هر کی یه گزاره

-
سوال
روشهای عرض غشایی سیمپلاستی و آپوپلاستی با صرف انرژی زیستی هستند یا بدون صرف انرژی زیستی؟@Soniaaa
فکر می کنم بدون صرف انرژی -
@Soniaaa
فکر می کنم بدون صرف انرژیپرستو بابایی
دلیلشم بگو -
پرستو بابایی
دلیلشم بگو@Soniaaa
از طریق فشار ریشه ای و نیروی همچسبی بین مولکول های آب شاید بشه گفت بدون صرف انرژیه
و یا این که مسیر سیمپلاستی چون از پلاسمودسم ها عبور می کنه بدون صرف انرژیه
نمی دونم شاید اشتباه می کنم -
@Soniaaa
از طریق فشار ریشه ای و نیروی همچسبی بین مولکول های آب شاید بشه گفت بدون صرف انرژیه
و یا این که مسیر سیمپلاستی چون از پلاسمودسم ها عبور می کنه بدون صرف انرژیه
نمی دونم شاید اشتباه می کنمپرستو بابایی
فشار ریشه ای برای انتقال طولانی هست
اینا انتقال کوتاه اصن ربطی ندارن -
پرستو بابایی
فشار ریشه ای برای انتقال طولانی هست
اینا انتقال کوتاه اصن ربطی ندارن@Soniaaa
خب آکواپورین چی ؟ نمی تونیم بگیم ؟
من الان کتاب جلو دستم نیست نمی دونم چی به چیه -
سوال
روشهای عرض غشایی سیمپلاستی و آپوپلاستی با صرف انرژی زیستی هستند یا بدون صرف انرژی زیستی؟@Soniaaa
کلا حرکت از راه پلاسمودسم بر اساس پتانسیل آبی و اسمزه
البته از کتاب ما حذف شده
آپوپلاستی هم با نیروی همچسبی مولکول آبه و بازم بدون صرف انرژی زیستی -
@Soniaaa
کلا حرکت از راه پلاسمودسم بر اساس پتانسیل آبی و اسمزه
البته از کتاب ما حذف شده
آپوپلاستی هم با نیروی همچسبی مولکول آبه و بازم بدون صرف انرژی زیستی@AmirReza-Bhb
عاهان مرسیی -
پرستو بابایی
مرسی از وقتی که گذاشتی -
پرستو بابایی
مرسی از وقتی که گذاشتی@Soniaaa
خواهش می کنم -
سلام
گزاره : همه مواردی که باعث فشار مکشی قفسه سینه میشود باعث بازگشت بازگشت خون سیاهرگی و در تلمبه ماهیچه اسکلتی نقش دارد. -
سلام
گزاره : همه مواردی که باعث فشار مکشی قفسه سینه میشود باعث بازگشت بازگشت خون سیاهرگی و در تلمبه ماهیچه اسکلتی نقش دارد.@fatemeh-jk چرا دو تا بازگشت گفتم
-
سلام
گزاره : همه مواردی که باعث فشار مکشی قفسه سینه میشود باعث بازگشت بازگشت خون سیاهرگی و در تلمبه ماهیچه اسکلتی نقش دارد.@fatemeh-jk در هر کی یه گزاره
گفته است:
سلام
گزاره : همه مواردی که باعث فشار مکشی قفسه سینه میشود باعث بازگشت بازگشت خون سیاهرگی و در تلمبه ماهیچه اسکلتی نقش دارد.قسمت آخرش غلطش میکنه
تلمبه ماهیچه اسکلتی در همه حالات نیست
فقط در بخش هایی مثل دست و پا داریم، -
@fatemeh-jk در هر کی یه گزاره
گفته است:
سلام
گزاره : همه مواردی که باعث فشار مکشی قفسه سینه میشود باعث بازگشت بازگشت خون سیاهرگی و در تلمبه ماهیچه اسکلتی نقش دارد.قسمت آخرش غلطش میکنه
تلمبه ماهیچه اسکلتی در همه حالات نیست
فقط در بخش هایی مثل دست و پا داریم،@PYA بله درسته
و همینطور همه ماهیچه هایی که باعث فشار مکشی میشن مثل ماهیچه بین دنده خارجی در تلمبه ماهیچه اسکلتی نقش نداره -
گزاره : هر مولکول سمی مانع فعالیت آنزیم می شود.
-
گزاره : هر مولکول سمی مانع فعالیت آنزیم می شود.
-
@fatemeh-jk درود بر شما ....
نادرست .......
بعضی از انزیم ها تجزیه کننده مواد سمی هستن و وقتی که مواد سمی بر روی جایگاه فعالشون می شینن، اونا رو نابود میکنن و به فعالیت عادی خودشون ادامه میدن.....Farhadd بله درسته
-
گزاره
سیاهرگ فوق کبدی از سطح جلویی وارد بزرگ سیاهرگ زیرین میشه .
.
.
.
.
خواستم یه گزاره خیلی خفن بدم ، ولی به نظر ایراد علمی داره اما بلافاصله بعد از درست کردنش قرار میدم -
گزاره
سیاهرگ فوق کبدی از سطح جلویی وارد بزرگ سیاهرگ زیرین میشه .
.
.
.
.
خواستم یه گزاره خیلی خفن بدم ، ولی به نظر ایراد علمی داره اما بلافاصله بعد از درست کردنش قرار میدم -
@REZA-DOLATSHAA
آره
اثبات : تو شکل معلومه