چرا مشاوره نگیریم؟
-
بسیار عالی همه گی گفتید
منم به عنوان زخم خورده
میگم که همه چه دست خود ادم هست
اینا همش وقت تلف کردن و اعصاب خوردن کردن میاره
و سر درگمی و بهونه اوردن و اعصاب خود ادم و خانواده همه بهم میرزه.
تازه اگر ادامه پیدا کنه ممکنه باعث گول زدن خودمونم بشیم. الکی الکی مثلان داریم درس مس خونیم که یک چی به مشاوره گفته باشیم و اینا هم احتماش کم نیس در ادامه مسیر پیش بیا.فقط از نظر من بهترین ناظر ادم اعصای خانواده. و بهترین برنامه هم برنامه ازمون ها که خود دانش اموز با توجه به شرایطش برای خودش تقسیمش کنه هست.
من که فعلان تنها کاری که از دستم بر اومد اینه که هر شب به دادشم گزارش بدم تا زه با اینکه از من کوچک تره.
و اگر خوب کار نکردم اجازه داره به میزان خطا و کم کاری هم از پول ها داخل کارتم برداره
(همچی پول دارم نیستما گمونم یک صد و خرودی فقط فغلان داشته باشم
) (اگر تستام برای اغاز کار زیر 100 تا و ساعت مطاعهم زیر 5 باشه
حدو. نزدیک به 10 تمون می تونه برداره برای خودش)
جوری که ریز ریز برداره یک دفعه بد بخت نشم
اگرم خوب خوندم اخر ماه به مامانم بگه که خوب بوده به جاش برام پول بگیره
بهترم هست تا الکی ماهانه کلی پول به مشاور داده بشه.
به جاش میشه داد کتاب و حتی پولش رو برای خودتون خرج کنید. -
درود
در مورد مشاور ، اول باید درک کنیم تفاوت بین مشاور و برنامه ریز رو
مشاور کسیه که در یکی از رشته های روتنشناسی و مشاوره (با گرایش های مختلف ) حداقل تا مقطع فوق لیسانس تحصیل کرده و پس از گذراندن دوره های کارگاهی ویژه و کارورزی زیر نظر مراکز معتبر و مجاز در یکی از زمینه های مشاوره تخصص پیدا میکند و در ادامه عضو رسمی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره است
اما برنامه ریز ، فقط برنامه ریزه و نباید انتظار مشاوره روانشناسی طور ازش داشت . در واقع برنامه ریز کسیه مثل مدیر برنامه . کسی که وقتی سرت شلوغه و فرصت برنامه ریختن یا تجربه کافی نداری ، راهنماییت میکنه و برنامه هاتو هندل میکنه . اما خب همه جا به برنامه ریز هم میگن مشاور
حالا اینکه این وسط خیلیا از زیر کار در میرن و از اسم و مدرک استفاده میکنن رو نمیشه ملاک قرار داد
کسی 100 تا دانش آموز میگیره ، خب مشخصه که این کارش چیزی نیست ، مگه چقدر فرصت داره یه آدم وضعیت صد نفرو بررسی کنه ، براساس روحیات و به طور شخصی برای هرکدوم برنامه بده ، بعد بازخورداشونم بگیره بررسی کنه ، بعد باز تو برنامه ریزی باتوجه به بازخوردا برنامه بده ؛ بعد اینکه خودشم کار و زندگی داره ، نمیتونه 24 ساعت فقط حواسش به برنامه دانش آموزاش باشه
در نهایت اگر کسی قصد گرفتن مشاور داره(حالا واجب هم نیست ، بعضیا فک میکنن که نه حتما باید مشاور بالاسرشون باشه تا نتیجه بگیرن) ، بهتره که باتوجه به وضعیت خودش، شخص مناسبو انتخاب کنه ، اگر برنامه ریزی مشکل داره ، مشاوره و برنامه ریز درسی ، اگر نه ، از لحاظ روحی مشکل داره ، خب باید با روانشناس صحبت کنه ، اگر تو خانوداش مشکلی هست ، باید به مشاوره خانواده مراجعه کنه ، نمیشه فقط یه مشاور درسی بگیری و انتظار داشته باشی در همه زمینه ها بلد باشه مشاوره بده .
و اینکه تحقیق کنید همه مواردی که به نظرتون لازمه ، پیگیری ، برنامه شخصی شده و ... ، و به نظر من مشاوری که بالای 30 تا دانش آموز داره ، یه چیزی تو کارش هست (هرچند که 30 تا هم زیاده)اینا نظر من بود ؛ درست و غلطشو نمیدونم ، در ادامه صحبتت گفتم شاید خوب باشه ...
. -
ممنون بابت راهنمایی هاتون
حرفاتون درسته -
دم همتون گرم که تجربه هاتون رو منتشر می کنید
️
-
F f.nalist این تاپیک را در ارجاع داد
-
-
-
-
کاملا تایید میکنم گول شهرت و تبلیغ رو نخورید
اگه مشاور میگیرید کسی باشه که جوون باشهه و پا به پاتون بیاد اگه خواهر برادر بزرگتر یا پدر مادر پیگیر دارید که تو این مسیر کنارتون باشه عملا نیاری نیست -
-
A Arian Abedi این تاپیک را در ارجاع داد
-
مشاور نداشتن بهتر از مشاور بد داشتنه
-
مشاور داشتن وقتی بد میشه که به برنامه هاش عمل نکنی، حرفاشو گوش ندی خوب چرا من امسال پشت کنکور موندم؟ چون حرف مشاورمو پشت گوش مینداختم ولی اگه واقعا عمل کنی به حرفا و برنامه هاش بنظرم چیز خوبیه...
-
مشاور داشتن وقتی بد میشه که به برنامه هاش عمل نکنی، حرفاشو گوش ندی خوب چرا من امسال پشت کنکور موندم؟ چون حرف مشاورمو پشت گوش مینداختم ولی اگه واقعا عمل کنی به حرفا و برنامه هاش بنظرم چیز خوبیه...
@fatemeh-jk نه عزیزم هرکی میره به دانشگاه خوب یا پزشکی قبول میشه میاد میشه مشاوره !!!!
این شخص باید سابقه کار با انواع دانش آموز رو داشته باشه
و برنامه شخصی خودش رو به تو نده داشت آموزهای باهم فرق میکنن
ترم اول خانم x(اسمش رو نمیگم ایروش نره)من رو خیلی عقب انداخت بی سواد با آینده دانش آموزهای بازی میکنه
مثلاً میگفت چون اواخر مهر اومدی باید از اول کتاب ها رو با برنامه من بخونی و من رو از قلم چی عقب انداخت -
@fatemeh-jk در چرا مشاوره نگیریم؟ گفته است:
@0Farzam0 در چرا مشاوره نگیریم؟ گفته است:
پ.ن: در مورد عموم مشاوران گفته شده و کسانی رو هم داریم که استثنا هستند
من تو این مقاله منظورم کسایی بود که چند صد نفری شاگرد دارند کسایی هستند که واقعا یه گروهی کوچیکی رو قبول مسئولیت میکنن و حواسشون بشون هست
-