هر کی یه گزاره😁😁😁
-
@Soniaaa در هر کی یه گزاره😁😁😁 گفته است:
سوال
مگاکاریوسیت ها و از دست میدهند سپس تقسیم می شوند یا هسته هم به قطعاتی تقسیم میشه و به هر کدوم از پلاکت ها میرسه؟
(چون تو شکل کتاب هسته مگاکاریوسیت سورمه ای کشیده بعد داخل پلاکت ها هم یچیز سرمه ای کشیده شک کردم )بله،
هسته مگاکاریوسیت در نهایت تبدیل به پلاکت خون میشود.روندش اینطوریه ؛ در فرآیند تکاملی سلولهای خون، سلولهای بنیادی خون از نخستین مرحله شروع به تقسیم و رشد میکنند. سپس به سلولهای پیش ساز خون تبدیل شده و در نهایت به سلولهای مگاکاریوسیت تبدیل میشوند.
@PYA
مچکر👌🏻🌻✨ -
سوال
مگاکاریوسیت ها و از دست میدهند سپس تقسیم می شوند یا هسته هم به قطعاتی تقسیم میشه و به هر کدوم از پلاکت ها میرسه؟
(چون تو شکل کتاب هسته مگاکاریوسیت سورمه ای کشیده بعد داخل پلاکت ها هم یچیز سرمه ای کشیده شک کردم )بله،
هسته مگاکاریوسیت در نهایت تبدیل به پلاکت خون میشود.روندش اینطوریه ؛ در فرآیند تکاملی سلولهای خون، سلولهای بنیادی خون از نخستین مرحله شروع به تقسیم و رشد میکنند. سپس به سلولهای پیش ساز خون تبدیل شده و در نهایت به سلولهای مگاکاریوسیت تبدیل میشوند.
-
سوال
-
@AmirReza-Bhb
تورا ارجاع میدهم ب شکل فصل ۴دهم -
@Soniaaa
آقا من دو روز نیس ویدیو آقا موقاری رو دیدم
میگفت هسته تقسیم نمیشه
بزار یه سرچ بکنم...@AmirReza-Bhb
تقسیم نه تیکه تیکه -
@AmirReza-Bhb
پلاکت هسته ندارع
تیکه هسته ای داره هسته ندارهههههههه -
@AmirReza-Bhb
چشات نمیبینه من چ کنم😂 -
@AmirReza-Bhb
خب ما شکل مشکل دارمونو باید قبول کنیم -
@AmirReza-Bhb
بفرست پاسخنامه و خود تستو -
خب کتابو نگا میکنم
میتونیم هسته رو هم در نظر بگیریم
توی شکل خروج هسته رو نشون نداده ولی هسته تغییر کردهصفحه 61 نوشته گرده ها ،قطعاتی از یاخته هستند
حتی اشاره نکرده کدوم بخش هاشصفحه 64 نوشته گرده ها قطعات یاخته ای بی رنگ و بدون هسته هستند
یعنی این قطعات هسته نداره ( نه اینکه از یاخته بدون هسته تشکیل شده باشه)