فیزیک بحث فشار هوا
-

سلام دوستان وقتتون بخیر 🥰
پیشاپیش معذرت میخوام چون من سوالام خیلی ابتدایی ببخشید
اینجا در کتاب گفته وقتی از این رابطه بخوابم برای فشار هوا استفاده کنیم به نتایج واقعی نمیرسیم سوالم این که ما مگه همیشه از رابطه
P0-p=pghاستفاده نمیکنیم
مگر میشه از این رابطه ام استفاده کرد ؟؟
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا -

سلام دوستان وقتتون بخیر 🥰
پیشاپیش معذرت میخوام چون من سوالام خیلی ابتدایی ببخشید
اینجا در کتاب گفته وقتی از این رابطه بخوابم برای فشار هوا استفاده کنیم به نتایج واقعی نمیرسیم سوالم این که ما مگه همیشه از رابطه
P0-p=pghاستفاده نمیکنیم
مگر میشه از این رابطه ام استفاده کرد ؟؟
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیاForuzan Taheri در فیزیک بحث فشار هوا گفته است:
اینجا در کتاب گفته وقتی از این رابطه بخوابم برای فشار هوا استفاده کنیم به نتایج واقعی نمیرسیم
از علل واضحش اینه که چگالی جو متغیره.
Foruzan Taheri در فیزیک بحث فشار هوا گفته است:
مگه همیشه از رابطه
P0-p=pghاستفاده نمیکنیمp2=p1+ρg(y1-y2)
از این رابطه هم میتونید برای یافتن فشار در مایع برحسب عمق استفاده کنید هم یافتن فشار در جو برحسب ارتفاع.
برای مایع میدونید p=p0+ρgh داریم.اما حالا فرض کنید فشار رو در ارتفاع h محاسبه میکنید. در تراز 1 داریم :
p1=p0 **** y1=0
در تراز 2 که در ارتفاع h قرار داره (فشار اینجا رو قصد داریم محاسبه کنیم) داریم :
p2=p **** y2=hدر رابطه p2=p1+ρg(y1-y2) قرار میدیم :
p=p0+ρg(0-h)
بنابراین :
p=p0-ρgh -
اینجا در کتاب گفته وقتی از این رابطه بخوابم برای فشار هوا استفاده کنیم به نتایج واقعی نمیرسیم
از علل واضحش اینه که چگالی جو متغیره.
مگه همیشه از رابطه
P0-p=pghاستفاده نمیکنیمp2=p1+ρg(y1-y2)
از این رابطه هم میتونید برای یافتن فشار در مایع برحسب عمق استفاده کنید هم یافتن فشار در جو برحسب ارتفاع.
برای مایع میدونید p=p0+ρgh داریم.اما حالا فرض کنید فشار رو در ارتفاع h محاسبه میکنید. در تراز 1 داریم :
p1=p0 **** y1=0
در تراز 2 که در ارتفاع h قرار داره (فشار اینجا رو قصد داریم محاسبه کنیم) داریم :
p2=p **** y2=hدر رابطه p2=p1+ρg(y1-y2) قرار میدیم :
p=p0+ρg(0-h)
بنابراین :
p=p0-ρgh@PHys ممنونم از توضیحاتتون منم همین رو میگم که اون برای شاره ها استفاده میشه
-
@PHys ممنونم از توضیحاتتون منم همین رو میگم که اون برای شاره ها استفاده میشه
هم مایع هم گاز شاره هستند. اما در مثلا دریا فشار در عمق h رو میخوایم پس میشه
p0+ρgh اما اگر فشار در ارتفاع h بالای دریا رو بخوایم به اندازه ρgh کمتره از p0 یعنی از رابطه p=p0-ρgh استفاده میکنیم. -
p0+ρgh اما اگر فشار در ارتفاع h بالای دریا رو بخوایم به اندازه ρgh کمتره از p0 یعنی از رابطه p=p0-ρgh استفاده میکنیم.@PHys بله بله درسته من چون تازه شروع کردم خیلی قاطی میکنم متاسفانه ممنونم ازتون🥰
-
p0+ρgh اما اگر فشار در ارتفاع h بالای دریا رو بخوایم به اندازه ρgh کمتره از p0 یعنی از رابطه p=p0-ρgh استفاده میکنیم.@PHys من میتونم به جای p2بیام p0بذارم و به جای p1بیام pبذارم اینطوری هم درسته 🤔
-
@PHys من میتونم به جای p2بیام p0بذارم و به جای p1بیام pبذارم اینطوری هم درسته 🤔
Foruzan Taheri
اینطوری مقادیر y1 و y2 هم تغییر میکنه ... -
Foruzan Taheri
اینطوری مقادیر y1 و y2 هم تغییر میکنه ...@PHys درسته👍👍