خدمت سربازی
-
سلام بچه ها من میخوام کنکور ۴۰۳ شرکت کنم آیا میتونیم شرکت کنم پس سربازی چطور میشه
میگن حتی اگه دانشگاه قبول بشی
هم نمیتونی بری تا وقتی که وضعیت سربازیت مشخص نشده درسته؟
برای این باید چیکار کنیم -
ر رضا غفاری65 marked this topic as a question on
-
-
Kourosh Mousavi اوکی میخونم اردیبهشت میرم معافیت تحصیلی بگیرم
-
Kourosh Mousavi
داداش یه سوال من کنکوری ۱۴۰۱ بودم
...
و امسال پشت کنکوری هستم یعنی ۱۴۰۲
و اگه دانشگاه نرم مجبورم که برم سربازی ولی نمیخوام برم میخوام دانشگاه برم در سال ۱۴۰۳ چون میدونم امسال دانشگاه تاپی قبول نمی شم...و تو فکر اینم که ۱۴۰۳ کنکور بدم
...
بنطرت راهی هست که این سربازی رو دور بزنم و نرم
میگن که ۶ ماه اضافه خدمت میخوری
اضافه خدمتش برام مهم نیست فقط اینکه اصلا میتونم کنکور بدم یا نه؟
..... -
Kourosh Mousavi
...
و اگه دانشگاه نرم مجبورم که برم سربازی ولی نمیخوام برم میخوام دانشگاه برم در سال ۱۴۰۳ چون میدونم امسال دانشگاه تاپی قبول نمی شم...و تو فکر اینم که ۱۴۰۳ کنکور بدم
...
..... -
Kourosh Mousavi
...
...
..... -
سلام بچه ها من میخوام کنکور ۴۰۳ شرکت کنم آیا میتونیم شرکت کنم پس سربازی چطور میشه
میگن حتی اگه دانشگاه قبول بشی
هم نمیتونی بری تا وقتی که وضعیت سربازیت مشخص نشده درسته؟
برای این باید چیکار کنیمرضا غفاری65
سلام عزیز
ببین به قول این دوستمون تا اخر زورت رو بزن اینقدر کسایی
بودن تو همین برهه یهو تونستن رشته های تاپ قبول شن
اگر بخوای ۱۴۰۳بمونی امتحان نهایی یازدهم دوباره تشریحی خوندن هزار تا دردسر دیگه میاد روش بنابراین تا لحظه اخر تسلیم نشو
اما دررابطه با سربازی میشه دورش زد
موقع انتخاب رشته، یه رشته در وپیت دانشگاه پیام نور یا ازاد بزن ثبت نام کن بعد بشین خونه درست رو بخون
دیگه اینطوری اضافه خدمت نمی خوری چون دانشجویی
اونا هم که براشون مهمه شهریه رو بدی -
Kourosh Mousavi
اکی داداش حله دمتگرم اتفاقا دیشب و امروز داشتم به همین فکر میکردم اینو خوب میخونم و حالا بعدش ببینم چی میشه
.....
البته اینم بهت بگم که
من کنکور ۱۴۰۱ رو قشنگ ۱۲ ماه به بالا خیلی قوی براش خوندم از صفر شروع کرده بودم میانگین ۸ ۹ ساعت بود در روز تایم مطالعه تیم
..
شب کنکور حالم بد شد یه اتفاق بدی برام افتاد
و رتبه کنکورم تو رشته ریاضی ۱۴۰۱
شد ۹۲۸۶
امسال که خیلی راحت می تونستم رتبه خیلی خوبی بیارم
ولی براش درست و حسابی نخوندم مثل سال اول
همش میگفتم
تو شکست خوردی
یک سال دیگه براش بخونی
میگفتم دیگه علاقه ام کم شده
و... کلی حرف های منفی دیگه و دیدگاه بازنده ها رو داشتن
.....
همینش بهم خیلی ضرر زد
و من تو این چند ماه میانگین در روز ۵ ساعت خوندم -
Kourosh Mousavi
اکی داداش حله دمتگرم اتفاقا دیشب و امروز داشتم به همین فکر میکردم اینو خوب میخونم و حالا بعدش ببینم چی میشه
.....
البته اینم بهت بگم که
من کنکور ۱۴۰۱ رو قشنگ ۱۲ ماه به بالا خیلی قوی براش خوندم از صفر شروع کرده بودم میانگین ۸ ۹ ساعت بود در روز تایم مطالعه تیم
..
شب کنکور حالم بد شد یه اتفاق بدی برام افتاد
و رتبه کنکورم تو رشته ریاضی ۱۴۰۱
شد ۹۲۸۶
امسال که خیلی راحت می تونستم رتبه خیلی خوبی بیارم
ولی براش درست و حسابی نخوندم مثل سال اول
همش میگفتم
تو شکست خوردی
یک سال دیگه براش بخونی
میگفتم دیگه علاقه ام کم شده
و... کلی حرف های منفی دیگه و دیدگاه بازنده ها رو داشتن
.....
همینش بهم خیلی ضرر زد
و من تو این چند ماه میانگین در روز ۵ ساعت خوندمMohammad Gh
بزدلی؟
اگه هستی جا بزن
این مسیر جای بچه نیست -
Mohammad Gh
بزدلی؟
اگه هستی جا بزن
این مسیر جای بچه نیستKourosh Mousavi
️
️
️
-
رضا غفاری65
سلام عزیز
ببین به قول این دوستمون تا اخر زورت رو بزن اینقدر کسایی
بودن تو همین برهه یهو تونستن رشته های تاپ قبول شن
اگر بخوای ۱۴۰۳بمونی امتحان نهایی یازدهم دوباره تشریحی خوندن هزار تا دردسر دیگه میاد روش بنابراین تا لحظه اخر تسلیم نشو
اما دررابطه با سربازی میشه دورش زد
موقع انتخاب رشته، یه رشته در وپیت دانشگاه پیام نور یا ازاد بزن ثبت نام کن بعد بشین خونه درست رو بخون
دیگه اینطوری اضافه خدمت نمی خوری چون دانشجویی
اونا هم که براشون مهمه شهریه رو بدیMohammad Hossein Kazemi آره درسته ولی شهریه دانشگاه رو میدونی چقدره
-
سلام خوبی ... بابای من نظامیه میگه اگ کنکوری سال ۱۴۰۱ هستی ک ی بار پشت کنکور نشستی الان میخوای باز برای ۱۴۰۳ بشینی ... باید بری توی یکی از حوزه نظام وظیفه بری سربازی رو تمدید کنی .... تا غیبت نخوری بعد میتونی بشینی بخونی ....... اگ سال ۰۳ قبول شدی ب امید خدا رتبه و نتایج کنکور رو میاری با اون ارگان نظامی تصفیه میکنی و میتونی وارد دانشگاه شی تا وقتی ک دانشگاهت تموم شه .... میتونی بعد خدمتت رو انجام بدی سربازی چیزی نیست جلوی تحصیلی رو بگیره آزادت میکنه ۱۰ سال اصلا درس بخونی ولی از سر گذر نیست و اگ بتونی مدرک های مختلف بگیری از سربازیت کم میکنه
میگه کبشین درست رو بخون حرص سربازی نخور سربازی مشکلی توی درست اینجاد نمیکنه
-
Mohammad Hossein Kazemi آره درسته ولی شهریه دانشگاه رو میدونی چقدره
رضا غفاری65
نمیدونم ولی اونقدری نیست که بخوای بخاطرش از رویاهات دست بکشی -
سلام خوبی ... بابای من نظامیه میگه اگ کنکوری سال ۱۴۰۱ هستی ک ی بار پشت کنکور نشستی الان میخوای باز برای ۱۴۰۳ بشینی ... باید بری توی یکی از حوزه نظام وظیفه بری سربازی رو تمدید کنی .... تا غیبت نخوری بعد میتونی بشینی بخونی ....... اگ سال ۰۳ قبول شدی ب امید خدا رتبه و نتایج کنکور رو میاری با اون ارگان نظامی تصفیه میکنی و میتونی وارد دانشگاه شی تا وقتی ک دانشگاهت تموم شه .... میتونی بعد خدمتت رو انجام بدی سربازی چیزی نیست جلوی تحصیلی رو بگیره آزادت میکنه ۱۰ سال اصلا درس بخونی ولی از سر گذر نیست و اگ بتونی مدرک های مختلف بگیری از سربازیت کم میکنه
Moonchild مطمعنی؟؟؟
-
Moonchild آهان
یعنی چی با ارگان تصفیه کنممیدونی بخاطر چی ذهنم درگیره اینکه یه سایتی نوشته بود اگه بیشتر از یک سال پشت کنکور بمونی اگرم قبول بشی هم بخاطر سربازی باطل میشه
-
Moonchild آهان
یعنی چی با ارگان تصفیه کنممیدونی بخاطر چی ذهنم درگیره اینکه یه سایتی نوشته بود اگه بیشتر از یک سال پشت کنکور بمونی اگرم قبول بشی هم بخاطر سربازی باطل میشه
رضا غفاری65 آره بابا.......مطمئن باش
ارگان نظامی ...ما سه تا ارکان داریم داخل کشور ۱ سپاه ۲ ارتش ۳ نیروی انتظامی -
J JuDi has marked this topic as solved on