نخندید سرتون میاد :|
-
من برای یک کار دیگه نیاز بود شمارم به نام خودم باشم رفتم به همین چزیای خداماتی ایرانسل انتقالش دادم به نام خودم.
برای مادرم بود.
شما اگر ایرانسل هستید این طور می تونید. البته اون کسی که شماره به نامشه هم باید باشه با شناسنامه و.. این چیزا اگرم همراه اول هستید فکر کنم خود مخابرات م انجام می ده. -
من که نمی دونستم برای اینم نیازه
-
Forgotten
آهان
من کد ملی همرو حفظم -
من برای یک کار دیگه نیاز بود شمارم به نام خودم باشم رفتم به همین چزیای خداماتی ایرانسل انتقالش دادم به نام خودم.
برای مادرم بود.
شما اگر ایرانسل هستید این طور می تونید. البته اون کسی که شماره به نامشه هم باید باشه با شناسنامه و.. این چیزا اگرم همراه اول هستید فکر کنم خود مخابرات م انجام می ده. -
jahad_121
منم برا خرید اینترنتی رمز دوم میخواستم شمارمو ب نام خودم کردم -
با سلام و احترام
آقا این سایت که باید بریم کد سوابق بگیریم ( my.medu.ir ) میگه شماره تلفن حتما باید به نام خود کنکوری باشه...الان یکی شماره به نام خودش نداشته باشه چه گِلی باس به سر بگیره؟ :|
@تجربیا
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
jahad_121
آره اینم حرفیه ممنون
میخوام بدونم بدون سیم به نام خود هم میشه غلطی نمود یا نه...
بهرحال مرسی -
با سلام و احترام
آقا این سایت که باید بریم کد سوابق بگیریم ( my.medu.ir ) میگه شماره تلفن حتما باید به نام خود کنکوری باشه...الان یکی شماره به نام خودش نداشته باشه چه گِلی باس به سر بگیره؟ :|
@تجربیا
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
Forgotten
واسه ورود به شایت کد ملی خواست و شماره سریال شناسنامه
بعدشم وارد شدم
چند تا مورد داشت سایتش اون آخری که زده سوابق تحصیلی...زدم رو اون...گفت این اطلاعات رو تایید کن(اسم و فامیل خودم.اسم بابام.کد ملی.تلفن همراه هم خالی بود)
تایید زدم بهم کد ۱۹ رقمی رو داد -
Forgotten
این چیه =///
تصویرش فرق داره که
@Dr-Mahh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:از این وارد شو ببین بازم همونه
-
کاربر گرامی؛ برای استفاده از همه خدمات الکترونیکی آموزش و پرورش لازمست سیمکارت به نام شما باشد.
اگر سیمکارت به نام شما نیست، منحصرا به خدمت دریافت کد سوابق تحصیلی دسترسی خواهید داشت.Forgotten در نخندید سرتون میاد :| گفته است:
کاربر گرامی؛ برای استفاده از همه خدمات الکترونیکی آموزش و پرورش لازمست سیمکارت به نام شما باشد.
اگر سیمکارت به نام شما نیست، منحصرا به خدمت دریافت کد سوابق تحصیلی دسترسی خواهید داشت.مشکل اینه همون کد رو هم نمیده :|
-
Forgotten
این چیه =///
تصویرش فرق داره که
@Dr-Mahh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:از این وارد شو ببین بازم همونه
-
@Valicheki
ببین وارد شدم
بعد باید کدوم گزینه بزنم؟ (بعنوان یه فارغ التحصیل)
بزنم والدین و سایر؟
یا بزنم کاربران بدون سیم کارت؟
دومی رو میزنم رمز عبور میخواد...رمز عبورِ چی بزنم آخه ... -
@Valicheki
ببین وارد شدم
بعد باید کدوم گزینه بزنم؟ (بعنوان یه فارغ التحصیل)
بزنم والدین و سایر؟
یا بزنم کاربران بدون سیم کارت؟
دومی رو میزنم رمز عبور میخواد...رمز عبورِ چی بزنم آخه ...