نخندید سرتون میاد :|
-
Forgotten یه اسکرین بده خب
همون سوابق تحصیلی رو که زدی خب، یه سری اطلاعات میاره (همینم برای من با تاخیر آورد) بعد بزن اره آقا درسته، بعد کدت میاد تموم
Mahdieh te
ببین برای من اطلاعات رو میاره فقط
دیگه هیچی نمیاره
فقط یه مورد هم پایینش نوشته استعلام از ثبت احوال...همین
اصلا تایید و اینا نداره که بزنم کد بده... -
F Forgotten has marked this topic as solved on
-
دانش اموزا که هنوز معدل دیپلم ندارن این مرحله باید چی وارد کنن؟
-
Forgotten خدارو صد هزار مرتبه شکر
-
Houman M سلام
یچی بزن بره
ولی بعدش ، موقع ویرایش حتما حتما معدل دیپلم رو کاملا صحیح بنویس -
بچهها من ثبتنام کردم، چطوری میتونم ببینم اطلاعاتم درستن یا نه؟ چون یه بار ویرایش کردم (با اسکرین پلیز)
-
Houman M سلام
یچی بزن بره
ولی بعدش ، موقع ویرایش حتما حتما معدل دیپلم رو کاملا صحیح بنویسtbzmedstu بعد این ترمیمیها چی؟ اونا هم باید همون موقع ویرایش کنن؟ قطعا زمانش بعد از اعلام نتایج رتبههاست دیگه درسته؟ چون تا اون موقع کارنامه نهایی نمیاد
-
سلام. بچه ها یه سوال من کد سوابق رو گرفتم ولی الان متوجه شدم بچه های پارسال باید از راه والدین و سایر برن من همون دانش آموز رو زدم نمیدونستم ولی کد رو بهم داد فقط تو مشخصات جنسیت و شماره همراه رو خالی گذاشته بود وگرنه بقیه مشخصات درست بود حالا مشکلی پیش میاد؟ کنار مدسوابق هم یه گزینه بود برا کپی گرفتنش مگه مال همه این طوری نبود؟!
-
سلام. بچه ها یه سوال من کد سوابق رو گرفتم ولی الان متوجه شدم بچه های پارسال باید از راه والدین و سایر برن من همون دانش آموز رو زدم نمیدونستم ولی کد رو بهم داد فقط تو مشخصات جنسیت و شماره همراه رو خالی گذاشته بود وگرنه بقیه مشخصات درست بود حالا مشکلی پیش میاد؟ کنار مدسوابق هم یه گزینه بود برا کپی گرفتنش مگه مال همه این طوری نبود؟!
-
@S-F-R-M
اگه کد 19 رقمی رو تونستی بگیری خیالت راحت ... کد یا نمیداد یا اگه میداد درستش و میداد...
کد اشتباه نمیداد خلاصه -
Forgotten
جدی؟! خیلی ممنون یهو استرس گرفتم مال شما هم همین طور بود؟ جنسیت و شماره همراه رو نزده بود؟ -
@S-F-R-M
نه مال من کلا اوایل کد نمیداد با کلی دردسر کد رو پیدا کردم
ولی مورد شما مشابهش تو بچه ها زیاد بوده بخاطر همین گفتم -
@_uuu_
سلام یه سوال منم مثل شما کد رو گرفتم میخواستم بدونم شما دوباره از طریق والدین و سایر کد رو گرفتید؟ همون کد بود؟ اصلا لازمه که دوباره از اون طریق کد رو بگیریم؟