حال ندارم برم سنجش
-
سلام. اقا من همین الانشم گزینه دو میرم بنظرتون لازمه سنجش رو برم؟ نمیشه پی دی افاشو بزنم با شرایط ازمون؟ واقعا روم نمیشه بازم خانواده رو تو خرج بندازم سر چنین چیزی مخصوصا تو این شرایط
بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو بچه-های-تجربی-110 بچه-های-ریاضی-110 دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا فارغ-التحصیلان-آلاء
-
سلام. اقا من همین الانشم گزینه دو میرم بنظرتون لازمه سنجش رو برم؟ نمیشه پی دی افاشو بزنم با شرایط ازمون؟ واقعا روم نمیشه بازم خانواده رو تو خرج بندازم سر چنین چیزی مخصوصا تو این شرایط
بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو بچه-های-تجربی-110 بچه-های-ریاضی-110 دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا فارغ-التحصیلان-آلاء
Wujian سلام ببین عزیزم
انچنان لازم نیس راستش
همینکه خودت تو خونه هم بزنی حله و سوالارو ببینی
چون میگن سنجش هر طور میاره تو کنکورم همونه یکم
مثلا سنجش فیزیک و اسون میاره کنکورم در همون حد سنجش اسونه
مثال زدم ها
ولی خب بعضی مشاورا هستن میگن ک نمیدونم فایده نداره تو خونه بزنی و این حرفا
باید بری مدیریت ازمون یاد بگیری و تو شرایط ازمونا سنجش ک یه ازمونه ع طرف سازمان سنجش قرار بگیری
حالا شما گزینه دو هستی
خیلیا هم هستن ازمون موسساتن ولی سنجش ثبت نام میکنن
اگ میتونی بری بهتره
اگر نه ک اجباری ک نیست تو خونه بدی باز بهتر ع اینه کلا سوالا سنجشو نگا نکنی
و از طرفی جامعه اماریش تو ازمون جمعبندی پایه خیلی زیاد نیس
ولی ازمونا جامعشو اکثرا شرکت میکنن
من خودم پارسال همه ازموناشو شرکت کردم
برا همین طبق تجربه از جامع اماریش دارم میگم. -
Wujian سلام ببین عزیزم
انچنان لازم نیس راستش
همینکه خودت تو خونه هم بزنی حله و سوالارو ببینی
چون میگن سنجش هر طور میاره تو کنکورم همونه یکم
مثلا سنجش فیزیک و اسون میاره کنکورم در همون حد سنجش اسونه
مثال زدم ها
ولی خب بعضی مشاورا هستن میگن ک نمیدونم فایده نداره تو خونه بزنی و این حرفا
باید بری مدیریت ازمون یاد بگیری و تو شرایط ازمونا سنجش ک یه ازمونه ع طرف سازمان سنجش قرار بگیری
حالا شما گزینه دو هستی
خیلیا هم هستن ازمون موسساتن ولی سنجش ثبت نام میکنن
اگ میتونی بری بهتره
اگر نه ک اجباری ک نیست تو خونه بدی باز بهتر ع اینه کلا سوالا سنجشو نگا نکنی
و از طرفی جامعه اماریش تو ازمون جمعبندی پایه خیلی زیاد نیس
ولی ازمونا جامعشو اکثرا شرکت میکنن
من خودم پارسال همه ازموناشو شرکت کردم
برا همین طبق تجربه از جامع اماریش دارم میگم.@Dr-Mahh اوهوم.. والا شرایط ازمون که من گزینه دو رو طبیعتا حضوری میرم همش و از این لحاظ که مدیریت کنم و اینا مشکلی نیست. ولی داشتم فکر میکردم که واقعا انقدر سنجش مهمه؟ یعنی ممکن نیست که درواقع الکی بولد شده باشه بین بچه ها که حتما برن جامع هاشو شرکت کنن؟
-
@Dr-Mahh اوهوم.. والا شرایط ازمون که من گزینه دو رو طبیعتا حضوری میرم همش و از این لحاظ که مدیریت کنم و اینا مشکلی نیست. ولی داشتم فکر میکردم که واقعا انقدر سنجش مهمه؟ یعنی ممکن نیست که درواقع الکی بولد شده باشه بین بچه ها که حتما برن جامع هاشو شرکت کنن؟
Wujian ببین اینکه الکی بولد بشه نه
من مثلا میشناسم کسایی ک اصن ازمون نمیدن و فق همین چنتا ازمون سنجش و این ماهای اخر میرن میدن
بعضیا هستن ، گفتم چون سوالا از طرف سازمان سنجش طرح میشه لذا بعضا افرادی میرن ازمون میدن که ببین سوالا در چ سطحه
ازمون سنجش مهمه خیلی مهمه ولی اینکه بری ثبت نام کنی یا نه انچنان مهم نیس
گفتم حتی اگ ثبت نامم نمیکنی ولی سوالاشو حتما کار کن
مثلا من پارسال رفتم بعد چنتا قرابت معنایی تو کنکور هنر دیقن شبیه سنجش بود
کلا بخام بگم این ازمونا جامع موسسات ک این ماهای اخر میگیرن واقعا مهمه
حتی من پارسال یه سوال قرابت معنایی ت کنکور دیدم ک دیقن ت اخرین ازمون جامع قلمچی اومده بود
تو ثبت نامم نکنی چیزی از دست نمیدی ولی اگ سوالاشو کار نکنی خب بد میشه -
Wujian ببین اینکه الکی بولد بشه نه
من مثلا میشناسم کسایی ک اصن ازمون نمیدن و فق همین چنتا ازمون سنجش و این ماهای اخر میرن میدن
بعضیا هستن ، گفتم چون سوالا از طرف سازمان سنجش طرح میشه لذا بعضا افرادی میرن ازمون میدن که ببین سوالا در چ سطحه
ازمون سنجش مهمه خیلی مهمه ولی اینکه بری ثبت نام کنی یا نه انچنان مهم نیس
گفتم حتی اگ ثبت نامم نمیکنی ولی سوالاشو حتما کار کن
مثلا من پارسال رفتم بعد چنتا قرابت معنایی تو کنکور هنر دیقن شبیه سنجش بود
کلا بخام بگم این ازمونا جامع موسسات ک این ماهای اخر میگیرن واقعا مهمه
حتی من پارسال یه سوال قرابت معنایی ت کنکور دیدم ک دیقن ت اخرین ازمون جامع قلمچی اومده بود
تو ثبت نامم نکنی چیزی از دست نمیدی ولی اگ سوالاشو کار نکنی خب بد میشه -
منم میخوام سوالات اش رو تو خونه بزنم
-
نه تنبلی نکن حتما برو
چن تو باگ هم داری تو زیست حتما برو -
-
Wujian هه من همین چن روز پیش زیستشو زدم با شرایط ازمون بالا ۵ ۶ تا تست خارج از کتابو مباحث حذف شده و اشتباه داشت اصن خودم خندم گرفت طراح زبون بسته تو یه گزینه گفته فعالیت ماهیچه اسکلتی تک هسته ایه
دقت کن گفته فعالیتش تک هسته ایه 😂😂😂😂🤣 -
دوپینگ ثبت نامکن