مشاور راه ابریشم
-
اقای اسماعیلی توی کمتر از ۱۰۰ روز مونده به کنکور ۱۸ روز مارو گذاشتن رفتن. خواستیم از اخر اسفند خودمون برنامه بریزیم که یهو وعده برنامه ۵ فروردین داد مام دست کشیدیم. امروز ۱۳ فروردینه برنامه ما هنوز تو هواست ...
@مشاور-ابریشم -
-
متاسفانه ایشون حتی برای چترنجات هم همین کار رو کردن یک برنامه دادن که توی هر پارت ۲ساعته باید بیش از ۲ساعت ویدیو دید،از دی ماه گفتن بهمن یه برنامه میدیم من برنامه بلند مدت ننوشتم که با اون برنامه پیش برم ولی اصلا نفهمیدم این برنامه ی بهمن چی می گفت!
-
متاسفانه ایشون حتی برای چترنجات هم همین کار رو کردن یک برنامه دادن که توی هر پارت ۲ساعته باید بیش از ۲ساعت ویدیو دید،از دی ماه گفتن بهمن یه برنامه میدیم من برنامه بلند مدت ننوشتم که با اون برنامه پیش برم ولی اصلا نفهمیدم این برنامه ی بهمن چی می گفت!
زینب اقامحسنی
چیبگم. راه ابریشمی ها الان بلاتکلیفن واقعا. برام عجیبه کسی اینجا چیزی نمیگه. حضرات اگر چیزی میدونید در میون بزارید
@دانش-آموزان-آلاء -
دقیقا منم الان گیج شدم با چه برنامه ای شروع کنم
-
اقای اسماعیلی توی کمتر از ۱۰۰ روز مونده به کنکور ۱۸ روز مارو گذاشتن رفتن. خواستیم از اخر اسفند خودمون برنامه بریزیم که یهو وعده برنامه ۵ فروردین داد مام دست کشیدیم. امروز ۱۳ فروردینه برنامه ما هنوز تو هواست ...
@مشاور-ابریشمalireza st 0 ببین نظر منو بخوای ۳منبعی برو جلو یعنی چی؟
یعنی اگ تا الان خوندی تستای راه ابریشم و اگ بانک تستی داری واسه تسلط خوبه
از چاپار ابریشم و ج بندی چتر واسه مرور استفاده کن واسه مایی که کلا ۳ ماه مونده تا کنکور و رتبه میخوایم ثانیه به ثانیه طلاست
اینم بهت بگم اصلا نشین که اسماعیلی بت توضیح بده و برنامه من خودم ۱ماهه که دارم تو بله بش پیام میدم کلا جوابمو نداده -
alireza st 0 ببین نظر منو بخوای ۳منبعی برو جلو یعنی چی؟
یعنی اگ تا الان خوندی تستای راه ابریشم و اگ بانک تستی داری واسه تسلط خوبه
از چاپار ابریشم و ج بندی چتر واسه مرور استفاده کن واسه مایی که کلا ۳ ماه مونده تا کنکور و رتبه میخوایم ثانیه به ثانیه طلاست
اینم بهت بگم اصلا نشین که اسماعیلی بت توضیح بده و برنامه من خودم ۱ماهه که دارم تو بله بش پیام میدم کلا جوابمو ندادهAlireza Mousavi آخه بدبختی من اگر خودم بلد بودم چطور برنامه بچینم و چطور بخونم راه ابریشم میگرفتم آخه.
چتر نجات هم ثبت نام کنی کلا یدونه فیلم گذاشتن توش که مربوط به برنامست نفهمیدم چرا. فعلا از کتابام تست میزنم ببینم بهنام اسماعیلی کی سر برسه. -
Alireza Mousavi آخه بدبختی من اگر خودم بلد بودم چطور برنامه بچینم و چطور بخونم راه ابریشم میگرفتم آخه.
چتر نجات هم ثبت نام کنی کلا یدونه فیلم گذاشتن توش که مربوط به برنامست نفهمیدم چرا. فعلا از کتابام تست میزنم ببینم بهنام اسماعیلی کی سر برسه.alireza st 0 ابریشم صرفا تدریس و یادگیریه شاید تنها فایده اش همین باشه
فعلا بخونیم تا به قول تو اسماعیلی کی سر میرسه