مسیریابی
-
سلام لطفا توضیح میدین

-
G GharibehGomnam2 marked this topic as a question on
-
Reza-H
نه مشکل من این نیست
مثلا الان یه شکل براتون میفرستم
من از سمت چپ.شروع میکنم
من اولی از سمت چپ رو میارم بالا نه بیرون سو
دومی از سمت چپ رو میارم پایین نه درون سو
نمیدونم چرا@Moment
شاید شما متوجه نمیشین که آیا میدان رو درست روی دست خودتون مشخص کردین یا نه.
یعنی V که مشخصه باید جهت چهار انگشت باشه.
F هم مشخصه که باید جهت انگشت شصت باشه.
ولی میدان مهمه که درست بگیرید.
دستتون رو باید به صورتی بگیرین که میدان از کف دست خارج بشه. بعضی میگن انگشت رو جهت میدان بخوابه. ولی اینجور سخت میشه. اگر میدان از کف دست شما خارج بشه و سرعت در جهت چهار انگشت باشه، جهت نیرو به دست میاد بدون اینکه بخواید انگشتاتون رو خم کنید. اگر این مراحل رو رفتید فکر نمی کنم مشکلی باشه. یا شاید من منظورتون رو درست متوجه نشدم.
مثلا در مثال اولتون، اگر میدان از کف دست راستتون خارج بشه، دیگه به سمت بالا به دست نمیاد. میشه برون سو
امیدوارم کمکتون کنه 🌹🌹 -
-
سلام.
با قانون دست چپ (به دلیل منفی بودن بار) جهت v به سمت راست است -
سلام من فکرمیکنم شما تو انجام قانون دست راست مشکل دارین من خودمم توش میلنگم
-
سلام من فکرمیکنم شما تو انجام قانون دست راست مشکل دارین من خودمم توش میلنگم
Gharibe Gomnam
بله. منم فکر می کنم همین طوره.
درواقع نکته ای که ایشون براشون شاید مبهم باشه اینه که در بار های مثبت از دست راست و برای بار منفی از دست چپ استفاده می کنیم. البته اگر احساس می کنید که کلا از دست راست راحت ترین، می تونید جهت رو در بار های منفی با دست راست به دست بیارید و اون رو برعکس کنید. این مرحله آخر خیلی مهم و کلیدیه
@Moment -
Gharibe Gomnam
درواقع نکته ای که ایشون براشون شاید مبهم باشه اینه که در بار های مثبت از دست راست و برای بار منفی از دست چپ استفاده می کنیم. البته اگر احساس می کنید که کلا از دست راست راحت ترین، می تونید جهت رو در بار های منفی با دست راست به دست بیارید و اون رو برعکس کنید. این مرحله آخر خیلی مهم و کلیدیه
@MomentReza-H
من حالا نباید تو تاپیک ایشون عرض بکنم ولی به شخصه برای تعیین جهت مشکل دارم
یعنی همون ۴ تا انگشت رو V میگیرم کف دست رو B و انگشت شصت رو F ولی نمیدونم چرا اشتباه از اب درمیاد
مثلا نیرو میشه درون سو من درمیارم بالا سو🙁 -
Reza-H
من حالا نباید تو تاپیک ایشون عرض بکنم ولی به شخصه برای تعیین جهت مشکل دارم
یعنی همون ۴ تا انگشت رو V میگیرم کف دست رو B و انگشت شصت رو F ولی نمیدونم چرا اشتباه از اب درمیاد
مثلا نیرو میشه درون سو من درمیارم بالا سو🙁Gharibe Gomnam قبلش باید برای خودت مبنا بزاری و بر اساس همون قاعده دست راست رو پیاده کنی ... ممکنه یک بار سه بعدی در نظر بگیری و بار دیگر همون حالت عادی فرض کنی ... هرکدوم از این حالتا جهت خواسته شده رو بهت میده ولی به شکل های گوناگون...
-
Gharibe Gomnam
@MomentReza-H
نه مشکل من این نیست
من از سمت چپ.شروع میکنم
نمیدونم چرا -
Reza-H
نه مشکل من این نیست
من از سمت چپ.شروع میکنم
نمیدونم چرا@Moment
دستتون رو باید به صورتی بگیرین که میدان از کف دست خارج بشه. بعضی میگن انگشت رو جهت میدان بخوابه. ولی اینجور سخت میشه. اگر میدان از کف دست شما خارج بشه و سرعت در جهت چهار انگشت باشه، جهت نیرو به دست میاد بدون اینکه بخواید انگشتاتون رو خم کنید. اگر این مراحل رو رفتید فکر نمی کنم مشکلی باشه. یا شاید من منظورتون رو درست متوجه نشدم.
مثلا در مثال اولتون، اگر میدان از کف دست راستتون خارج بشه، دیگه به سمت بالا به دست نمیاد. میشه برون سو
امیدوارم کمکتون کنه 🌹🌹 -
@Moment
امیدوارم کمکتون کنه 🌹🌹Reza-H
عااا
متوجه اشتباهم شدم دقیقا من میدان از کف دستم خارج نمیشد ممنونم -
G GharibehGomnam2 has marked this topic as solved on
-
Reza-H
عااا
متوجه اشتباهم شدم دقیقا من میدان از کف دستم خارج نمیشد ممنونم@Moment
سلامت باشید.
خواهش می کنم 🌹🌹
خوشحالم که مفید بود🙂