احتمال
-
سلام وقت بخیر، لطفا این سوال رو توضیح بدین...
ریاضیا
تجربیا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء -
سلام وقت بخیر، لطفا این سوال رو توضیح بدین...
ریاضیا
تجربیا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-آلاء -
سلام
گزینه دوم؟ -
یادته من چه جوابی دادم؟
جواب من و بلدی نقض کنی؟ -
یادته من چه جوابی دادم؟
جواب من و بلدی نقض کنی؟ -
سلام
گزینه دوم؟Baby-_-Yooda
درسته، ولی چطور شد؟! -
Kourosh Mousavi در احتمال بابا چیزی نیست...نیای کمک می خورمت
گفته است:
آقا من اومدم گفتم بزار با حالت های ممکن بریم جلو
مخرج می شه تمام حالت اینم دقت کن که دیگه علی از آرش و مازیار بزرگتره پس نمیان تو داستان کلا باید علی رو با 9 نفر دیگه مقایسه کنم
2 حالت داری دیگه، یا علی قدش بلند تر از طرفه یا نیست پس مخرج می زارم 2 به توان 9بعد صورت هم می گم که کلا یه حالت هست که از همه قد بلند تر باشه
پس احتمالش می شه 1 بر روی 512 (2 به توان 9) ولی استاد این جواب رو بدست نیاورده...من کجا اشتباه کردم؟
بیا پستم رو پیدا کردم فکر کنم توی یکی از جلسات احتمال صفر تا صد آمار و احتمال استاد حسینی فر هستش
-
Baby-_-Yooda
درسته، ولی چطور شد؟!Mr Mazrai 1
در مخرج کسر, آ و بی رو به عنوان دو نفر از پونزده نفر انتخاب کردم که برای فهم بهتر و نشون دادن منظورم اون پایین براتون کشیدم
ضربدر یک به معنای اینکه در انتخاب دو از پونزده آ همیشه از بی بلند تر باشه یا مثلا همیشه در سمت راستش باشه
بعد از انتخاب آ و بی سیزده نفر میمونن که با سیزده فاکتوریل چیدمشون و حالات مختلف به دست اومد
در صورت کسر شرط بلند تر بودن بی از نه نفر دیگه بررسی کردم . شرط بلند تر بودن بی از نه نفر دیگه یعنی بی نفر دهمه و میدونیم که طبق صورت سوال, آ از بی بزرگ تره پس پنج تا جای دیگه میمونه برای بودن آ که همون انتخاب یک از پنج است
دوباره سیزده فاکتوریل برای چیدن سیزده تای دیگه -
Mr Mazrai 1
در مخرج کسر, آ و بی رو به عنوان دو نفر از پونزده نفر انتخاب کردم که برای فهم بهتر و نشون دادن منظورم اون پایین براتون کشیدم
ضربدر یک به معنای اینکه در انتخاب دو از پونزده آ همیشه از بی بلند تر باشه یا مثلا همیشه در سمت راستش باشه
بعد از انتخاب آ و بی سیزده نفر میمونن که با سیزده فاکتوریل چیدمشون و حالات مختلف به دست اومد
در صورت کسر شرط بلند تر بودن بی از نه نفر دیگه بررسی کردم . شرط بلند تر بودن بی از نه نفر دیگه یعنی بی نفر دهمه و میدونیم که طبق صورت سوال, آ از بی بزرگ تره پس پنج تا جای دیگه میمونه برای بودن آ که همون انتخاب یک از پنج است
دوباره سیزده فاکتوریل برای چیدن سیزده تای دیگه -
Kourosh Mousavi
نه
بی جاش کلا ثابته(نفر دهمه)
آ پنج تا جا براش میمونه(چون آ از بی بلندتره) که شد انتخاب یک از پنج