8c6674cb-ae65-4da0-b523-40c5fe7becfc-image.png
آقا من اومدم گفتم بزار با حالت های ممکن بریم جلو
مخرج می شه تمام حالت اینم دقت کن که دیگه علی از آرش و مازیار بزرگتره پس نمیان تو داستان کلا باید علی رو با 9 نفر دیگه مقایسه کنم
2 حالت داری دیگه، یا علی قدش بلند تر از طرفه یا نیست پس مخرج می زارم 2 به توان 9
بعد صورت هم می گم که کلا یه حالت هست که از همه قد بلند تر باشه
پس احتمالش می شه 1 بر روی 512 (2 به توان 9) ولی استاد این جواب رو بدست نیاورده...من کجا اشتباه کردم؟
سلام وقت بخیر.. لطفا یکی این دوتا سوال رو درست توضیح بده، متاسفانه درک درستی ازشون ندارم
1.سه تاس را پرتاب میکنیم، احتمال اینکه بزرگترین عدد رو شده برابر ۵ باشد چقدر است؟؟
۲. احمد و عباس و سه نفر دیگر به تصادف در یک ردیف می ایستند،احتمال اینکه احمد در ابتدا یا عباس در انتهای ردیف بایستد چقدر است؟
@ریاضیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
احتمال بابا چیزی نیست...نیای کمک می خورمت
-
-
فضای نمونه ای که با شرط اول کاهش پیدا میکنه ولی بعدش یکم عجیب میشه یعنی یجورایی باهات موافقم ولی حس میکنم توی مرحله بعد از کاهش فضای نمونهای اشتباه کردی ولی نمیدونم دقیقا کجاش. چرا یه مدت از آمار و احتمال آدم فاصله میگیره همه چی یادش میره
-
@فارغ-التحصیلان-آلاء
SOS به مولا -
-
-
-
Baby-_-Yooda
در مخرج کسر: سه تا جا برای علی و ارش و مازیار انتخاب میکنیم که میشه انتخاب سه از دوازده. علی از دوتاشون بزرگتره پس ضربدر یک که ننوشتم و ارش و مازیار میتونن جابجا بشن پس ضربدر دو کردم
بعد هم نه فاکتوریل برای چیدن نه نفر دیگه و بدست اومدن کل حالات
در مخرج کسر: شرط قدبلندتر بودن علی از همه مورد بررسی قرار میگیره پس علی یه جای فیکس داره مثلا جای دوازدهم یا جای اول که این جای فیکس داشتن همون ضربدر یک است. مازیار و ارش هم میتونن جابجا بشن که میشه انتخاب دو از یازده و ضربدر دو(مثل مخرج). بعد هم نه فاکتوریل برای چیدن
حواستون باشه که در مخرج جای علی ثابت و فیکس نبود ولی در صورت یک جای ثابت داشت بخاطر همین در انتخاب شی از شی نیومد -
-
-
Kourosh Mousavi
مازیار و ارش رو جدا در نظر گرفتم بخاطر همین انتخاب دو از یازده کردم و ضربدر دو کردم چون معلوم نیست مازیار بلندتره یا ارش(میتونن جابجا بشن) -
Baby-_-Yooda
در نه فاکتوریل حساب نمیشن چون نه فاکتوریل رو فقط برای جابجایی بقیه گروه(غیر علی و ارش و مازیار) نوشتم -
Baby-_-Yooda
خب از اول می زدی !11 مشکلش چیه؟ -
Kourosh Mousavi
حق با شماست
اگر گیجتون کردم شرمنده -
Baby-_-Yooda
داشمی خیلی کمک کردی مرسی -
-
Kourosh Mousavi
سلام
برام سخته با دسته بندی و مجموعه جواب بدم -
Baby-_-Yooda