کاروتنوئید موجود در کلروپلاست
-
سلام:seedling:

توی این تست مورد (ب) به کلروپلاست اشاره داره در ادامه میگه(دارای ترکیبات رنگی پاداکسنده می باشد) و خب به نظر من درسته چون به هر حال داخل کلروپلاست کاروتنوئید وجود داره و خب آنتی اکسیدانه!
اما پاسخ تشریحی این موردو غلط گرفته!
میشه نظرتون رو بگین که چیزی هست که من توش اشتباه میکنم یا پاسخنامه مشکل داره؟!
تجربیا دانش-آموزان-آلاء -

توی این تست مورد (ب) به کلروپلاست اشاره داره در ادامه میگه(دارای ترکیبات رنگی پاداکسنده می باشد) و خب به نظر من درسته چون به هر حال داخل کلروپلاست کاروتنوئید وجود داره و خب آنتی اکسیدانه!
تجربیا دانش-آموزان-آلاء@M-Tina
سلام ؛چتتو باز می کنی عزیزم ؟ -

تجربیا دانش-آموزان-آلاء -
@M-Tina
سلام ؛چتتو باز می کنی عزیزم ؟پرستو بابایی سلام
چطوری؟! -
@Sally نت نمیزاره بفرستم :/
ولی پاسخنامه گفته
سبزدیسه(کلروپلاست) به مقدار فراوانی سبزدیسه دارد.به همین علت گیاهان سبز دیده می شوند. ترکیبات رنگی در واکوئول و رنگ دیسه و نه سبزدیسه آنتی اکسیدان اند.
عین کلماتشو نوشتم:grinning_face_with_smiling_eyes: -
@M-Tina
سلام ؛چتتو باز می کنی عزیزم ؟ -
پرستو بابایی سلام
چطوری؟!@M-Tina
توی قسمت تنظیمات فکر می کنم بتونی -
@M-Tina
توی قسمت تنظیمات فکر می کنم بتونیپرستو بابایی تیک حریم خصوصی رو برداشتم
فکر کنم الان بازه -
@Sally نت نمیزاره بفرستم :/
ولی پاسخنامه گفته
سبزدیسه(کلروپلاست) به مقدار فراوانی سبزدیسه دارد.به همین علت گیاهان سبز دیده می شوند. ترکیبات رنگی در واکوئول و رنگ دیسه و نه سبزدیسه آنتی اکسیدان اند.
عین کلماتشو نوشتم:grinning_face_with_smiling_eyes:@M-Tina
خب ببین تینا جان ؛ عین جمله کتاب میگه که ترکیبات رنگی موجود در رنگ دیسه (کرموپلاست) و واکوئول ترکیبات پاد اکسنده یا آنتی اکسیدان دارن
پس پاسخنامه درست میگه دیگه ؛ کلروپلاست آنتی اکسیدان نداره -
پرستو بابایی تیک حریم خصوصی رو برداشتم
فکر کنم الان بازه@M-Tina
نه باز نشد ،عیبی نداره می خواستم توی پیوی علتشو بگم که اینجا گفتم 🚶🏼♀️😂 -
پرستو بابایی سلام
چطوری؟! -
@M-Tina
خب ببین تینا جان ؛ عین جمله کتاب میگه که ترکیبات رنگی موجود در رنگ دیسه (کرموپلاست) و واکوئول ترکیبات پاد اکسنده یا آنتی اکسیدان دارن
پس پاسخنامه درست میگه دیگه ؛ کلروپلاست آنتی اکسیدان ندارهپرستو بابایی
ولی کلروپلاست دارای کارتنئوید هم هست -
@M-Tina
پس پاسخنامه درست میگه دیگه ؛ کلروپلاست آنتی اکسیدان ندارهپرستو بابایی ممنون
اما خب توی متن کتاب هم گفته ترکیبات رنگی ذخیره شده توی کروموپلاست کاروتنوئید هستن و در نتیجه ترکیبات رنگی که داخل کروموپلاست آنتی اکسیدان هستن میشن کاروتنوئید!
و از طرفی هم گفته این کاروتنوئیدها داخل کلروپلاست هم وجود دارن!
با این حال بازم میتونیم بگیم این مورد غلطه؟! -
@M-Tina
نه باز نشد ،عیبی نداره می خواستم توی پیوی علتشو بگم که اینجا گفتم 🚶🏼♀️😂پرستو بابایی آها منم نمیدونم چطوری بازش کنم:grinning_face_with_sweat: :face_with_tears_of_joy: