سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
شیمی در 60 روز
-
با سلام و احترام
آیا کسب درصد 20 تا 25 برای کسی که شیمی رو تا الان خوب نخونده شدنیه؟
اگر اره راهکارش چیه؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
SEYED313 طبق تجربیات خودم (نمیدونم در کل چند درصد میشه) ...
دهم کلا خیلی آسون و روتینه بجز مسائل محلول ها که اونم با یکم تمرین اوکی میشه، شیمی یازدهمم فصل ۱ و ۲ مربوط به آلی هست و مباحث متوسطی داره و حفظی. شیمی دوازدهمم فصل ۳ و ۴ خوبهمثلا اگه بتونی هفتهای یه فصل بخونی (روزانه میانگین ۳ ساعت) راحت جمع میشه
-
Mahdieh te از روی چه منبعی؟
-
SEYED313 من با درسنامه خیلی زود میرم جلو البته بستگی داره شما یادگیریتون چطور باشه. من برای شیمی نیاز به فیلم ندارم با درسنامه یاد میگیرم اما برای فیزیک نه باید حتما فیلم ببیتم که این سرعتمو آورده پایین
میکرو و خیلی سبز دارم هر دو عالیه
-
Mahdieh te ممنونم که وقت گذاشتی
-
بله حتی بالاتر هم میشه
به شرطی که هر روز شیمی بخونی
منبعت هم موج آزمون باشه
درسنامه های خلاصه اش رو بخون
برا هر فصل سه تا آزمون جامع داره که آخری سخته...میتونی اونو نزنی...ولی دو تاش رو بزن
اینطوری فصل به فصل حدود 500 تا تست حل کردی ... که البته تست های موج آزمون هر تستش، دو یا سه تست بقیه کتاب هاست ( از نظر حجم نکاتی که پوشش میده )
بعدش هم شروع کن آزمون جامع بزن از آزمون های آزمایشی و کنکور های نظام جدید...
اینطوری مطمئن باش اگه خوب رسونده باشی تا 50 هم حتی میتونی ببری درصدت رو...
من توصیه ام این بود
اما اگه راهکار دیگه ای میخوای میتونی کلاس جمعبندی (نکته تست) شرکت کنی...آقاجانی بنظرم خوبه... -
SEYED313
من کلا کلاس رو توصیه نمیکنم چون وقت محدوده
اما اینایی که گفتی رو ندیدم نمیدونم
توصیه ام اینه خودت از موج آزمون بخون تست بزن هر فصلی مبحثی نیاز داشتی بردار فیلم ببین...حالا از این فیلمایی هم که گفتی میتونی کمک بگیری
اگه هر روز شیمی بخونی همونطور که گفتن به طور میانگین هر هفته یه فصلش تمومه...اینطوری برنامه بریز برا خودت و از امروز استارت بزن -
SEYED313
ببین دقیقا وضعیتت مثه منه
هر کی راه و روش خودشو داره و ذهنش یه مدل رو خووب میفهمه مثلا دوستام همش میگن فروهر چرا اینقدر فیـــلم میبنی ( فیلم درسی طبیعتا )
و بعضیا خودشون مدلشون اینه که کتاب درسی رو باز کنن بخونن و برن تست بزنن و بیشتر وقتا هم جواب میگیرن
تایـــپ خودتو پیدا کن سِید -
SEYED313 در ارتباط با مدرسه آلا
من فصل ۲ فیزیک دهم رو اول سال خونده بودم ولی نمیتونستم خوب تست بزنم، از فیلمای مدرسه استفاده کردم و واقعا عالی بود ولی برای فصل ۱ یازدهم خوب نبود چون قبلا نخونده بودمش. منظورم اینه که نیاز به یه پیشنیازی داره و اینکه صفر تا صد هم خوبه ها، کافیه علاقه داشته باشی انقدر زود جلو میره که نگو