زیست یازدهم
-
M mlika hoveida marked this topic as a question on
-

من همیشه این واسم سوال بود که ایجاد پیام عصبی رو باید از شکل وسط بگیرم یا شکل آخر و چرا🥲
تجربیاmlika hoveida
سلام عزیزم
شکل وسط رو خوب نگاه کن ببین داخل مثبت تر از خارج میشه پس یعنی پیام عصبی تولید شده -
mlika hoveida
سلام عزیزم
شکل وسط رو خوب نگاه کن ببین داخل مثبت تر از خارج میشه پس یعنی پیام عصبی تولید شدهپرستو بابایی آخه من یه جا خوندم نوشته بود تغییر پتانسیل داریم نه تولید پیام عصبی و تولید پیام عصبی از اولین گره رانویه شروع میشه نه از انتهای دندریت
-
پرستو بابایی آخه من یه جا خوندم نوشته بود تغییر پتانسیل داریم نه تولید پیام عصبی و تولید پیام عصبی از اولین گره رانویه شروع میشه نه از انتهای دندریت
mlika hoveida
راستش من تا حالا همچین چیزی ندیدم 😐💔
ببین فرض کن نورونرابطی داشته باشیم که اصلا میلین نداره ،اون وقت چی میشه ؟ -
mlika hoveida
راستش من تا حالا همچین چیزی ندیدم 😐💔
ببین فرض کن نورونرابطی داشته باشیم که اصلا میلین نداره ،اون وقت چی میشه ؟پرستو بابایی خب واسه این شکل نوشته بود💔😂
-
پرستو بابایی آخه من یه جا خوندم نوشته بود تغییر پتانسیل داریم نه تولید پیام عصبی و تولید پیام عصبی از اولین گره رانویه شروع میشه نه از انتهای دندریت
mlika hoveida کجا خونده بودی؟
-

من همیشه این واسم سوال بود که ایجاد پیام عصبی رو باید از شکل وسط بگیرم یا شکل آخر و چرا🥲
تجربیاmlika hoveida بنظرم درسته و چند علتم میتونه داشته باشه :
۱ ) شکل کتاب روی شکل سوم پیام عصبی نوشته و حتما منظوری داره ...
۲ ) لزوما هر تغییر پتانسیلی که اتفاق میفته ، بعدش پیام عصبی نداریم یعنی ممکنه تغییر پتانسیل داشته باشیم پلی بعدش پیام عصبی ایجاد نشه . این نکته از انعکاس دست چند صفحه قبل این شکل برداشت میشه اگه دیده باشیدش ، پس میتونیم تغییر پتانسیل و پیام عصبی رو تقدم تاخر بگیریم که بر اساس شکل میشه این برداشتچ کرد که :
شکل دوم تغییر پتانسیل داریم و شکل سوم ایجاد پیام عصبی -
J JuDi has marked this topic as solved on