هر کی یه گزاره

-
@Forouhar
اره دیگه حتی اگه چین خوردگی میکروسکوپی رو ب طور غیرمنطقی بیایم ریز پرز در نظر بگیریم ک این اشتباهه چون زواید هم چین خوردگی میکروسکوپین دیگه
بازم غلط میشه با شکلی ک فرستادم@ma-a یا اصلا میتونیم بگیم که مثلا این یاخته های طوسی رنگ اصلا اگر مخاط رو هم در نظر نگیریم
به قول خودتون پروتئینی چیزی که شاید مفید باشه رو اگزو سیتوز میکنن -
@ma-a خوده اشکان هم فلش زده نوشته مخاط ساز یعنی این یاخته ها مخاط میسازن
مخاط ماده مفیدیه دیگه طبیعتا ؟
خب پس مخاط رو وارد محیط داخلی میکنه@Forouhar مخاط وارد محیط داخلی میشه!؟
-
@ma-a
محیط داخلی یعنی لنف و خون و مایع بین یاخته ای درسته ؟خب میتونیم در نظر بگیریم مخاط وارد مایع بین سلولی میشه
-
ضمنا کتابو ببینی نوشته هورمون ساز
اشکان اشتباه نوشته اسمشو -
@ma-a
من تو ذهنم بود هورمون ساز ولی گفتم اشکان نوشته دیگه در نظر گرفتم مخاط ساز
اصلا دیگه بهتر اینا هورمون میسازن دیگه ؟ هورمون هم به خون میریزه دیگه !!!
خب هورمون مفیده دیگه ! -
@ma-a
الان شما به طور کلی گفتید که گزاره غلطه ولی من میگم درسته
شما گفتید که بجز اون 2 تا یاخته پوششی که حرف زدیم این یاخته های طوسی رنگ هم هستن که اره اینو قبول میکنماگر بیایم هر 3 این یاخته رو در نظر بگیریم ، گزاره درست میشه دیگه ، همه شون مواد مفیدی وارد محیط داخلی میکنن
-
@ma-a قانع شدید ؟
-
اگر دلیل طراح برای درست بودن اونی بود که گفته تو پاسخنامه سوالش غلطه از پایه تنها حالت درست بودن اونا اینه که اینا چون برون رانی دارند میتونند پروتیین های ترشحیی بسازند و وارد محیط داخلی کنند و تنها در این صورت گزره درسته ولاغیر
@ma-a اینو بخونید مجددا
هورمونم با برون رانی خارج می شه -
دو ساعته همینو میگم خو
-
میشه از سوال و پاسخنامه اسکرین بدید
-
@Soniaaa
-
@Forouhar
خب این اصلا حواسش ب هورمون ساز نبوده :| -
@Forouhar ببین د درسته ولی دلیل طراح غلطه
-
با همون دلیل ک گفتم درسته
-
@ma-a
حله ب نظرم ب همون دلیل -
در ضمن برای مورد الف میتوان به یاخته های سقف حفره بینی هم اشاره کرد که ظاهری استوانه ای دارند ولی مژک ندارند و طبق کتاب بینی در ابتداش مژک ندارد یعنی مخاط مژک دار ندارد پس میتوان نتیجه گرفت که این یاخته های هم جزو ومخاط نبودند
-
یاخته های مژک دار لوله فالوپ هم استوانه ای هستند گوشه جیبی نگهدارید
-
در ضمن برای مورد الف میتوان به یاخته های سقف حفره بینی هم اشاره کرد که ظاهری استوانه ای دارند ولی مژک ندارند و طبق کتاب بینی در ابتداش مژک ندارد یعنی مخاط مژک دار ندارد پس میتوان نتیجه گرفت که این یاخته های هم جزو ومخاط نبودند
@ma-a تکمیل
بینی
ابتداش
هم مژک داره
هم ماده مخاطی داره
اما مخاط نداره مخاط مژک دار هم نداره
ادامه اش
پوست نداره
مخاط مژک دار داره -
سوال داشتم !
برای حل این تست الان من زنبور عسل و مار رو دستم بگیرم تست رو بزنم یا کرم پهن هرمافردیت رو دستم بگیرم !
-
سوال داشتم !
برای حل این تست الان من زنبور عسل و مار رو دستم بگیرم تست رو بزنم یا کرم پهن هرمافردیت رو دستم بگیرم !
@Forouhar
هر دو