سرباز وطن
-
@zahra-m1999 خیلی ممنون واقعا راهنمایی خوبی بود سعی میکنم اجراییش کنم
منتها زیست رو چه جوری بخونم که بتونم درصد خوبی داشته باشم؟؟؟؟alihorbani در سرباز وطن گفته است:
منتها زیست رو چه جوری بخونم که بتونم درصد خوبی داشته باشم؟؟؟؟ریاضی اقا امینی...عربی ناصح زاده .....شیمی اقا جانی ....زیست رحیمی ..فیزیک دقیق نمی دونم بین طلوعی وفداییفرد وکازرانیان شک دارم طلوعی که خوبه حالا یه جلسه ببیند انتخاب کنید
موفق باشید -
منتها زیست رو چه جوری بخونم که بتونم درصد خوبی داشته باشم؟؟؟؟alihorbani
تو همین سایت آلا ماجرای سربازی مطرح بود که از 14اردیبهشت شروع کرد (4سال بادرس فاصله داشت ) وپزشکی قبول شد...
اگه بخوای قطعا میشه
یکی ازآشناهامون رتبه 2000اورد وپزشکی قبول نشد ووقت سربازیش رسید الان درحین خدمت داره درس میخونه .....
یه عزم واراده ی قوی میخواد وبرنامه ی درست حسابی
بنظرم یه سری ازمباحث رو حذف کنید چون وقتتون محدوده ....
وروی مباحث باقیمانده مسلط بشین ......
درمورد برنامه برحسب نقطه قوت وضعفتون برنامه ریزی کنید ....
زیست مهمترین درس اختصاصیه وبدیهیه که بیشترین وقتو صرف خوندنش میکنید .....از ترازهای برتر آلا مثل زهرا خانوم @zahra.m1999 وخیلی ازدوستان نهایت استفاده رو ببرید .....
پ.ن: اگه کسی بهتون گفت نمیتونید ایشون برحسب توانمندی محدود خودش گفته وبه روحیه واراده ی شما هیچ دخلی نداره ....
امیدوارم موفق وموید باشید .... -
alihorbani
تو همین سایت آلا ماجرای سربازی مطرح بود که از 14اردیبهشت شروع کرد (4سال بادرس فاصله داشت ) وپزشکی قبول شد...
اگه بخوای قطعا میشه
یکی ازآشناهامون رتبه 2000اورد وپزشکی قبول نشد ووقت سربازیش رسید الان درحین خدمت داره درس میخونه .....
زیست مهمترین درس اختصاصیه وبدیهیه که بیشترین وقتو صرف خوندنش میکنید .....از ترازهای برتر آلا مثل زهرا خانوم @zahra.m1999 وخیلی ازدوستان نهایت استفاده رو ببرید .....
پ.ن: اگه کسی بهتون گفت نمیتونید ایشون برحسب توانمندی محدود خودش گفته وبه روحیه واراده ی شما هیچ دخلی نداره ....
امیدوارم موفق وموید باشید ....@dr-yassi در سرباز وطن گفته است:
alihorbani
اگه بخوای قطعا میشه
امیدوارم موفق وموید باشید ....
از تراز ها ی برتر الا مثل زهرا خانوم »»»»»»»»====خودت مسخره کن نامرد -
@dr-yassi در سرباز وطن گفته است:
alihorbani
اگه بخوای قطعا میشه
امیدوارم موفق وموید باشید ....
از تراز ها ی برتر الا مثل زهرا خانوم »»»»»»»»====خودت مسخره کن نامرد@zahra-m1999
زهرمار
جدی میگم -
@zahra-m1999
زهرمار
جدی میگم -
@dr-yassi در سرباز وطن گفته است:
@zahra-m1999
زهرمار
جدی میگممرسیییییی
تو تراز من قشنگ وبالا می بیبنی نفسم
-
@zahra-m1999
کم کم ایشالا میشی
وقتی یه بزرگتر یه چیزی بهت میگه خودت قبول کن ( خودمو میگما اصلا منظورم یاسی خانوم نبود)
-
@dr-sobhan در سرباز وطن گفته است:
@zahra-m1999
کم کم ایشالا میشی
وقتی یه بزرگتر یه چیزی بهت میگه خودت قبول کن ( خودمو میگما اصلا منظورم یاسی خانوم نبود)
دکتر
-
@dr-sobhan در سرباز وطن گفته است:
@zahra-m1999 تا باز سوتفاهم پیش نیومده من برم
خدافظ فعلاشما در مقام برداری تاج سر مایی
-
-
-
این پست پاک شده!
-
جناب سر باز وطنوالا من قصد ترک فر وم دارم مگه واسه سوال بیام اما شما سوال داشتید بپرسید درخدمتم به عنوان یه عضو حقیر وکوچیک دوستان از ما بهترونم هستن
موفق باشید یاحق@zahra-m1999 خیلی ممنون آبجی
فقط یه سوال دیگه داشتم هرموقع تونستین جواب بدین
من عربی. زبان و شیمی ام قویه و ریاضی رو در حد 15 درصد میتونم جواب بدم
این وسط فیزیک و زیست روی اعصابمه و ادبیات! روشی که شما گفتید براشون کتاب کمک درسی هم لازم داره یا فقط کتاب رو باید بخونم؟؟؟ چون اگه پارسال این درس هارو خوب جواب میدادم الان یه رشته خوب قبول شده بودم و نمیرفتم سرباز نقطه صفر مرزی بشم
لطفا یه ذره بیشتر راهنمایی کنید
مچکر -
برنامه مطالعاتی برای یک سرباز
alihorbani
سلام علی جان
تو مناطق عملیاتی به نسبت وقت بیشتری برای مطالعه هست اما خستگی هم زیاده
ولی همین که شهامت پرسیدن همچین سوالی رو داری خیلی عالی هست و نشون از یک اراده قوی هستش.
من مثل داداشم در نظر میگیرمت و میگم بهتون که باید از وقت های پرتی هم استفاده کنید.ولی نمیشه تو وقت پرتی ریاضی خوند پس باید عمومی ها رو تو کاغذ های کوچیکی بنویسی و تو وقت پرت و پست دادن بخونی ولی اختصاصی ها رو تو مواقعی که استراحت هستید یا حتی موقع ناهار و شام.