دانلود کردن ویدیو از سایت دانا
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ فروردین ۱۴۰۲، ۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آرمین عنصرپور
آرمین عنصرپور بچه های ریاضی کنکور 1402
حدود یک ساعت از حالسلام دوستان به یکی از دوستان قول دادم که این آموزش رو بزارم ولی اگه مشکلی از نظر قانونی یا شرعی هست بگین پاک میکنم
دو تا روش آسون داره با کامپیوتر
1- استفاده از نرم افزار IDM (دانلود منیجر خودمون) خب اینو نصب کنین بعدش یه افزونه ایی هم روی مرورگرتون نصب کنید وقتی که نصب کردین برین سایت داناخب این دکمه فعال میشه دیگه تموم شد
2-با استفاده از Inspect خب این روش هم توی اکثر مرورگرا با دکمه F12 فعال میشه
اقا این این مدلیه که میرین سایتی که دوست دارین F12 رو میزنین از توی منو چپ یا بالا خلاصه گزینه network رو بزنین اگه دکمه ریلود نیاز داشت
اونم بزنین سایت رفرش میشه بعد فیلم رو پلی کنید
با همچین صفحه ایی رو به رو میشید
به اسم دامنه کنید ugcbe.danaapp.ir هست و به initiator نگاه کنید مدیا نوشته خب این فیلم ما هست و با دابل کلیک کردن روش میشه دانلود کرد
روش 2 سخت تره ولی امید وارم کمکتون کرده باشه راستی کسایی هم که با گوشی میبینن میشه با روش 2 دانلود کنن من تست نکردم ولی میشه زیاد وارد نیستم توی گوشی اما اونم همچین پزینه هایی داره
و راستی در مورد قانونی بودن و حلال بودنش اقا من که الان نگاه میکنم برای سرور قفل نزاشته برای اون مدیا برای یکسری چیزا گذاشته اما برای اون نذاشته احتمالا مشکلی نداره دانلود کردنش
-
آرمین عنصرپور
آرمین عنصرپور بچه های ریاضی کنکور 1402
حدود یک ساعت از حالسلام دوستان به یکی از دوستان قول دادم که این آموزش رو بزارم ولی اگه مشکلی از نظر قانونی یا شرعی هست بگین پاک میکنم
دو تا روش آسون داره با کامپیوتر
1- استفاده از نرم افزار IDM (دانلود منیجر خودمون) خب اینو نصب کنین بعدش یه افزونه ایی هم روی مرورگرتون نصب کنید وقتی که نصب کردین برین سایت داناخب این دکمه فعال میشه دیگه تموم شد
2-با استفاده از Inspect خب این روش هم توی اکثر مرورگرا با دکمه F12 فعال میشه
اقا این این مدلیه که میرین سایتی که دوست دارین F12 رو میزنین از توی منو چپ یا بالا خلاصه گزینه network رو بزنین اگه دکمه ریلود نیاز داشت
اونم بزنین سایت رفرش میشه بعد فیلم رو پلی کنید
با همچین صفحه ایی رو به رو میشید
به اسم دامنه کنید ugcbe.danaapp.ir هست و به initiator نگاه کنید مدیا نوشته خب این فیلم ما هست و با دابل کلیک کردن روش میشه دانلود کرد
روش 2 سخت تره ولی امید وارم کمکتون کرده باشه راستی کسایی هم که با گوشی میبینن میشه با روش 2 دانلود کنن من تست نکردم ولی میشه زیاد وارد نیستم توی گوشی اما اونم همچین پزینه هایی داره
و راستی در مورد قانونی بودن و حلال بودنش اقا من که الان نگاه میکنم برای سرور قفل نزاشته برای اون مدیا برای یکسری چیزا گذاشته اما برای اون نذاشته احتمالا مشکلی نداره دانلود کردنش
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ فروردین ۱۴۰۲، ۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان
@راه-ابریشم-پرو-ادبیات
@راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-زیست
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا
@تجربیا
راستی دوستان اگه روش دیگه ایی بلدین قرار بدین کمک کننده باشه برای بقیه هم -
قابل دانلود هستن اما مشکل اینه حجمشون خیلی بالاست
️
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ فروردین ۱۴۰۲، ۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه روش هم اینه بروزرت رو کلا هک کنی محدودیت برات نیاره
-
یه روش هم اینه بروزرت رو کلا هک کنی محدودیت برات نیاره
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ فروردین ۱۴۰۲، ۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKourosh Mousavi من که محدودیتی ندارم
-
️
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ فروردین ۱۴۰۲، ۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهسا استوار url رو کپی کن یه سری سایتا هستن حجمو کم میکنن کانورت کن اونجا بعد دانلود کن
-
نوشتهشده در ۶ فروردین ۱۴۰۲، ۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان به نظرم اگه مشکل دانلود از سایت دانا رو دارید این دو تا افزونه کروم میتونن خیلی بهتون کمک کنن (دوتاشون با هم باشه):
1. Super Copy
2. Open In Pot Player(این دو افزونه برای همه مرورگر های تحت کرومیوم هستن من خودم روی MS Edge استفاده می کنم.)
بعد که نصب کردید برید به سایت دانا
مثلا آقا من امروز دوست دارم گسسته بخونم.
بعد روی آیکون Super Copy بزنید تا به رنگ آبی در بیاد (اگه نیومد چند بار بزنید تا بیاد ولی میادش معمولاً)
باید بدین صورت در بیاد.بعد یکی از فیلم ها رو بزنید. بعد روی پلیر فیلمه راست کلید کنید.
یک منوی کاملی از گزینه ها خواهید داشت.
یکی ذخیره ویدیو
بعدی کپی لینک
و آخری باز کردن ویدیو در Pot Playerاگه هم Pot Player ندارید کافیه روی اسمش بزنید تا برید به وبسایتش برای دانلود.
(اینا تا زمانی می مونن براتون که وب سایت دانلود مدیا رو محدود نکنه.)
@دانش-آموزان-آلاء -
دوستان به نظرم اگه مشکل دانلود از سایت دانا رو دارید این دو تا افزونه کروم میتونن خیلی بهتون کمک کنن (دوتاشون با هم باشه):
1. Super Copy
2. Open In Pot Player(این دو افزونه برای همه مرورگر های تحت کرومیوم هستن من خودم روی MS Edge استفاده می کنم.)
بعد روی آیکون Super Copy بزنید تا به رنگ آبی در بیاد (اگه نیومد چند بار بزنید تا بیاد ولی میادش معمولاً)
باید بدین صورت در بیاد.بعد یکی از فیلم ها رو بزنید. بعد روی پلیر فیلمه راست کلید کنید.
یکی ذخیره ویدیو
بعدی کپی لینک
و آخری باز کردن ویدیو در Pot Playerاگه هم Pot Player ندارید کافیه روی اسمش بزنید تا برید به وبسایتش برای دانلود.
@دانش-آموزان-آلاءنوشتهشده در ۶ فروردین ۱۴۰۲، ۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۶ فروردین ۱۴۰۲، ۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
مهسا استوار url رو کپی کن یه سری سایتا هستن حجمو کم میکنن کانورت کن اونجا بعد دانلود کن
آرمین عنصرپور همچین سایتی میشناسید؟ سایتهایی که من میشناسم اینطوریه که باید خود فیلم اپلود بشه
-
@Ahmadreza-Alipouryaan نه من صبح یه فیلم دیدم بعد رفتم ریز کارکرد اینترنتمو نگاه کردم دیدم تمام بها حساب شده، در صورتی که سایت های داخلی باید نیم بها حساب بشه
-
آرمین عنصرپور همچین سایتی میشناسید؟ سایتهایی که من میشناسم اینطوریه که باید خود فیلم اپلود بشه
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ فروردین ۱۴۰۲، ۱۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهسا استوار یکم میگردم اگه پیدا کردم معرفی میکنم
-
️
نوشتهشده در ۶ فروردین ۱۴۰۲، ۱۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهسا استوار نامحدود همراه اول ...
-
1. Super Copy
یکی ذخیره ویدیو
بعدی کپی لینک
@دانش-آموزان-آلاءفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Ahmadreza-Alipouryaan
من با vlc player راحتم دو تا یکی می کنه کار ها رو -
@Ahmadreza-Alipouryaan
من با vlc player راحتم دو تا یکی می کنه کار ها رونوشتهشده در ۶ فروردین ۱۴۰۲، ۱۵:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKourosh Mousavi VLC اوپن سورسه بهتره ولی خب یکم زشته تو ویندوز
برا لینوکس زشتیش میره.
هعی..
بعد کنکور ویندوز میریزم دور لینوکس نصب می کنم. -
Kourosh Mousavi VLC اوپن سورسه بهتره ولی خب یکم زشته تو ویندوز
برا لینوکس زشتیش میره.
هعی..
بعد کنکور ویندوز میریزم دور لینوکس نصب می کنم.فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ فروردین ۱۴۰۲، ۱۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Ahmadreza-Alipouryaan
به قرآن منم می رم
دیونم کرد ویندوز
البته که امینت و دست بازی که لینوکس داره بابای ویندوز هم نداره
فقط قبل باید مقدمات لینوکس و بدونم اگه پکیجی چیزی می شناسی ممنون می شم بگی -
@Ahmadreza-Alipouryaan
به قرآن منم می رم
دیونم کرد ویندوز
البته که امینت و دست بازی که لینوکس داره بابای ویندوز هم نداره
فقط قبل باید مقدمات لینوکس و بدونم اگه پکیجی چیزی می شناسی ممنون می شم بگینوشتهشده در ۶ فروردین ۱۴۰۲، ۱۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهKourosh Mousavi
من پارسال فکر کنم از این دیدم:
فعلا مستقیم به یوتیوب دسترسی ندارم ولی لینک بدون فیلترش این میشه.
کالی رو یاد بگیری بقیه چیزی ندارن.
وقتی هم رفتی توی لینوکس اوایل ممکنه یکم خوشت بیاد یکمم بدت بیاد. از این لحاظ که واقعا لینوکس رو میشه هر تمی هر کاری روش کرد (توی گیت هاب و ... زیاد براش تم هست) ولی یکم اوایل ترمینال باید یاد بگیریم ولی خب ما ریاضی ها :)) چون اکثرا میخوایم بریم رشته مهندسی کامپیوتر اتفاقا برامون بهتره.
کلا به نظرم یوتیوب بهترین جا برا یادگیری لینوکسه
اگه هم سوالی داشتی از این دوستان توی تلگرام بپرس کارشون درسته. منم اونجا هستم.
اینم آخر بگم قشنگ ترین و پایدار ترین توزیع لینوکسی (برای کار های روزمره) ZorinOS هست و Pop_OS!
اگه کارت گرافیک انویدیا داری Pop شاید بهتر باشه اگه هم AMD باشه فرقی نمی کنه چه توزیعی باشه. -
Kourosh Mousavi
من پارسال فکر کنم از این دیدم:
فعلا مستقیم به یوتیوب دسترسی ندارم ولی لینک بدون فیلترش این میشه.
کالی رو یاد بگیری بقیه چیزی ندارن.
وقتی هم رفتی توی لینوکس اوایل ممکنه یکم خوشت بیاد یکمم بدت بیاد. از این لحاظ که واقعا لینوکس رو میشه هر تمی هر کاری روش کرد (توی گیت هاب و ... زیاد براش تم هست) ولی یکم اوایل ترمینال باید یاد بگیریم ولی خب ما ریاضی ها :)) چون اکثرا میخوایم بریم رشته مهندسی کامپیوتر اتفاقا برامون بهتره.
کلا به نظرم یوتیوب بهترین جا برا یادگیری لینوکسه
اگه هم سوالی داشتی از این دوستان توی تلگرام بپرس کارشون درسته. منم اونجا هستم.
اینم آخر بگم قشنگ ترین و پایدار ترین توزیع لینوکسی (برای کار های روزمره) ZorinOS هست و Pop_OS!
اگه کارت گرافیک انویدیا داری Pop شاید بهتر باشه اگه هم AMD باشه فرقی نمی کنه چه توزیعی باشه.فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۵:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Ahmadreza-Alipouryaan
آره یوتیوب خوبه ولی بستگی داره بهت بخوره و فردی که درس می ده خوب درس بده یا ن
https://faradars.org/explore?keyword=Linux
https://toplearn.com/courses?Search=Linux
چند منبع بودن بعد از یادگیری مقدماتی خیلی مهمه -
@Ahmadreza-Alipouryaan
آره یوتیوب خوبه ولی بستگی داره بهت بخوره و فردی که درس می ده خوب درس بده یا ن
https://faradars.org/explore?keyword=Linux
https://toplearn.com/courses?Search=Linux
چند منبع بودن بعد از یادگیری مقدماتی خیلی مهمهنوشتهشده در ۷ فروردین ۱۴۰۲، ۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط Deadac انجام شدهKourosh Mousavi ممنون میبینم حتما تابستون بوکمارک کردم
علاوه بر لینوکس من باید بشینم برنامه نویسی هم یاد بگیرم.
یعنی برنامه ریختم سه - چهار روز بعد کنکور شروع کنم -
نوشتهشده در ۸ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۵۵ آخرین ویرایش توسط Heydar Chanani انجام شده
سلام یه روش خیلی آسون و بَهبَهی برای دانلود با موبایل نصب برنامه دانلودر زیره:
کار کردن باهاش هم خیلی سادست. کافیه از طریق مرورگر خود برنامه سایت دانا رو سرچ کنین و کلیپ مدنظر رو پخش کنید، بعد بزنيد روی آیکون دانلود که خود برنامه ظاهر میکنه و تمام!«All Video Downloader - V» را در بازار اندروید ببین:
http://cafebazaar.ir/app/?id=all.video.downloader.allvideodownloader&ref=share