گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
-
Wujian سریال
نوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr_fatimaa نکن اینکارو با خودت....
-
نوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Wujian امیدوارم درست شم و برگردم به درسام وگرنه امسال هم نابود میشم...
-
Wujian امیدوارم درست شم و برگردم به درسام وگرنه امسال هم نابود میشم...
نوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr_fatimaa اقا اصن عاملی که باعث میشه فیلم ببینیو حذف کن این موقع سال فیلم چیه جان جدت......
اگه سیستم باعثه سیستمو دیگه تعطیل کن اگه سیستمو نیاز داری ولی فیلمات توشن فیلمارو پاک کن اگه کانال یا اپ یا هرچیز خاصی داری پاکش کننن پاکششششششش کنننن پااکششش کنننننن.
اصلا دلت ب حال خودت نسوزه که خسته ای یا مثلا نیاز ب استراحت داری. بابا اصن شوخی نکن با این چن ماه جان هرکی دوس داری. فردا ک اومدی قول بده بهم ساعت مطالعت کمتر از 5 ساعت نباشه هااا. -
@Dr_fatimaa اقا اصن عاملی که باعث میشه فیلم ببینیو حذف کن این موقع سال فیلم چیه جان جدت......
اگه سیستم باعثه سیستمو دیگه تعطیل کن اگه سیستمو نیاز داری ولی فیلمات توشن فیلمارو پاک کن اگه کانال یا اپ یا هرچیز خاصی داری پاکش کننن پاکششششششش کنننن پااکششش کنننننن.
اصلا دلت ب حال خودت نسوزه که خسته ای یا مثلا نیاز ب استراحت داری. بابا اصن شوخی نکن با این چن ماه جان هرکی دوس داری. فردا ک اومدی قول بده بهم ساعت مطالعت کمتر از 5 ساعت نباشه هااا.نوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهWujian اره تصمیم گرفتم تمومش کنم این وضعو
فردا تلاشمو میکنم و برمیگردم به درسم
قول میدم بخونم
اگرم نخوندم هر تنبیه ای که شماها بگین انجام میدم -
Wujian سریال
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr_fatimaa چی نگا میکردی من دنبال سریالم ؟
منم کنکوری ام مثل خودتون فقط برنامه دارم یه سری چیزا رو حذف کردم به طور معمول روی 9 تا 10 ساعت میخونم با 1 تا 2 ساعت نا مفید ولی روزی 2 قسمت سریال هم میبینم برنامه داشته باشین به همه کاراتون میرسین بدون عذاب وجدان از نخوندن من چیزی که حذف کردم گوشیم بود به جاش سریال گذاشتم شمام یه چیزی که بیشتر وقتتون رو میگیره حذف کنین -
Wujian اره تصمیم گرفتم تمومش کنم این وضعو
قول میدم بخونم
اگرم نخوندم هر تنبیه ای که شماها بگین انجام میدمنوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr_fatimaa امیدوارم فردا نخونی تا تنبیهت کنیم
تنبیه هم اینه که هر روز باید حداقل 12 ساعت مطالعه فول درسی داشته باشی -
Wujian اره تصمیم گرفتم تمومش کنم این وضعو
قول میدم بخونم
اگرم نخوندم هر تنبیه ای که شماها بگین انجام میدمنوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr_fatimaa افرین. باز من جات بودم یکاری میکردم
الان اگه خسته نیستی (نباید باشی دیگه.. امروزو استراحت کردی) بشین ی ساعت بخون. ی تستی چیزی. نزار ساعت مطالعه امروزت 0 بمونه. الانم ک تازه ساعت داره میشه 9. کلی کارا میتونی بکنی. -
@Dr_fatimaa امیدوارم فردا نخونی تا تنبیهت کنیم
تنبیه هم اینه که هر روز باید حداقل 12 ساعت مطالعه فول درسی داشته باشینوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@PYA
تنبیه خیلی خوبیه
-
@Dr_fatimaa افرین. باز من جات بودم یکاری میکردم
الان اگه خسته نیستی (نباید باشی دیگه.. امروزو استراحت کردی) بشین ی ساعت بخون. ی تستی چیزی. نزار ساعت مطالعه امروزت 0 بمونه. الانم ک تازه ساعت داره میشه 9. کلی کارا میتونی بکنی.نوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط در حال بارگذاری... انجام شدهWujian باشه میخونم
قول میدم الان برم بخونم -
Wujian باشه میخونم
قول میدم الان برم بخونمنوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr_fatimaa افرین. منم امشب دارم شب زنده داری میکنم منتظر گزارش مطالعت هستم
-
نوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Wujian حله مرسی از انرژی ای که دادی
-
@Dr_fatimaa امیدوارم فردا نخونی تا تنبیهت کنیم
تنبیه هم اینه که هر روز باید حداقل 12 ساعت مطالعه فول درسی داشته باشینوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۲، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@PYA میشه منو تنبیه کنید؟ مدت 20 روز؟
-
@PYA میشه منو تنبیه کنید؟ مدت 20 روز؟
نوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۲، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFadaei_Hossein128 در این حد خودتو قوی حس میکنی که بخاطر هدفت خودتو به زحمت بندازی؟ تا برسی بهش؟
-
Fadaei_Hossein128 در این حد خودتو قوی حس میکنی که بخاطر هدفت خودتو به زحمت بندازی؟ تا برسی بهش؟
نوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۲، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@PYA اره چون اگه چیزی رو میخوام یعنی میتونم پس میتونم بجنگم براش
-
@PYA اره چون اگه چیزی رو میخوام یعنی میتونم پس میتونم بجنگم براش
نوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۲، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFadaei_Hossein128
شما تا یه روز قبل کنکور تنبیه میشید
هروقت تنبیه رو هم فراموش کردید بگید تذکر لسانی بدم
موفق باشید -
Fadaei_Hossein128
شما تا یه روز قبل کنکور تنبیه میشید
هروقت تنبیه رو هم فراموش کردید بگید تذکر لسانی بدم
موفق باشیدنوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۲، ۱۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@PYA ممنونم از تنبیه
قول میدم از فردا گزارشم بدم -
@PYA ممنونم از تنبیه
قول میدم از فردا گزارشم بدمنوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۲، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFadaei_Hossein128 منتظر گزارش هاتون هستم
-
Fadaei_Hossein128 منتظر گزارش هاتون هستم
نوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۲، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@PYA چشم
-
نوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۲، ۲۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب سلام به افرادی ک درس نمیخونن و سریال میبینن و دارن .....به آینده و زندگیشون
سلام به افرادی ک دارن میجنگن و میترکونن و نمیزارن ساعت مطالعشون کم بشه و فکر افزایششن
خب امروز خیلی از خودم راضی بودم
قشنگ کارایی ک صبح نوشتم همشون سر ساعت عین ربات انجام شدن خیلی کیف داد امشب با خیال راحت میخوابم
ساعت مطالعه فیکس هشت
دیگه روال کار دستم اومده ک هر تست چ تایمی میبره و چ مبحثی باید استپ کنم و کجا گاز بدم آقا راضیم در کل
تعداد تست رو دقیق الان برگه کارم کنارم نیس ولی میدونم ک از ۱۳۰تا بیشتر بود
شب همگی خوش
یکی هم مارو تشویق کنه همش دنبال تنبیهین
البته نتیجه کنکور بهترین تشویقه -
نوشتهشده در ۲۹ فروردین ۱۴۰۲، ۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام. گزارش دیروز:
شیمی: صابون هر سه گام: 31 ت
زمین فصل 2 و یذره از فصل 4: 40 ت
مرور فصل 4 و 5 زیست دهم
ازمون فصل 4 زیست دهم: 25 ت%(#6f00ff)[6:30 و 96 تست]
Mehrdad dehghan در گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها) گفته است:
یکی هم مارو تشویق کنه همش دنبال تنبیهین