Fasl 8
-
جواب میشه گزینه چند ،بعدش یه سوال دارم -
4 و 1 هر دو تا غلطن فکر کنم؛ ولی 4 غلط تره. آخه تو کتاب گفته فقط میوه تخمدان حقیقیه.
مادگی چند برچه ای می شه؛ بر اساس متن کتاب تخمدان چند برچه ای ترکیب خیلی درستی نمی تونه باشه.
البته تو زیست اونم گیاهی خیلی نمی شه مطمئن حرف زد:)) -
جواب میشه گزینه چند ،بعدش یه سوال دارم پرستو بابایی فک کنم 4
ندانم -
4 و 1 هر دو تا غلطن فکر کنم؛ ولی 4 غلط تره. آخه تو کتاب گفته فقط میوه تخمدان حقیقیه.
مادگی چند برچه ای می شه؛ بر اساس متن کتاب تخمدان چند برچه ای ترکیب خیلی درستی نمی تونه باشه.
البته تو زیست اونم گیاهی خیلی نمی شه مطمئن حرف زد:))Mahtaba
منم دقیقا همینو برای گزینه ۱ میگم ؛چون تخمدان چند برچه ای نداریم که -
پرستو بابایی فک کنم 4
ندانم@PYA
درسته ،ولی گزینه ۱ چی ؟ -
@PYA
درسته ،ولی گزینه ۱ چی ؟پرستو بابایی یک درسته
-
البته تو زیست اونم گیاهی خیلی نمی شه مطمئن حرف زد:))Mahtaba سلام
هردو غ ولی 1 به نظر من بیشتر تو چشه چون 4 گفته قسمت های مختلف مبشه تخمدان رو در نظر گرفت ولی گ یک تخمدان زیر مجموعه برچه به نظرم یکه
-
Mahtaba
منم دقیقا همینو برای گزینه ۱ میگم ؛چون تخمدان چند برچه ای نداریم کهپرستو بابایی در Fasl 8
گفته است:
Mahtaba
منم دقیقا همینو برای گزینه ۱ میگم ؛چون تخمدان چند برچه ای نداریم کهاین دلیل خوبی واسه ردش نیست
تو کل عکسای کتاب که شکل گل رو کشیده واسه تشریح مال آلبالو هستش که اونم تک هسته و تک برچه هستش
ولی شکل 5 بخش ب رو نگا کنید نوشته چند برچه ای -
@PYA اها حرفم پس میگیرم درست نخوندم 1 درسته ج گ 4 میشه . گ 1 گفته میتواند و هم تخمدان از برچه ساخته میشه
-
اهاااا حالا متوجه شدم ممنونم بچه ها
-
پ پرستو بابایی marked this topic as a question on
-
پ پرستو بابایی has marked this topic as solved on