تست قشنگ سینماتیک
-
Forgotten اتفاقا خیلیا اصلا تو فهم سوال و استفاده فرمول ها مشکل دارن حالا محاسبات ب کنار طراحای گرامی هم دستشون تو سینماتیک باز تر از فصل های دیگس از لحاظ تنوع و پیچیده سازی
-
Forgotten اتفاقا خیلیا اصلا تو فهم سوال و استفاده فرمول ها مشکل دارن حالا محاسبات ب کنار طراحای گرامی هم دستشون تو سینماتیک باز تر از فصل های دیگس از لحاظ تنوع و پیچیده سازی
Houman M
تو ریاضی فکر کنم بیشتر دیدی
دیدی یهو دینامیک با سینماتیک ترکیبی می دن؟
این که هیچی
نوسان و با دینامیک ترکیب می کنن که نگم -
Houman M
من که از فرمول ها نمیرم به شخصه چون گیج میکنن آدمو
یدونه فرمول جابجایی - زمان هر از گاهی استفاده میکنم اونم به چشم فرمول نمیبینم البته... -
Houman M
تو ریاضی فکر کنم بیشتر دیدی
دیدی یهو دینامیک با سینماتیک ترکیبی می دن؟
این که هیچی
نوسان و با دینامیک ترکیب می کنن که نگمKourosh Mousavi اره دقیقاهمین کنکور ریاضی دی هم یدونه سرعت زمان داده بودن اذیت کرد یخورده....
ترکیبیا که دیگه ... شیرینی بعضی دینامیکا اینه که با کار و انرژی هم حل میشن -
Forgotten خب درستش همینه دقیقا کاری که مستر طلوعی انجام میدن
دقت کنی میبینی راه دوم از فرمول استفاده کردم وگرنه همیشه اول میرم سراغ شاه کلیدHouman M در تست قشنگ سینماتیک گفته است:
Forgotten خب درستش همینه دقیقا کاری که مستر طلوعی انجام میدن
دقت کنی میبینی راه دوم از فرمول استفاده کردم وگرنه همیشه اول میرم سراغ شاه کلیدوقتی خیلی از شاه کلید استفاده کنی خود بخود میفهمی همه فرمولا از همین اومدن برا همین اونارم ناخوداگاه حفظ میشی
-
Houman M
اولی که صرفا یه تشابه بود و 4
ولی دومی جالب بود و 3
البته جفت راه حلا کوتاه
غلط نگفته باشم صلوات:sneezing_face: -

این رو یبار گذاشته بودم... ارزش بررسی دوباره داره
با مشتق گیری حلش یکم فرق داره با بقیه تست های معمول...
Houman M فکر کنم شما ندیدیش -
Forgotten
موافق نیستم. حالا بعد به پاسخ رسیدن سوالات قبلیت تو این تاپیک ، یادآوری کن سوال سخت بفرستم pv ! -
@PHys
البته که حرفت متینه! :)
تو همین تاپیک بفرست سوالاتت رو بررسی کنیم با بچه ها...سوالای قبلیمون همه بجز آخری حل شدن که اونم قبلا حل شده پاسخش رو میفرستم
البته اینم بگم...در سطح کنکور باشه ها:sneezing_face:Forgotten در تست قشنگ سینماتیک گفته است:
سوالای قبلیمون همه بجز آخری حل شدن که اونم قبلا حل شده پاسخش رو میفرستم
یادم اومد آخری رو قبلا پرسیده بودی ... همون که اگر فرض کنیم از x=0 حرکت شروع شده راحت حل میشد.
Forgotten در تست قشنگ سینماتیک گفته است:
البته اینم بگم...در سطح کنکور باشه ها
شاید سخت تر باشه اما نه از این لحاظ که لازم باشه چیزی غیر مطالب کتاب درسی بدونید(مثلا انتگرال و ...)
-
سوالای قبلیمون همه بجز آخری حل شدن که اونم قبلا حل شده پاسخش رو میفرستم
یادم اومد آخری رو قبلا پرسیده بودی ... همون که اگر فرض کنیم از x=0 حرکت شروع شده راحت حل میشد.
البته اینم بگم...در سطح کنکور باشه ها
شاید سخت تر باشه اما نه از این لحاظ که لازم باشه چیزی غیر مطالب کتاب درسی بدونید(مثلا انتگرال و ...)
@PHys در تست قشنگ سینماتیک گفته است:
آره همون که لطف کردی تو یه فروم خارجکی پرسیدی اونام جواب دادن :) با راه اونا خیلی حال کردم...
آره خارج از کتاب نباشه بقیش اوکیه :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@PHys در تست قشنگ سینماتیک گفته است:
آره همون که لطف کردی تو یه فروم خارجکی پرسیدی اونام جواب دادن :) با راه اونا خیلی حال کردم...
آره خارج از کتاب نباشه بقیش اوکیه :beaming_face_with_smiling_eyes:
آره همون که لطف کردی تو یه فروم خارجکی پرسیدی اونام جواب دادن با راه اونا خیلی حال کردم...
اونا راهی ندادن که ! ولی خیلی جای خوبیه ! بعضیاشون اساتید فیزیک بازنشسته هستن ...
من هر چی رو نفهمم یا نتونم حل کنم اونجا میپرسم ... اما جواب سوالاو نمیگن مستقیم ، کمکت میکنن خودت پیدا کنی ... -
آره همون که لطف کردی تو یه فروم خارجکی پرسیدی اونام جواب دادن با راه اونا خیلی حال کردم...
اونا راهی ندادن که ! ولی خیلی جای خوبیه ! بعضیاشون اساتید فیزیک بازنشسته هستن ...
من هر چی رو نفهمم یا نتونم حل کنم اونجا میپرسم ... اما جواب سوالاو نمیگن مستقیم ، کمکت میکنن خودت پیدا کنی ...@PHys
آره واقعا جای باحالیه مرسی بابت معرفی
حاجی چرا دیگه اصل مطلب رو اونا گفتن...این که مشتق سرعت نسبت به مکان ضربدر سرعت (مشتق مکان نسبت به زمان) میشه شتاب...دیگه قفل سوال با این شکسته میشد
https://www.physicsforums.com/threads/find-velocity-time-equation-from-velocity-position-equation.1049959/
لینکشم نگه داشتم تازه :)))

تست جالبیه ایده حلش تو ذهن ادم بمونه دیگه نمیترسه ازش وگرنه اعصاب خورد کن میشه
اینارو بیشتر دوس داشتم