Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. چگونه با ریاضی ازدواج کنم؟
فیزیک3|فصل3|محاسبه سرعت موج
HAKOOH
در یک تشت موج با یک دیاپازول موج با بسامد 100 هرتز تولید کرده ایم در قسمت عمیق اب فاصله قله تا دره مجاور خود 10سانتی متر در قسمت کم عمیق اب فاصله قله تا دره مجاور خود 5 سانتی متر است سرعت موج در این دو ناحیه رو مقایسه کنین... من مشکلییییی با سوال ندارمااااا ولی مگه فاصله قله تا دره مجاور لاندا دوم نمیشه؟پس چرا پاسخنامه سوال من لاندا چهارم رو با 10 برابر گذاشته و لاندا رو در عمیق 0.4 متر و کم عمق باز به خاطر لاندا چهارم جواب رو 0.2 متر گذاشته؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
فیزیک
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
فیزیک3|پدیده رزنانس(تشدید)
HAKOOH
سلام سلام ناز نازیاااااا منظور این جمله رو درک نکردم اصلا... افزایش دامنه نوسانگر در اثر نیروی محرکه ای که با بسامدی برابر بسامد طبعی نوسانگر بر ان وارد میشود.... اصلا نمیتونم این جمله رو درک کنم احساس میکنم ناقصه یا من سردرنمیارممم @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا هلپ می گودی گودیاااا
فیزیک
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
فیزیک 3(شتاب و گرانش) فصل 3
HAKOOH
سلام بچه هااااااااااااااا خوبیییینننن من این فرمول شتاب تو اسانسور رو سر در نمیارم قسمت اونگ......گفتیم حرکت به بالا و تند باشه + اگه پااین و کند ما منفی میگیریم الان چطوری فرمول و مینویسیمممم نمیفهممم مثلا سوال گفته در حال توقف و به بالا ...اینجا کند داریم یعنی منفی و هم بالا داریم یعنی مثبت الان چطوری باید نوشته بشه ؟ @ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
فیزیک
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
اشنایی با مهندسی صنایع
دانشجو شریفد
پاسخ: آشنایی با مهندسی صنایع
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
فیزیک عمومی ۲ شایدم فیزیک یازدهم
RoverR
Topic thumbnail image
دانشگاهی
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
کنکور فرهنگیان
im_mjgnI
زمان کنکور فرهنگیان تعویق خورده؟ @تجربیا @انسانیا
سوال مشاوره ای
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
زبان آلمانی
idiotequeI
درود میخواستم برای گرفتن مدرک B2 آلمانی آزمون بدم و انگلیسی مسلطم ولی با آلمانی کاملاً ناشناخته هستم کسی هست اینجا آلمانی بلد باشه و یا خونده باشه؟ میشه بهم کمک کنید فایل کتابی چیزی دارید؟ چون الان به کتاب های میشن هم دسترسی ندارم
سوال مشاوره ای
کمک کنید که موندم تو توراکس!
Michael VeyM
Topic thumbnail image
دانشگاهی
لطفا در مورد برنامه درسی راهنماییم کنید
im_mjgnI
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
نکات و جمع بندی‌ 🦋زیست شناسی 🦋
wanderingW
🧩این تاپیک جهت یکجا بودن نکات مهم و جدول‌های جمع بندی درس زیست شناسی🧬 زده شده 🪄آزاد برای مشارکت عموم🪄 لطفا اسپم ندید تا نکات یکپارچه باشه.🙏
زیست شناسی
گلوکز
HakoH
اکسایش گلوکز برگشت پذیره؟ میشه واکنش و بگین @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
ماجرای خاکستر به عنوان پاک‌کننده
HakoH
ما گفتیم توی خاکستر فلزاتی داریم که با آب خاصیت بازی ایجاد میکنن پس اون موقع چربی حالت اسیدی داره که هم رو حل میکنن یا چی؟ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی
اشتباه پاسخنامه یا اشتباه عسل؟
HakoH
Topic thumbnail image
شیمی

چگونه با ریاضی ازدواج کنم؟

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
38 دیدگاه‌ها 6 کاربران 433 بازدیدها 5 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • S آفلاین
    S آفلاین
    Sally
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

آقا من ریاضی رو خیلی دوست دارم اما درصدهام بالا نمیاد و تست های IQ دیگه خیلی دارن سخت میشن و مشاورم گفت نباید روی سوالات فکر کنی (مثلاً من سرقراذ عاشقانه ام با ریاضی نیم ساعت روی یه سوال سخت فکر میکنم و چندتا راه حل پیدا میکنم ) و باید بری سراغ جواب (که تعداد تستت بره بالا)
    و اینم بگم که من ریاضی جزء استعداد هام نبود هیچ وقت(اگه بود قطعا میرفتم ریاضی ) ولی خیلیییی دوسش دارم
    بگید چجوری درصدهای ریاضیم بیاد بالا و چجوری با سوالای سخت کنار بیام؟

https://abzarek.ir/service-p/msg/3629966

L S Kourosh MousaviK 3 پاسخ آخرین پاسخ
    5
    • S آفلاین
      S آفلاین
      Sally

ریاضیا

1 پاسخ آخرین پاسخ
      3
      • ForgottenF آفلاین
        ForgottenF آفلاین
        Forgotten

کاری نداره
        برید محضر

1 پاسخ آخرین پاسخ
        3
        • ForgottenF آفلاین
          ForgottenF آفلاین
          Forgotten

اگه بخوام جدی باشم
          مشاور شما متاسفانه درست راهنمایی نکردن
          شما هر وقت سوال رو غلط جواب دادی اگه بری پاسخنامه بخونی یه راست، یعنی داری سوال رو حفظ میکنی
          هر درسی هم حفظ کردن جواب بده، ریاضی جواب نمیده...
          هر سوالی که به مشکل خوردید اول برگردید درسنامه رو دقیق تر بخونید و سعی کنید از طریق راهکار های درسنامه و تحلیل های خودتون به جواب برسید
          به جواب نرسیدید هم علامت بذارید بعدا میایید روش فکر میکنید...ناخودآگاهتون اونقدر رو سوال کلنجار میره که بالاخره قفل سوال شکسته میشه و ایده حل سوال رو پیدا میکنید
          البته اگه چندین بار رجوع کردید به سوال و بازم راهی پیدا نشد میتونین از پاسخنامه کمک بگیرید...ولی بجای حفظ کردن سعی کنید از پاسخنامه ایده بگیرید که سوالات اون تیپی رو بتونید حل کنید.

S 1 پاسخ آخرین پاسخ
          2
          • S Sally

آقا من ریاضی رو خیلی دوست دارم اما درصدهام بالا نمیاد و تست های IQ دیگه خیلی دارن سخت میشن و مشاورم گفت نباید روی سوالات فکر کنی (مثلاً من سرقراذ عاشقانه ام با ریاضی نیم ساعت روی یه سوال سخت فکر میکنم و چندتا راه حل پیدا میکنم ) و باید بری سراغ جواب (که تعداد تستت بره بالا)
            و اینم بگم که من ریاضی جزء استعداد هام نبود هیچ وقت(اگه بود قطعا میرفتم ریاضی ) ولی خیلیییی دوسش دارم

L آفلاین
            L آفلاین
            lO_Ol
            دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاء
            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شده

Sally
            میخواستم اسم اکانتمو بزارم ریاضی و بگم کی بریم محضر😂
            متاسفانه از شانسم میترسم قابلیت تغییر یوزرنیم در لحظه عوض شه بدبخت بشم😂🤝🏻

ForgottenF S 3 پاسخ آخرین پاسخ
            3
            • S Sally

S آفلاین
              S آفلاین
              Sally

Sally مشکل اینجاست که باید تیپ سوالای مختلف رو کار کنم و تعداد تیم رو بالا ببرم یعنی اگه حتی تستی رو بلد نبودم بعد پنج دقیقه برم سراغ پاسخنامه و این باعث شده زیاد مثل قبل هیجان انگیز نباشه

1 پاسخ آخرین پاسخ
              2
              • L lO_Ol

Sally

ForgottenF آفلاین
                ForgottenF آفلاین
                Forgotten

@Soniaaa
                چرا به ذهن خودم نرسید:sneezing_face: :rolling_on_the_floor_laughing:

L 1 پاسخ آخرین پاسخ
                2
                • ForgottenF Forgotten

اگه بخوام جدی باشم
                  مشاور شما متاسفانه درست راهنمایی نکردن
                  شما هر وقت سوال رو غلط جواب دادی اگه بری پاسخنامه بخونی یه راست، یعنی داری سوال رو حفظ میکنی
                  هر درسی هم حفظ کردن جواب بده، ریاضی جواب نمیده...
                  هر سوالی که به مشکل خوردید اول برگردید درسنامه رو دقیق تر بخونید و سعی کنید از طریق راهکار های درسنامه و تحلیل های خودتون به جواب برسید
                  به جواب نرسیدید هم علامت بذارید بعدا میایید روش فکر میکنید...ناخودآگاهتون اونقدر رو سوال کلنجار میره که بالاخره قفل سوال شکسته میشه و ایده حل سوال رو پیدا میکنید
                  البته اگه چندین بار رجوع کردید به سوال و بازم راهی پیدا نشد میتونین از پاسخنامه کمک بگیرید...ولی بجای حفظ کردن سعی کنید از پاسخنامه ایده بگیرید که سوالات اون تیپی رو بتونید حل کنید.

S آفلاین
                  S آفلاین
                  Sally

Forgotten اما منطقی می‌گفت
                  می‌گفت حلش می‌کنه یه دور دیگه ببینم روس رو یاد گرفتی یا نه ؟ و واقعا جواب هم داد اما من دوست دارم خودم به جواب برسم

ForgottenF 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  2
                  • L lO_Ol

Sally

S آفلاین
                    S آفلاین
                    Sally

@Soniaaa چه شده؟

L 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    3
                    • ForgottenF Forgotten

@Soniaaa
                      چرا به ذهن خودم نرسید:sneezing_face: :rolling_on_the_floor_laughing:

L آفلاین
                      L آفلاین
                      lO_Ol

Forgotten
                      😂😂🚶🏻

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      2
                      • S Sally

@Soniaaa چه شده؟

L آفلاین
                        L آفلاین
                        lO_Ol

Sally
                        هیچی تو خودتو درگیر نکن😂💔🤝🏻

S 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1
                        • S آفلاین
                          S آفلاین
                          Sally

من دوازدهم هستم و ۳۰۰۰ تست تا دو ماه دیگه(قبل نهایی) باید بزنم باااااااید(خودم میگم نه مشاور یا خوانواده ) اما از یه طرف دوستم روی سوالات زیاد فکر کنم

2
                          • S Sally

Forgotten اما منطقی می‌گفت
                            می‌گفت حلش می‌کنه یه دور دیگه ببینم روس رو یاد گرفتی یا نه ؟ و واقعا جواب هم داد اما من دوست دارم خودم به جواب برسم

ForgottenF آفلاین
                            ForgottenF آفلاین
                            Forgotten

Sally
                            ببینید شما وقتی پاسخنامه رو خوندی و اومدی سوال رو حل کردی که دیگه کاری نکردی عملا ( به قول کوروش، از کرامات شیخ ما اینست...:sneezing_face: )
                            شما باید خودت ایده حل سوال رو پیدا کنی و شخصا اقدام به شکستن قفل سوال بفرمایی
                            سر کنکور که پاسخنامه رو نمیذارن بغل دست آدم بگن سرکار خانوم یه دور دیگه هم حل کن ببینم یاد گرفتی :|
                            شما همون درسنامه رو عمیق بخونی 80 درصد تست ها رو میتونی درست جواب بدی...اون 20 درصد هم علامت بزن بعدا میری سراغشون و روشون فکر میکنی تا به جواب برسی...

S 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            1
                            • L lO_Ol

Sally
                              هیچی تو خودتو درگیر نکن😂💔🤝🏻

S آفلاین
                              S آفلاین
                              Sally

@Soniaaa باشه ولی اسمت خیلی کیوته سونیا سنپایی

L 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              3
                              • S Sally

من دوازدهم هستم و ۳۰۰۰ تست تا دو ماه دیگه(قبل نهایی) باید بزنم باااااااید(خودم میگم نه مشاور یا خوانواده ) اما از یه طرف دوستم روی سوالات زیاد فکر کنم

ForgottenF آفلاین
                                ForgottenF آفلاین
                                Forgotten
                                نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Forgotten انجام شده

Sally
                                تست بیش از حد نشانگر تسلط نیست
                                جامع های موج آزمون هم بزنی کافیه...
                                1000 تا تست بزن ولی کامل بفهمشون...این میشه تسلط

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                • ForgottenF Forgotten

Sally
                                  ببینید شما وقتی پاسخنامه رو خوندی و اومدی سوال رو حل کردی که دیگه کاری نکردی عملا ( به قول کوروش، از کرامات شیخ ما اینست...:sneezing_face: )
                                  شما باید خودت ایده حل سوال رو پیدا کنی و شخصا اقدام به شکستن قفل سوال بفرمایی
                                  سر کنکور که پاسخنامه رو نمیذارن بغل دست آدم بگن سرکار خانوم یه دور دیگه هم حل کن ببینم یاد گرفتی :|
                                  شما همون درسنامه رو عمیق بخونی 80 درصد تست ها رو میتونی درست جواب بدی...اون 20 درصد هم علامت بزن بعدا میری سراغشون و روشون فکر میکنی تا به جواب برسی...

S آفلاین
                                  S آفلاین
                                  Sally

Forgotten ولی بعضی ها با خرخون موفق شدن پس یعنی تیپ سوال مختلف یاد گرفتن

2
                                  • S Sally

Forgotten ولی بعضی ها با خرخون موفق شدن پس یعنی تیپ سوال مختلف یاد گرفتن

ForgottenF آفلاین
                                    ForgottenF آفلاین
                                    Forgotten

Sally
                                    حالا من نظرم رو گفتم...باز خودتون برانداز کنید که باید چه کرد

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1
                                    • S Sally

@Soniaaa باشه ولی اسمت خیلی کیوته سونیا سنپایی

L آفلاین
                                      L آفلاین
                                      lO_Ol

Sally
                                      ممنون ولی سنپایی چیه😂✋🏻

S 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • S آفلاین
                                        S آفلاین
                                        Sally

و در نهایت سوال من اینه که دوستانی که استعدادی در ریاضی ندارن چجوری با علاقه تست زیاد میزنن؟
                                        و کلا روش مطالعه ریاضی شون چطوره؟ و چجوری بودجه رو میرسونن؟

H 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        2
                                        • L lO_Ol

Sally

S آفلاین
                                          S آفلاین
                                          Sally

@Soniaaa اهااااا الان گرفتم

S L 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                          3
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه