IMG_20241208_111612.jpg
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. با توجه به فرمول V=E×d∆ چون طول پاره خط ها برابر هست پس عامل d در این سوال در نظرگرفته نمیشه. پس : E=∆V. به طور کلی نتیجه گیری هایی که کردم:
SAVE_20241208_154045.jpg
ولی تست رو نمیتونم حل کنم. یعنی از لحاظ اینکه پارامتر داده و مقدار میخواد به مشکل برخورد میکنم.
IMG_20241205_175226.jpg
سلام. لطفا این نمودار رو برام تحلیل کنید. جدا از عدد بازی های مسئله، چجوری امکان داره ظرفیت دو سر خازن با تغییرات پتانسیل تغییر کنه؟ مگه ظرفیت خازن به ساختارش بستگی نداره؟ بعد زمانی که پتانسیل دو سر خازن تغییر میکنه باید بار ذخیره شده روی صفحات هم تغییر کنه در صورتی که در این نمودار همچین اتفاقی نیوفتاده.
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
اصطکاک و انرژی اتلافی
-
سلام دوستان
تو کتاب درسی گفته شده اصطکاک باعث میشه انرژی جنبشیِ خودروی در حال ترمز تبدیل بشه به انرژی درونی لاستیک های ماشین و خود سطح
ولی سوال من اینه که
وقتی اصطکاک کار منفی انجام میده باید محتوای انرژی جسم بیاد پایین و همه ی انرژی جنبشی باید تبدیل بشه به انرژی درونی سطح
چطور قسمتی از اون انرژی جنبشی اتلافی میره به لاستیک ها؟@PHys
آلبرت نظر تو چیه -
@Soniaaa
قبول دارم اصطکاک بعضی وقت ها در جهت حرکت هست...ولی اون یه بحث دیگه اس
وقتی ماشین ترمز میکنه، اصطکاک در خلاف جهت جابجایی هست و کارش منفیه
و مقدار این کار منفی هم برابر با مقدار انرژی جنبشی ای هست که از دست داده
حالا سوال من اینه که منطقیش اینه بگیم تمام این انرژی باید باعث گرمتر شدن سطح جاده بشه ( البته خود لاستیک هم گرم میشه که اون بخاطر واکنش نیروی اصطکاک هست و به انرژی جنبشی ربطی نداره ) پس چرا کتاب میگه مقداری از اون انرژی صرف افزایش انرژی درونی لاستیک ها میشه؟ -
-
امیدوارم کمک بکنه
https://www.aparat.com/v/gAYIV
https://www.aparat.com/v/rlWOD
خیلی خوشحالم که فیزیک رو به چشم درصد توی کنکور نمی بینید -
Kourosh Mousavi
ممنون بابت ویدئو ها
حدودا نیم ساعت میشه ولی... نمیتونی اون قسمتی که جواب این سوال هست رو خلاصه وار بهم بگی؟ -
Forgotten در اصطکاک و انرژی اتلافی گفته است:
Kourosh Mousavi
ممنون بابت ویدئو ها
حدودا نیم ساعت میشه ولی... نمیتونی اون قسمتی که جواب این سوال هست رو خلاصه وار بهم بگی؟ویدیو ها جفتشون مفید هستن
این رو باید بدونی که کلا ما دو نوع نیرو داریم پایستار و ناپایستار که موتور ماشین هم ناپایستاره
اگه خیلی تایمت کمه ویدیو دوم رو ببین -
Kourosh Mousavi
آره میدونم موتور ماشین ناپایستار هست و به مسیر حرکت بستگی داره
ولی خب اینجا بحث صرفا نیروی اصطکاک و کار اون هست
و اینکه چرا انرژی جنبشی بخشیش به لاستیک میرسه...به نظر من همه اش باید برسه به سطح
نمیدونم حالا که فکر میکنم شاید بحث نیاز به اطلاعات فراتر از کتاب درسی داشته باشه ... چون لاستیک هم به نوعی جزو ماشین حساب میشه و هم به نوعی یک سامانه مجزا...بینابین...
بهرحال تنکس -
Forgotten
ویدیو رو دیده باشی گفته توی ناپایستار ها چیزی به نام گرما هم تو داستان داریم
گرما هم که همین طوری نیست دو طرفس -
Kourosh Mousavi
اصطکاک نیروی وارد بر جسم از طرف سطح هست، چون کارش منفی هست انرژی جنبشی جسم رو کم میکنه و این انرژی به شکل گرما به خود سطح میرسه
جسم هم روی سطح کار انجام میده متقابلا و ازش انرژی میگیره و این انرژی به شکل به گرما جذب و باعث افزایش دماش میشه(افزایش انرژی درونی جسم)
در اینکه جفت سطح و جسم انرژی درونی شون افزایش پیدا میکنه بحثی نیست
ولی افزایش انرژی درونی جسم مربوط به واکنش نیروی اصطکاک هست و ارتباطی به اصطکاک نداره.
سوال این بود که چرا کتاب درسی افزایش انرژی درونی لاستیک رو هم به اصطکاک ربط داده. -
Forgotten در اصطکاک و انرژی اتلافی گفته است:
اصطکاک نیروی وارد بر جسم از طرف سطح هست، چون کارش منفی هست انرژی جنبشی جسم رو کم میکنه و این انرژی به شکل گرما به خود سطح میرسه
جسم هم روی سطح کار انجام میده متقابلا و ازش انرژی میگیره و این انرژی به شکل به گرما جذب و باعث افزایش دماش میشه(افزایش انرژی درونی جسم)
در اینکه جفت سطح و جسم انرژی درونی شون افزایش پیدا میکنه بحثی نیست
ولی افزایش انرژی درونی جسم مربوط به واکنش نیروی اصطکاک هست و ارتباطی به اصطکاک نداره.
سوال این بود که چرا کتاب درسی افزایش انرژی درونی لاستیک رو هم به اصطکاک ربط داده.@PHys
آلبرت دست خودتو میبوسه