عید تو آلاء کولاکه
-
دانا ترکید -
Kourosh Mousavi اینم حرفیه
حالا بحثی نیست
درکل می گم اعتراض ها معمولا به این قسمت و بد بودن نظمش
که حالا من کاری به درست یا غلط بودنش ندارم
به قول معروف هرچه از دوست رسد نیکوستSalman Gh در عید تو آلاء کولاکه گفته است:
حالا بحثی نیست
به قول معروف هرچه از دوست رسد نیکوستالان صدا از جای گرم میاد اوکی شدن پرویی ها
کلا سعی کنید کم ترین انتظار رو داشته باشید تا وقتی که لطف در حق تون انجام می شه قدرشو بدونید -
Salman Gh ببخشید رک میگم ولی میتونی کلا نبیی و اتلاف وقت هم نمیکنی برو از یه منبع دیگه یاد بگیر
آرمین عنصرپور خوبه که رک می گی
حرفت تا حدودی درست
البته نمی دونم جواب تو بدم یا نه چون تا حدودی درست ولی خب من دیگه مشکلی ندارم گفتم که اعتراض ها معمولا به همین قسمت و اون نظم و ترتیب و تا حدودی هم درست می گن
از نظر منکه
در بیابان کفش کهنه هم نعمته منکه دارم دانلود می کنم -
Salman Gh در عید تو آلاء کولاکه گفته است:
حالا بحثی نیست
به قول معروف هرچه از دوست رسد نیکوستالان صدا از جای گرم میاد اوکی شدن پرویی ها
کلا سعی کنید کم ترین انتظار رو داشته باشید تا وقتی که لطف در حق تون انجام می شه قدرشو بدونیدKourosh Mousavi من فقط قسمتیش دارم
اگه همش داشتم خیلی گرم تر بود
بگذریم نه درکل حرف منم درست حرف تو هم درست
چون نگاه کن اول از همه کسی نیومد بگه این طرح باید به من رایگان بدید یا بقول معروف چاقو بذاریم زیر گلوی آلا خودشون اومدن این کار کردن بعد حالا این وسط مشکلاتی پیش اومد که طبیعیه به هر حال هرچیزی ممکن پیش بیاد دقیق ترین برنامه ها هم توشون ممکن متغییر پیدا بشه این وسط آلا درست اطلاع رسانی نکرد اینجا خب اون دستمون می گه برن یک برنامه و منبع دیگه ولی خب اینجا دیگه درست نیست و ...
بگذریم
یعنی باید اون انتقاد یا حالا درخواست کرد که آقا اینجای برنامتون باگ داره چون من دارم اینجا وقت می زارم اعتما دمی کنم به هر حال شما یک قولی رو به من دادید من مجبورشون نکردم ولی توهین نه چون منتی این وسط حق نداری بزاری و گاها این حرف ها باعث ناراحتی سازندگان عزیز برنامه می شه -
برای دانش آموزان راه ابریشم پرو هم در سایت خودمون فعال شده
الان هر درسی از راه ابریشم پرو داشته باشین چتر اون درس رو هم دارین
و می تونید از دشبرد اختصاصی چتر استفاده کنید -
و می تونید از دشبرد اختصاصی چتر استفاده کنید -
دوستان داشبورد چتر ۲ آلا کجای سایت هست؟
-
دانا ترکیدKourosh Mousavi برای شما شیمی و زیست پریده و نیست؟
-
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه و در مسیر اهدافتان در تلاش باشینامسال هم آلاء برای عید برنامه داره
خفن ترین جمع بندی آلاء
رو قراره داشته باشیمببین 100% مباحث کنکور یعنی %(#ff0000)[دهم، یازدهم و دوازدهم] رو توی سه گام برات از صفر جمع کردیم
1️⃣ گام اول : درسنامه + تست های آموزشی یا مثال های تشریحی -- پوشش 100% مباحث (دستیابی به درصد 50 الی 60 کنکور)
2️⃣ گام دوم: تستهای تسلط -- پوشش 100% مباحث (دستیابی به درصد 60 الی 80 کنکور)
3️⃣ گام سوم: تستهای پیشرفته سخت -- پوشش مباحث چالش برانگیز و پیچیده (دستیابی به درصد 80 الی 100 کنکور)
تمامی تستهای چتر نجات کاملا تالیفی میباشند
اینم بگم که ما در تلاشیم که برای این جمع بندی اسپانسر پیدا کنیم تا محتوای عالی و رایگان در اختیارتون قرار بدیم
@M-an چتر یا پرو مسئله اینست
-
و می تونید از دشبرد اختصاصی چتر استفاده کنید@M-an ببخشید داشبورد اختصاصی چتر کجاست ؟؟
-
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه و در مسیر اهدافتان در تلاش باشینامسال هم آلاء برای عید برنامه داره
خفن ترین جمع بندی آلاء
رو قراره داشته باشیمببین 100% مباحث کنکور یعنی %(#ff0000)[دهم، یازدهم و دوازدهم] رو توی سه گام برات از صفر جمع کردیم
1️⃣ گام اول : درسنامه + تست های آموزشی یا مثال های تشریحی -- پوشش 100% مباحث (دستیابی به درصد 50 الی 60 کنکور)
2️⃣ گام دوم: تستهای تسلط -- پوشش 100% مباحث (دستیابی به درصد 60 الی 80 کنکور)
3️⃣ گام سوم: تستهای پیشرفته سخت -- پوشش مباحث چالش برانگیز و پیچیده (دستیابی به درصد 80 الی 100 کنکور)
تمامی تستهای چتر نجات کاملا تالیفی میباشند
اینم بگم که ما در تلاشیم که برای این جمع بندی اسپانسر پیدا کنیم تا محتوای عالی و رایگان در اختیارتون قرار بدیم
@M-an کسی میدونه چرا شیمی و زیست از سایت دانا حذف شده؟
برنامه ریزی کرده بودم -
@M-an ببخشید داشبورد اختصاصی چتر کجاست ؟؟
ÝŮllox Romkhg قسمت محصولاتی که خریدم رو ببینید
-
ÝŮllox Romkhg قسمت محصولاتی که خریدم رو ببینید
@REZA-DOLATSHAA برا تو فیلما هستن ؟
-
@REZA-DOLATSHAA دقیقا کدوم قسمت ؟ برای من نیستن
-
@REZA-DOLATSHAA میشه یه اسکرین بدی
-
@REZA-DOLATSHAA واسه من خار داره
-
Kourosh Mousavi من فقط قسمتیش دارم
اگه همش داشتم خیلی گرم تر بود
بگذریم نه درکل حرف منم درست حرف تو هم درست
چون نگاه کن اول از همه کسی نیومد بگه این طرح باید به من رایگان بدید یا بقول معروف چاقو بذاریم زیر گلوی آلا خودشون اومدن این کار کردن بعد حالا این وسط مشکلاتی پیش اومد که طبیعیه به هر حال هرچیزی ممکن پیش بیاد دقیق ترین برنامه ها هم توشون ممکن متغییر پیدا بشه این وسط آلا درست اطلاع رسانی نکرد اینجا خب اون دستمون می گه برن یک برنامه و منبع دیگه ولی خب اینجا دیگه درست نیست و ...
بگذریم
یعنی باید اون انتقاد یا حالا درخواست کرد که آقا اینجای برنامتون باگ داره چون من دارم اینجا وقت می زارم اعتما دمی کنم به هر حال شما یک قولی رو به من دادید من مجبورشون نکردم ولی توهین نه چون منتی این وسط حق نداری بزاری و گاها این حرف ها باعث ناراحتی سازندگان عزیز برنامه می شه