کلاس شیمی کدوم موسسه؟؟ و کدوم دبیر؟؟ (تجربه تون رو بگید لطفا)
-
سلام امیدوارم که حالتون خوب باشه:grinning_face_with_smiling_eyes: الان خیلی وقته توی شیمی درصد های ازمونم پایینه میخوام برم کلاس انلاین میخواستم بدونم کدوم موسسه بهتره و کدوم دبیر من خودم مثلا تعریف اقای بابایی که توی تاملند تدریس میکنند شنیدم ولی میخوام تجربتون رو بگید بهتر بتونم تصمیم بگیرم .ممنون
ریاضیا تجربیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء -
آلا مگه چشه؟
اول ۱۱۰ شیمی استاد توسلی فر
دوم استاد صنیعی (پکیج رایگان داره) -
سلام روح ا... حاجی سلیمانی خیلی خوبه استاد پویان نظر هم عالیه
😅 -
به نظر منم استاد توسلی فر خیلی عالیه واقعا خوبه
👍 -
سلام امیدوارم که حالتون خوب باشه:grinning_face_with_smiling_eyes: الان خیلی وقته توی شیمی درصد های ازمونم پایینه میخوام برم کلاس انلاین میخواستم بدونم کدوم موسسه بهتره و کدوم دبیر من خودم مثلا تعریف اقای بابایی که توی تاملند تدریس میکنند شنیدم ولی میخوام تجربتون رو بگید بهتر بتونم تصمیم بگیرم .ممنون
آلا مگه چشه؟
اول ۱۱۰ شیمی استاد توسلی فر
دوم استاد صنیعی (پکیج رایگان داره)Kourosh Mousavi در اینکه الا بهترینه شکی نیس ولی یه مقدار حجمش زیاده و اینکه دوره ضبط میشه انلاین نیست .من یه کلاس انلاین میخوام سر تایم بشینم سر کلاس از اون لحاظ کلاس انلاین مدنظرمه.
-
ریاضیا تجربیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء@mahdi_re
من سالیانه آقاجانی بودم
نکته تست بابایی
هر دو تدریسشون خوبه
مشکلی که آقاجانی داشت این بود ک نظم نداشت اعصابم بهم میریخت
بابایی برنامش خیلیییی منظمه -
سلام وقت بخیر.
با دبیرای شیمی آلا آشنا نیستم...اما مرادی کلاسینو رو خیلی قبول دارم...
آقای بهمن بازرگان رو هم میدونم تدریس میکنن اگر تدریشون مثل کتابشون باشه عالین:) -
@mahdi_re
من سالیانه آقاجانی بودم
نکته تست بابایی
هر دو تدریسشون خوبه
مشکلی که آقاجانی داشت این بود ک نظم نداشت اعصابم بهم میریخت
بابایی برنامش خیلیییی منظمه@Soniaaa ممنون تدریس اقای بابایی رو دیدم خیلی خوب بود ممنون:folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone:
-
@Soniaaa @Matrix ممنون از نظراتتون:folded_hands_light_skin_tone:
-
ریاضیا تجربیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء@mahdi_re
استاد بابایی...هم تدریس عالی دارن....هم نظم کار شون به آدم خط فکری میده واسه خوندن و نحوه حل کردن تست -
@mahdi_re
سلام بستگی داره با چه سبکی حال کنی
استاد بازرگانی هستن که معرف حضورن
من که با استاد هادیان فرد کار میکنم@0Farzam0 استاد هادیان فر رو هر چی میزنم نمیاره تو ماز؟؟؟ کلاساش کجاست ؟چجوری باید ثبت نام کنم؟
-
@mahdi_re
استاد بابایی...هم تدریس عالی دارن....هم نظم کار شون به آدم خط فکری میده واسه خوندن و نحوه حل کردن تست@Valicheki :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: ممنون
-
@0Farzam0 استاد هادیان فر رو هر چی میزنم نمیاره تو ماز؟؟؟ کلاساش کجاست ؟چجوری باید ثبت نام کنم؟
-
@mahdi_re
ببخشید مشا دقیقا برای چی میخواین
تست طلایی
جمع بندی
چی؟
بگین اگه داشته باشم لینک کلاسشونو براتون میفرستم :)@0Farzam0 واسه اموزش میخوام حالا نمیدونم کدومش میشه میخوام دوره جامع شیمی 3 سال باشه.جمع بندی نباشه
-
@0Farzam0 واسه اموزش میخوام حالا نمیدونم کدومش میشه میخوام دوره جامع شیمی 3 سال باشه.جمع بندی نباشه
-
@0Farzam0 نه 1403
-
@0Farzam0 نه 1403