برای چندمین بار غلط زدم کمک کنید لدفا
-

سلام بچه ها
میشه بیزحمت یه تحلیل درست حسابی برام بکنید (سؤال 104)واقعا دارم دیونه میشم برای چندمین بار غلط زدم اینووو اعصابمو ریخ بهم

️ همش این بار qپریم رو اشتبا مشخص میکنممم -

سلام بچه ها
میشه بیزحمت یه تحلیل درست حسابی برام بکنید (سؤال 104)واقعا دارم دیونه میشم برای چندمین بار غلط زدم اینووو اعصابمو ریخ بهم

️ همش این بار qپریم رو اشتبا مشخص میکنممم -
@fatemeh-jk یلام
شاید میخوای سوالو حفظ کنی نمیشه
روشو یاد بگیر
برا خودت دلیل بیار که چرا از این روش میریم(روش درست) و به خودت بفهمون که راه درست اینه@PYA دقیقا همیشه این اتفاق برا سوالایی میشه که هایلایت میکنم واقعاا هر چقدر حل میکنم (از روی پاسخنامه) فرداش دوباره غلط میزنم

-
@0Farzam0 آهااان دستتون درد نکنه همش از بیدقتی بودد مرسی
-
@0Farzam0 آهااان دستتون درد نکنه همش از بیدقتی بودد مرسی
-

سلام بچه ها

️ همش این بار qپریم رو اشتبا مشخص میکنممم@fatemeh-jk
1 صفحه تحلیل نوشتم براش میخوای؟
-

سلام بچه ها

[audio/DXDgIvPvfh42nfhhfJhF0llh.m4a] -
@fatemeh-jk
[audio/DXDgIvPvfh42nfhhfJhF0llh.m4a]
-

سلام بچه ها

-
Houman M واقعا کامل و عالی مرسی

-
@fatemeh-jk
[audio/DXDgIvPvfh42nfhhfJhF0llh.m4a]Kourosh Mousavi تشکرااات پاسخنامه اش 4 5 تا خط نوشته بود الان دیگه اوکی شدم

-
Houman M واقعا کامل و عالی مرسی

@fatemeh-jk خواهش میکنم امیدوارم مفید واقع شده باشه
-
@PYA دقیقا همیشه این اتفاق برا سوالایی میشه که هایلایت میکنم واقعاا هر چقدر حل میکنم (از روی پاسخنامه) فرداش دوباره غلط میزنم