انتخاب رشته
-
فرض کنید یه نفری هست که الان یازدهمه تجربیه.مدرسه خاص هم میخونه.تا الان اوضاع درسیش هم خوب بوده.ولی با علاقه نیومده تجربی.پارسال هم میخواسته تغییر رشته بده که خانواده نذاشتن. و الان بین اینکه دوباره بره یازدهم انیمیشن بخونه یا بمونه تجربی روبده و بره پزشکی یا دارو مونده.و کلا هم ضریب هوشیش بالاس هم درسش خوبه یعنی مطمئنه هر کدوم بره حتما کنکور رو در میاد. یه سمتی از مغزش میگه خب چرا میخوای بری رشته های تجربی؟جواب میاد برای پول و موقعیتش
اونور مغزش میگه واقعا که!ادم بخاطر پول و حرف مردم کاری رو میکنه که اذیت بشه و دوست نداره؟هر کاری ادم علاقه داشته باشه به پولش میرسه و فرصت درامد واسه همه یکسانه.
باز همونور قبلی مغز میگه نههه بشین درستو بخون یه سال مونده.یه سال واسه یه هدفی تلاش کن
اون یکی میگه کدوم هدف؟من هیچ کدوم از شغلای تجربی هدفم نیست....
همینجوری توی مغزش دعواست
شما جاش بودین چی کار میکردین؟ -
البته هنر کلا چیزی هست که نیاز نیست حتما رشته تحصیلیت باهاش متناسب باشه
میتونی پزشکی دانشگاه تهران بخونی و بهترین خواننده شی....مثل محمد اصفهانی یا مثل افشین یداللهی یه ترانه سرای برجسته...یا مثل شهریار بهترین شاعر قرن...اینا همه تو تهران پزشکی خوندن :|
یا میتونی تو شریف مهندسی صنایع بخونی ولی گزارشگر و مترجم بشی...مثل عادل فردوسی پور...
مثال زیاده خلاصه...همون نقل معروفِ قدیم...که درستو بخون علاقتم ادامه بده (هرچند چندان موافق نیستم باهاش) -
انیمیشن تو فنی حرفه ای هست...که نمیدونم تا چه حد جالبه برا فردی با این میزان هوش و توانایی
من توصیه میکنم برا کنکور هنر بخونه این فرد
البته...انیمیشن تو فوق لیسانس هست...لیسانسش باید سینما اینا بخونه تو دانشگاه هنر... -
فرض کنید یه نفری هست که الان یازدهمه تجربیه.مدرسه خاص هم میخونه.تا الان اوضاع درسیش هم خوب بوده.ولی با علاقه نیومده تجربی.پارسال هم میخواسته تغییر رشته بده که خانواده نذاشتن. و الان بین اینکه دوباره بره یازدهم انیمیشن بخونه یا بمونه تجربی روبده و بره پزشکی یا دارو مونده.و کلا هم ضریب هوشیش بالاس هم درسش خوبه یعنی مطمئنه هر کدوم بره حتما کنکور رو در میاد. یه سمتی از مغزش میگه خب چرا میخوای بری رشته های تجربی؟جواب میاد برای پول و موقعیتش
اونور مغزش میگه واقعا که!ادم بخاطر پول و حرف مردم کاری رو میکنه که اذیت بشه و دوست نداره؟هر کاری ادم علاقه داشته باشه به پولش میرسه و فرصت درامد واسه همه یکسانه.
باز همونور قبلی مغز میگه نههه بشین درستو بخون یه سال مونده.یه سال واسه یه هدفی تلاش کن
اون یکی میگه کدوم هدف؟من هیچ کدوم از شغلای تجربی هدفم نیست....
همینجوری توی مغزش دعواست
شما جاش بودین چی کار میکردین؟shhs_appa من جا اون باشم پزشکی در کنارشم هنر مگه حتما برای انیمیشن باید بره دانشگاه یا مدرسه دیگه؟؟؟پزشکی میخونه در کنارشم به علاقش میپردازه .خیلیا این کارو میکنن.
shhs_appa در انتخاب رشته گفته است:
هر کاری ادم علاقه داشته باشه به پولش میرسه و فرصت درامد واسه همه یکسانه.
اینا همش تو ایران حرفی بیش نیس این برای کشوری صدق میکنه که اقتصاد خوبی داره نه ما
-
و اینم در نظر داشته باش
انیمیشن به طور کلی رشته ای نیست که همه سواد آکادمیک داشته باشن توش
هرچی منابع لازم داری تو اینترنت هست...نیازی به دانشگاه نیست
الان آیا همه کارگردان های پیکسار رشته انیمیشن خوندن؟ معلومه نهForgotten در انتخاب رشته گفته است:
انیمیشن به طور کلی رشته ای نیست که همه سواد آکادمیک داشته باشن توش
هرچی منابع لازم داری تو اینترنت هست...نیازی به دانشگاه نیستدقیقا
-
shhs_appa
تجربی دیپلم بگیر کنکور هنر بده اگه میخوای
یا تجربی بخون و برو دانشگا و به هنر هم مشغول باش
اینطوریه نظرم -
خب درستونم میتونین بخونین
اما خودشما میگی تجربی دوست نداری
چه تضمینی هست از رشتهی آیندتون حالا پزشکی باشه داروسازی باشه یا... احساس رضایت داشته باشین؟
چرا رشته اتون در راستای علاقه اتون نباشه؟
اما اگر میخواین فنی حرفه ای یا هنر برید حواستون باشه مدرسه خوبی پیدا کنید
اما انیمیشن سازی با تجربه توش موفق میشین
مثل برنامه نویسی که اونم با تمرین و تجربه است
یعنی سیر پیشرفت یک سری رشته ها اگر فرد خودش بدون دانشگاه شروع بکنه بیشتراز اینه که بره دانشگاه
اما قطعا دانشگاه هم بی تاثیر نیست
درهرصورت وقتی از تجربی خوشتون نمیاد پیشنهاد میکنم که ادامه ندین چون ۷ ۸ سال بعد وقتی علاقه ای به رشتتون ندارید وقتی فقط به خاطر پول انجامش میدین دچار روزمرگی و خستگی میشین لذت نمیبرین و...
درضمن هرکسی هم نمیتونه همزمان هم پزشکی بخونه یا هم داروسازی بخونه و همزمان درگیر یه حرفه دیگه باشه
اراده و عزم پولادین میخواد -
خب درستونم میتونین بخونین
اما خودشما میگی تجربی دوست نداری
چه تضمینی هست از رشتهی آیندتون حالا پزشکی باشه داروسازی باشه یا... احساس رضایت داشته باشین؟
چرا رشته اتون در راستای علاقه اتون نباشه؟
اما اگر میخواین فنی حرفه ای یا هنر برید حواستون باشه مدرسه خوبی پیدا کنید
اما انیمیشن سازی با تجربه توش موفق میشین
مثل برنامه نویسی که اونم با تمرین و تجربه است
یعنی سیر پیشرفت یک سری رشته ها اگر فرد خودش بدون دانشگاه شروع بکنه بیشتراز اینه که بره دانشگاه
اما قطعا دانشگاه هم بی تاثیر نیست
درهرصورت وقتی از تجربی خوشتون نمیاد پیشنهاد میکنم که ادامه ندین چون ۷ ۸ سال بعد وقتی علاقه ای به رشتتون ندارید وقتی فقط به خاطر پول انجامش میدین دچار روزمرگی و خستگی میشین لذت نمیبرین و...
درضمن هرکسی هم نمیتونه همزمان هم پزشکی بخونه یا هم داروسازی بخونه و همزمان درگیر یه حرفه دیگه باشه
اراده و عزم پولادین میخواد