازید تو یکی از گوشی های نوکیا قدیمی ک فقط میشه باهاش زنگ زد!
اگه با گوشیتون فیلمای آلا رو میبینید سیمکارتو کلا دربیارید همه ی همه ی همه ی برنامه هایتونو پاک کنید و فقط باهاش فیلم ببینید (یا از کامپیوتر استفاده کنید)
و....
موفق باشی دوست عزیز