سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
از کجا بفهمم خوب درسو یاد گرفتم 😭😭
مثلا فردا چهارتا آزمون دارم و فقط فیزیک خوندم از صبح چون همش یه حسی دارم انگار بلد نیستم و وسواسم نمیذاره برم سمت عربی و ریاضی و...
سی و یک تست زدم و حدود دو تا رو غلط داشتم و همش میگم اگه معلم یه آزمونی بگیره مثل اون دوتا سوال و من غلط بنویسم چی
چطور ذهنمو از خودم مطمئن کنم؟
مشاوره کنکوری (گفتگو)
-
Zahra.HD در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
احمد رضا 0 در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
Zahra.HD در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
احمد رضا 0 خب میدونم اشکالی کجاست
تو ریاضی رو حفظ میکنی یاد نمیگیری!
من خودم هیچ وقت پاسخ تشریحی تست هارو نگاه نکردم
.
این که یادت میره تستایی که زدی
این که هی میری سراغ پاسخنامه بخاطر اینه که تو یاد نمیگیری پسر خوب
.
اگه دسترسی داری به یه معلم خوب حضوری برو سراغش و اشکالاتت رو فقط از اون بپرس نه از کتاب و درسنامه و پاسخ تشریحی
و درس جدید روهم از معلم یاد بگیر نه درسنامه
چون متاسفانه درسنامه های جدید تازگیا کلا حفظی شدن و فقط دنبال فرمول هستن برای راحت تر کردن مطالب.
ولی اصلا نتیجه نمیده درس خوندن با درسنامه ها
.
اگرم معلم خوب نداری از ویدئو های آلا استفاده کن استاد ثابتی ریاضی رو خیلی خوب بهت یاد میده.
و اشکال هات رو اینجا از بچه ها بپرس
آخرین گزینهت واسه رفع اشکال پاسخ تشریحی باشهمن راه ابریشم آقای ثابتی دارم رشتم تجربی
و اینکه وقت نمیکنم تحلیل تست ها و تست های خود ابریشم رو بزنم
بخاطر همین از آیکیو ریاضی استفاده میکنمزمانی ام که تست از ابریشم میزدم باز هم مشکل داشتم همش مجبور بودم تحلیل آقای ثابتی رو ببینم
چرا نباید وقت کنی؟!
وقتی تو ریاضی مشکل داری وقت بیشتری براش بزار خب
منبع اولت به نظر من ابریشم باشه و تحلیل تست هایی که نمیتونی بزنی رو نگاه کن و بعدش حتما حتما یادددد بگیر اون تست رو الکی نپر تو تست بعدی.
بعددد برو سراغ ای کیو چون اکثر تستاشون سطحشون بالاست
تو اول باید سطح متوسط رو یاد بگیری که بعدش بری سراغ پیشرفته
مگه نه؟اومدم یک ابتکار زدم
تست های چتر ۲ ریاضی بنظرم سازماندهی بهتری توی این موقع از سال نسبت به ابریشم دارند
تصمیم گرفتم تست های چتر رو ببینم و تست ببشتر از آیکیو -
احمد رضا 0 موفق باشی
-
سلام وقت بخیر
کسی که نمرات سه درس تخصصیش ۱۸ یا ۱۹ جز ریاضی ای که نمره قبولی گرفته هست و عمومی هاش جز ادبیات که ۱۲.۵ هست بقیه بالای ۱۵ و ۱۶ هستن اگه کنکور رو خوب بده شانس قبولی پرستاری رو داره؟ منظورم معدلشه که نمیتونه دیگه ترمیم کنه بخاطر تاثیر معدل شانسش کم میشه؟ -
Mahdieh te مرسی چه پیشنهاد خوبی بود️
-
Zahra.HD توی سال کنکورتون اگه یه اتفاقی باعث میشد به هدف روزانهتون نرسین چیکار میکردین؟ مثلا شما برنامه ریزی کردین روزانه ۱۰ ساعت بخونین و بعد بخاطر یه سری مشکلا غیر قابل پیشبینی (با دلیل موجه البته، تنبلی و سردرد و این چیزا نه) فقط تونستین ۷ ساعت بخونین. من خیلی بهم میریزم چون احساس میکنم همه چی بده. در کل وقتی شرایط خوب نیست باید چیکار کرد؟
-
Mahdieh te در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
Zahra.HD توی سال کنکورتون اگه یه اتفاقی باعث میشد به هدف روزانهتون نرسین چیکار میکردین؟ مثلا شما برنامه ریزی کردین روزانه ۱۰ ساعت بخونین و بعد بخاطر یه سری مشکلا غیر قابل پیشبینی (با دلیل موجه البته، تنبلی و سردرد و این چیزا نه) فقط تونستین ۷ ساعت بخونین. من خیلی بهم میریزم چون احساس میکنم همه چی بده. در کل وقتی شرایط خوب نیست باید چیکار کرد؟
دقیقا سوال منم هست
و اینکه اصلا اصل برنامه ریزی باید چطور باشه؟
و نوع چینش ها -
-
سلام خدمت زهرا جان و دوستان عزیز
بچه ها اگه شما یه مبحثو هر چقدر بخونید همش اشتباه تست میزنید یا مثلا درسنامه رو متوجه نشین باز میشینین درسنامه رو میخونین؟ خیلی ناامیدم کرد، خیلی ️ -
-
fatemeh. jk در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
سلام خدمت زهرا جان و دوستان عزیز
بچه ها اگه شما یه مبحثو هر چقدر بخونید همش اشتباه تست میزنید یا مثلا درسنامه رو متوجه نشین باز میشینین درسنامه رو میخونین؟ خیلی ناامیدم کرد، خیلی ️من توی فصل ۵ زیست ۱۲ این اتفاق رو تجربه کردم
نه تنها درسنامه رو درست نمیفهمیدم
بلکه تدریس بعضی دبیران رو هم نمیتونستم ارتباط بگیرم
ولی یک تدریس از یک دبیر خوب پیدا کردم
و الان عاشق این مبحث شدم
و متوجه شدم که قبلش من ی ذره سطح بالاتر کار میکردم -
Kourosh Mousavi ممنونم
-
احمد رضا 0 ممنونم منم دقیقا مهندسی ژنتیک گفتار اولش یه جوری بود نچسب بود دیگه باز اومدم نشستم درسنامه رو پاراگراف به پاراگراف برای خودم توضیح دادم تست باز کار کردم دیگه بعدش با مرور حل میشه...
-
fatemeh. jk در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
احمد رضا 0 ممنونم منم دقیقا مهندسی ژنتیک گفتار اولش یه جوری بود نچسب بود دیگه باز اومدم نشستم درسنامه رو پاراگراف به پاراگراف برای خودم توضیح دادم تست باز کار کردم دیگه بعدش با مرور حل میشه...
آره
ولی من نمیدونم چرا به فصل ۷ و ۸ زیست دوازدهم میگند خیلی آسون
واقعا اینطور نیست
مثلا همین گفتار ۱ فصل ۸ دوازدهم جالب بود ولی چالش های خاص خودشم داشت -
Mahdieh te در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
اگه متوجه شده باشم تو داری از اتفاقایی حرف میزنی که از سر تنبلی یا ترجیح دادن تفریحات به ددس و کوتاهی یا.. نیست
.
اینارو..
من
به عنوان بخشی از زندگی قبولش کردم
ببین ما ماشینی نیستیم که قراره یه تایم مشخص بهش بدی و اونقدر کار کنه برات
ما با انسان ها سروکار داریم
ما درقبال اطرافیان و دوستا و خونواده مون مسئولیتی داریم
و وقتایی که درکنار اونا بودن از درس خوندن مهم تره پس اونو تو اولویت میزارم(مثالی)
.
بعدشم این اتفاقا اگه یهویی باشه فکر نمیکنم مدت خیلییییی طولانی طول بکشه.
مگر این که عمیق تر باشه
.
خب همین
من اینطوری جلو رفتم -
Zahra.HD سلام وقت بخیر
امیدوارم حالتون خوب باشه
یک سوال داشتم
من تا الان مطالب ۱۲ ام رو تقریبا کامل خوندم
ولی پایه ناقصه
مثلا فیزیک ۱ مسلط نیستم
شیمی پایه ام خیلی مشکل دارم باید وقت بزارم براش
همچنین هندسه ۲
ولی روی پایه ۱۲ ام میتونم حساب کنم
و کلا ۱ ماه برای کنکور خوندن وقت دارم
به نظر شما تو این ۱ ماه روی پایه وقت بزارم یا ۱۲ ام رو تثبیت کنم که بتونم کامل پاسخ بدم
باتوجه به اهمیت نهایی
کدوم میتونه مفید تر باشه؟ -
کسی هست بتونه مشاوره بده؟
-
Sara Khosh nezhad در مشاوره کنکوری (گفتگو) گفته است:
Zahra.HD سلام وقت بخیر
امیدوارم حالتون خوب باشه
یک سوال داشتم
من تا الان مطالب ۱۲ ام رو تقریبا کامل خوندم
ولی پایه ناقصه
مثلا فیزیک ۱ مسلط نیستم
شیمی پایه ام خیلی مشکل دارم باید وقت بزارم براش
همچنین هندسه ۲
ولی روی پایه ۱۲ ام میتونم حساب کنم
و کلا ۱ ماه برای کنکور خوندن وقت دارم
به نظر شما تو این ۱ ماه روی پایه وقت بزارم یا ۱۲ ام رو تثبیت کنم که بتونم کامل پاسخ بدم
باتوجه به اهمیت نهایی
کدوم میتونه مفید تر باشه؟سلام شب خوش
اگه من بودم رو بخش هایی از پایه کار میکردم که تقریبا تسلط دارم و با یکم وقت گذاشتن میتونم اونم به یه حد استانداردی برسم در کنار این که دارم ۱۲ رو جمع و مرور میکنم.
اینم درنظر داشته باش که این یه ماه اردبیهشت تنها فرصت تو برای جمعبندی هست چون بعدش میری سراغ نهایی و کنکور میرسه.. -
fateme tatari اگه منظورتون مشاوره خصوصی هست خير
اما تو این تاپیک مطالبی هست که میتونید ازش استفاده کنید
https://forum.alaatv.com/topic/56517/مشاوره-کنکوری?_=1668095405331