بچه ها کسی بوده که کنکور دی داده و تونسته عکس کنکور تیرش رو تغییر بده؟
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۴۰۲، ۲۱:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کمکککککککک کن
@دانش-آموزان-آلاء -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۰ فروردین ۱۴۰۲، ۲۱:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
من عکسم از دی بود فردای روزی که ثبت نام کردم برا تیر رفتم سایتو چک کنم دیدم عکسم نیست
بعد دیدم سایت کلا مشکل داره چون چند ساعت بعدش عکسم برگشت
الان خیلیا درگیرن حتی نمیتونن ثبت نام کنن شاید مشکل تو هم از سایته -
کمکککککککک کن
@دانش-آموزان-آلاءKourosh Mousavi
من تغییر دادم
عکس کنکور دی ام برا شناسنامه بود امسال گفتن کارت ملی شناسنامه نباشه تغییر دادم -
Kourosh Mousavi
من تغییر دادم
عکس کنکور دی ام برا شناسنامه بود امسال گفتن کارت ملی شناسنامه نباشه تغییر دادمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۴۰۲، ۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa
چطوری تغییر دادی بارگذاری کردی؟
طول و عرض و حجم و پسوند فایل چی بود؟ -
@Soniaaa
طول و عرض و حجم و پسوند فایل چی بود؟Kourosh Mousavi
والا نمیدونم دادم بابام اسکن کرد اندازشو درست کرد من فقط آپلود کردم -
@Soniaaa
طول و عرض و حجم و پسوند فایل چی بود؟دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۴۰۲، ۶:۳۹ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شدهKourosh Mousavi
ولی فرمتش jpeg بود -
Kourosh Mousavi
والا نمیدونم دادم بابام اسکن کرد اندازشو درست کرد من فقط آپلود کردمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۴۰۲، ۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa
مرسی -
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یاد فیلم اینجا بدون من افتادم مادر پسره خیلی خوش بین بود و نمیتونست نقص دخترش رو ببینه ( دخترش تنها دوستاش عروسک های شیشه ای بودن و هر روز اونا رو میشست و فلج و به شدت خجالتی و درونگرا بود ) دختره عاشق دوست داداشش شد مادرش حتی کاناپه هم خرید ( اینا سر رنگ پوست گردویی و وانیلی بودن کاناپه دعواشون شد) و وقتی پسره رو دعوت کردن عکس نامزدش رو نشون داد و دختره دیوونه شد و....
کلا دغدغه هات رو دوست دارم
اوووووه
الان گرفتم چی شد
از اونجایی که اینفلوئنسر هستی میخوای عکس کارت ورود به جلسه و آبمیوه آن رو استوری کنی#کنکور_۱۴۰۲