هر کی یه گزاره

-
@ma-a
حله ب نظرم ب همون دلیل -
در ضمن برای مورد الف میتوان به یاخته های سقف حفره بینی هم اشاره کرد که ظاهری استوانه ای دارند ولی مژک ندارند و طبق کتاب بینی در ابتداش مژک ندارد یعنی مخاط مژک دار ندارد پس میتوان نتیجه گرفت که این یاخته های هم جزو ومخاط نبودند
-
یاخته های مژک دار لوله فالوپ هم استوانه ای هستند گوشه جیبی نگهدارید
-
در ضمن برای مورد الف میتوان به یاخته های سقف حفره بینی هم اشاره کرد که ظاهری استوانه ای دارند ولی مژک ندارند و طبق کتاب بینی در ابتداش مژک ندارد یعنی مخاط مژک دار ندارد پس میتوان نتیجه گرفت که این یاخته های هم جزو ومخاط نبودند
@ma-a تکمیل
بینی
ابتداش
هم مژک داره
هم ماده مخاطی داره
اما مخاط نداره مخاط مژک دار هم نداره
ادامه اش
پوست نداره
مخاط مژک دار داره -
سوال داشتم !
برای حل این تست الان من زنبور عسل و مار رو دستم بگیرم تست رو بزنم یا کرم پهن هرمافردیت رو دستم بگیرم !
-
سوال داشتم !
برای حل این تست الان من زنبور عسل و مار رو دستم بگیرم تست رو بزنم یا کرم پهن هرمافردیت رو دستم بگیرم !
@Forouhar
هر دو -
سوال داشتم !
-
@Musician
@Soniaaa
خب همینکارم کردم ولی اینجوری که الف غلط میشه و طراح درست گرفتهالف برا زنبور غلطه
-
@Musician
@Soniaaa
خب همینکارم کردم ولی اینجوری که الف غلط میشه و طراح درست گرفتهالف برا زنبور غلطه
@Forouhar
نوشته بعضی
یعنی برا همشون صدق نکنه
میخوای بنویسمش؟ -
@Soniaaa واااای من چقدر بی دقتم
-
یه سوال دیگم داره ولی تاپیک جدا میزنم ، اینجا برا گزاره هاس
-
طبق شکل صفحه 36 کتاب زیست دهم یاخته های پوششی لایه ای از دیواره نای که حاوی غدد ترشحی برون ریز است ظاهر استوانه ای و مژک دار دارند
-
طبق شکل صفحه 36 کتاب زیست دهم یاخته های پوششی لایه ای از دیواره نای که حاوی غدد ترشحی برون ریز است ظاهر استوانه ای و مژک دار دارند
@AmirReza-Bhb خب؟
-
@Soniaaa
خب غلطه
چراشو نمیدونم -
@Soniaaa
خب غلطه
چراشو نمیدونم@AmirReza-Bhb
اونایی ک ترشح میکنن مژک ندارن -
@Soniaaa
اینو چجوری از تو شکل برداشت کرده؟
نیم ساعته دارم زوم میکنم چیزی نمیبینم -