هر کی یه گزاره

-
@H-Shajarian
درود متقابل
پس نظرت راجب این گزاره چیه
در لبه پایینی تالاموس ها مرکزی است که در عقب آن قسمتی از مغز میانی قرار دارد -
@H-Shajarian جواب اشکان
در لبه پایینی بطن سوم مرکزی به نام غده اپی فیز دیده می شود که در عقب آن برجستگی های چهارگانه را می بینیم از طرفی بطن سوم در عقب تالاموس هاست در این گزینه به جای لبه پایینی بطن سوم به لبه پایینی تالاموس اشاره شده است به همین دلیل این گزینه نادرست است
و من موندم که خب لبه پایین تالاموس با بطن سوم ی جاس دیگه
-
@H-Shajarian جواب اشکان
در لبه پایینی بطن سوم مرکزی به نام غده اپی فیز دیده می شود که در عقب آن برجستگی های چهارگانه را می بینیم از طرفی بطن سوم در عقب تالاموس هاست در این گزینه به جای لبه پایینی بطن سوم به لبه پایینی تالاموس اشاره شده است به همین دلیل این گزینه نادرست است
@Soniaaa
@0Farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:@Soniaaa
در لبه پایینی تالاموس اپی فیزه که اپی فیز عقبش مغزمیانیهاینو بخون
-
@Soniaaa
@0Farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:@Soniaaa
در لبه پایینی تالاموس اپی فیزه که اپی فیز عقبش مغزمیانیهاینو بخون
-
در بین عوامل محافظت کننده از دستگاه عصبی مرکزی انسان عاملی که حاوی یاخته هایی با رشته های سیتوپلاسمی می باشد
کاندید این جمله کیه(کیان)
-
@Soniaaa
من جواب استاد هاشمی رو خوندم خب دو راهکار داریم دیگه
1- حرف ایشونو از تو کتاب پیدا کنیم
2- بریم از رفرنس ببینیم چون خود کتاب اشاره مستقیم نگرفته
خب طبق منابع مختلف حرفت کاملا درسته@0Farzam0
اوکی حل شد -
@Soniaaa فکر کنم عنکبوتیه رو میگه ( لایه وسطی پرده مننژ )
علاوه بر این لایه های دیگر پرده مننز مثل سخت شامه نرم شامه و همینطور سد خونی مغزی نخاعی و مویرگ های پیوسته و جمجمه و ستون مهره هستن که دیگه کاندید نیستن@REZA-DOLATSHAA
عنکبوتیه رو اصن نگرفته
کاندید این گزاره یاخته های استخوانی در جمجمه بوده
حالا سوال من اینه که یاخته های لایه میانی مننژ رو دارای زوائد سیتوپلاسمی در نظر بگیریم یا خیر (میدونم یسری خط خط کشیده رو شکل میخوام ببینم زوائد سیتوپلاسمی محسوب میشن یا خیر) -
@0Farzam0
اینک متن کتابو مث آدم بخونم لفظ لبه برا بطن سوم اومده پس همین ک اشکان میگه درسته -
@REZA-DOLATSHAA
عنکبوتیه رو اصن نگرفته
حالا سوال من اینه که یاخته های لایه میانی مننژ رو دارای زوائد سیتوپلاسمی در نظر بگیریم یا خیر (میدونم یسری خط خط کشیده رو شکل میخوام ببینم زوائد سیتوپلاسمی محسوب میشن یا خیر) -
@REZA-DOLATSHAA
عنکبوتیه رو اصن نگرفته
حالا سوال من اینه که یاخته های لایه میانی مننژ رو دارای زوائد سیتوپلاسمی در نظر بگیریم یا خیر (میدونم یسری خط خط کشیده رو شکل میخوام ببینم زوائد سیتوپلاسمی محسوب میشن یا خیر)@Soniaaa
@0Farzam0 -
@H-Shajarian جواب اشکان
-
@Soniaaa بطن سوم عقب تالاموس میشه و اپی فیز در لبه پایینی بطن ۳ هست و عقب اپی فیزم میشه برجستگی چار گانه
استاد رضا عسگری همینایی که گفتم رو توی یه فیلم توضیح داده بود -
@0Farzam0
پس زوائد سیتو نگیریمشون
متشکر