جزوه های آلاء
-
سلام بچه ها
ظهرتون به خیر باشهامیدوارم حالتون خوب باشه
یه خبر خوب داریم
حدود هفتاد و خورده ای از جزوات رایگان آلاء که چند ماهی میشد به خاطر اتکی که خورده بودیم پاک شده بودن، الان دوباره روی سایت قرار گرفتن و میتونین دانلود کنین و حالشو ببرین -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۴۰۲، ۱۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ممنونم
-
سلام بچه ها
یه خبر خوب داریم
حدود هفتاد و خورده ای از جزوات رایگان آلاء که چند ماهی میشد به خاطر اتکی که خورده بودیم پاک شده بودن، الان دوباره روی سایت قرار گرفتن و میتونین دانلود کنین و حالشو ببریننوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۴۰۲، ۱۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-an خدا خیر دنیا و اخرتتون بده با این مجموعه عالیتون
-
عالی
-
سلام بچه ها
یه خبر خوب داریم
حدود هفتاد و خورده ای از جزوات رایگان آلاء که چند ماهی میشد به خاطر اتکی که خورده بودیم پاک شده بودن، الان دوباره روی سایت قرار گرفتن و میتونین دانلود کنین و حالشو ببرین@M-an
نمیشه هنوز...
الان من رفتم جزوه استاد یاری رو دانلود کنم هنوز میگه غیر فعال است... -
مر30
-
@M-an
نمیشه هنوز...
الان من رفتم جزوه استاد یاری رو دانلود کنم هنوز میگه غیر فعال است...نوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirReza-Bhb
کدوم پایه؟!
من تونستم دانلود کنم -
سلام بچه ها
یه خبر خوب داریم
حدود هفتاد و خورده ای از جزوات رایگان آلاء که چند ماهی میشد به خاطر اتکی که خورده بودیم پاک شده بودن، الان دوباره روی سایت قرار گرفتن و میتونین دانلود کنین و حالشو ببریننوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-an
ازتون ممنونم️
-
سلام بچه ها
یه خبر خوب داریم
حدود هفتاد و خورده ای از جزوات رایگان آلاء که چند ماهی میشد به خاطر اتکی که خورده بودیم پاک شده بودن، الان دوباره روی سایت قرار گرفتن و میتونین دانلود کنین و حالشو ببریننوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-an
یه سوال؟!
پایه دهم رو برداشتید از رو سایت؟!!! -
@_سفید_ 12
-
@_سفید_ 12
نوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۴۰۲، ۱۴:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirReza-Bhb
امتحان کردم مثل شما نشد
تا نیم اپلود میشه ولی بر میگرده
اما یازدهم شد.... -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۷ فروردین ۱۴۰۲، ۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط ali shikh570 انجام شده
سلام
ممنون میشم جزوه حسابان یازدهم استاد صدری رو توی پنل کلاس خودشون فعال کنید
همچنان برای خرید که اقدام میکنم خطای دسترسی غیر مجاز میدهد -
سلام
ممنون میشم جزوه حسابان یازدهم استاد صدری رو توی پنل کلاس خودشون فعال کنید
همچنان برای خرید که اقدام میکنم خطای دسترسی غیر مجاز میدهددانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۷ فروردین ۱۴۰۲، ۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهali shikh570 @M-an
-
سلام بچه ها
یه خبر خوب داریم
حدود هفتاد و خورده ای از جزوات رایگان آلاء که چند ماهی میشد به خاطر اتکی که خورده بودیم پاک شده بودن، الان دوباره روی سایت قرار گرفتن و میتونین دانلود کنین و حالشو ببریندانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-an
لطفا جزوه های فیزیک دوازدهم استاد یاری را بارگزاری کنید -
نوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۳، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام خسته نباشید وقتتون به خیر
هنوز جزوات حسابان یازدهم استاد علی صدری بارگذاری نشده اگه میشه پیگیری کنید