چتر نجات | فارادی | چاپار | مدرسه کنکور ایران
-
فقط اسمشون فرق داره با اساتید
-
@Ahmadreza-Alipouryaan چتر نجات جمع بندیه یا میشه گفت واسه کسایی که کم کاری کردن هم میتونه کمک کننده باشه،واسه دوران بعد عیده کلا
فایردی هم همون فوریت ۱۱۰ هستش که صفر تا صده کنکوره مثل راه ابریشم منتهی جمع و جور تره،من خودم نداشتم ولی خب میدونم که حجم کمتری داره نسبت به راه ابریشم
چاپار هم دوره جدا نیست،بخشی از راه ابریشمه واسه کسایی که از برنامه جا میمونن یا جمع بندی راه ابریشمه یجورایی
مدرسه کنکور ایرانم که مشخصه دیگه رایگان آموزش صفر تا صد کنکور میدن تو شبکه هفت -
@Ahmadreza-Alipouryaan چتر نجات جمع بندیه یا میشه گفت واسه کسایی که کم کاری کردن هم میتونه کمک کننده باشه،واسه دوران بعد عیده کلا
فایردی هم همون فوریت ۱۱۰ هستش که صفر تا صده کنکوره مثل راه ابریشم منتهی جمع و جور تره،من خودم نداشتم ولی خب میدونم که حجم کمتری داره نسبت به راه ابریشم
چاپار هم دوره جدا نیست،بخشی از راه ابریشمه واسه کسایی که از برنامه جا میمونن یا جمع بندی راه ابریشمه یجورایی
مدرسه کنکور ایرانم که مشخصه دیگه رایگان آموزش صفر تا صد کنکور میدن تو شبکه هفت@mahdi-najafi-2 ولی آلا تو چتر نجات 2 ادعا کرده حتی واس شروع صفر هم بکار می ره و هیچ پیش نیازی جز انگیزه نیاز نداره
باید شک کرد؟
۱۱۰ هم می گن بازم یکم پیش نیاز لازمه یک آشنایی
ولی این چتر نجات دو لازم نداره طبق چیزی که خوندم دیدم ولی بنظر شما می تونه درست باشه ؟ -
@mahdi-najafi-2 ولی آلا تو چتر نجات 2 ادعا کرده حتی واس شروع صفر هم بکار می ره و هیچ پیش نیازی جز انگیزه نیاز نداره
باید شک کرد؟
۱۱۰ هم می گن بازم یکم پیش نیاز لازمه یک آشنایی
ولی این چتر نجات دو لازم نداره طبق چیزی که خوندم دیدم ولی بنظر شما می تونه درست باشه ؟ -
Salman Gh دوره رو که هنوز ندیدیم که نظر بدیم ولی از نمونه ویدیوی حسابان چتر نجات مشخص بود که واقعا از صفره
از فرم معادله درجه دو تا حلش و...@mahdi-najafi-2 یک می گی دیگه نه ؟چون که دو که چیزی جز برنامه بیرون ندادن
انشالله یک صفر تا صد باشه که همه بچه ها از دسته یک اونایی که شروع نکردن یا کم خوندن هم بتونن استفاده کنن اونایی که مشکل داشتن ، تنبلی کردن شیطونی کردن و در نهایت دسته دوم اونایی که خوب خوندن سفت گرفتن هم بتونن استفاده کنن
چون من خودم جزوه دسته های اولم -
@mahdi-najafi-2 یک می گی دیگه نه ؟چون که دو که چیزی جز برنامه بیرون ندادن
انشالله یک صفر تا صد باشه که همه بچه ها از دسته یک اونایی که شروع نکردن یا کم خوندن هم بتونن استفاده کنن اونایی که مشکل داشتن ، تنبلی کردن شیطونی کردن و در نهایت دسته دوم اونایی که خوب خوندن سفت گرفتن هم بتونن استفاده کنن
چون من خودم جزوه دسته های اولم -
Salman Gh نه همون چتر نجات 2 رو میگم. نمونه هر درسش رو تو سایت آلا گذاشتن برید ببینید اگه میخواید
منم دسته اولم خیالت راحت -
@mahdi-najafi-2 خب خداروشکر
انشاالله اینقدر غنی باشه به عنوان منبع اول و اخرمون استفاده کنیم و جزو منابع رتبه ساز بشه
موفق باشی️