ساقه ی علفی و اسکلرانشیم؟🤔
-
@M-Tina
من مدرسه بودم گلم؛ معذرت می خوام الان دیدم تاپیک رو ✨پرستو بابایی نه خواهش میکنم :growing_heart:
-
@REZA-DOLATSHAA نه با اینکه بعضیاشو هنوز نرسیدیم و شما توضیح دادین ولی علت درستی رو در حد الانم فهمیدم:grinning_face_with_smiling_eyes:
-
@REZA-DOLATSHAA میتونم یه سوال دیگه با یه موضوع دیگه بپرسم؟😶😅
در مورد تراکئید تو تست به این نکته رسیدم که دیواره ی عرضی داره اونم منفذ دار!
بعد توی جدول خیلی سبز گفته تبادل واسه تراکئید می تونه از طریق لان باشه!(فقط همینو گفته)
حالا چند تا سوال واسم به وجود اومده( پیشاپیش از تایمی که میذارین ممنونم🌻)
۱. طبق چیزایی که من فهمیدم لان به پلاسمودسم واسه تبادل بین ۲ یاخته نیاز داره حالا که تراکئید مرده است پس چطوری لان؟!
۲. و تراکئید دیواره ی عرضی منفذ دار داره..
تبادل داخلش میتونه مثل آوند آبکشی به وسیله ی دیواره ی عرضیش باشه؟ -
تینا جونم متوجه شدی؟ یا هنوز گنگه؟
-
-
-
@M-Tina اره
-
@REZA-DOLATSHAA میتونم یه سوال دیگه با یه موضوع دیگه بپرسم؟😶😅
بعد توی جدول خیلی سبز گفته تبادل واسه تراکئید می تونه از طریق لان باشه!(فقط همینو گفته)
۱. طبق چیزایی که من فهمیدم لان به پلاسمودسم واسه تبادل بین ۲ یاخته نیاز داره حالا که تراکئید مرده است پس چطوری لان؟!
۲. و تراکئید دیواره ی عرضی منفذ دار داره..
تبادل داخلش میتونه مثل آوند آبکشی به وسیله ی دیواره ی عرضیش باشه؟@M-Tina [audio/2mG9xkjV6n6NMYmPGRbXoKct.aac]
-
@M-Tina [audio/2mG9xkjV6n6NMYmPGRbXoKct.aac]
@Sally

-
@Sally تینا فرزندم زنده ای؟
-
@M-Tina در ساقه ی علفی و اسکلرانشیم؟🤔 گفته است:
@REZA-DOLATSHAA میتونم یه سوال دیگه با یه موضوع دیگه بپرسم؟😶😅 چرا نشه 🙂
بعد توی جدول خیلی سبز گفته تبادل واسه تراکئید می تونه از طریق لان باشه!(فقط همینو گفته) **کاش اگه تسته بزارین ولی برداشتی که من از جمله شما میکنم اینه که یکی از نکات قلمچی هم همینو گفته **
زمانی که زنده هستن و هنوز در دیواره پسین لیگنین رسوب نکرده پلاسمودم در لان جریان داره و طبیعتا لان میتونه در تبادل نقش داشته باشه
یه نکته دیگه هم بود اینه که میتونن آب و مواد مغذی هم دریافت کنن یعنی محل مصرف باشن که جلوتر میخونی ولی بنویسی خوبه
۱. طبق چیزایی که من فهمیدم لان به پلاسمودسم واسه تبادل بین ۲ یاخته نیاز داره حالا که تراکئید مرده است پس چطوری لان؟! بالا توضیح دادم چرا
۲. و تراکئید دیواره ی عرضی منفذ دار داره.. بله داره
تبادل داخلش میتونه مثل آوند آبکشی به وسیله ی دیواره ی عرضیش باشه؟از اونجا آب عبور میکنه چون آوند چوبیه مثل عنصر ... ولی این تبادل در پلاسمودسم نیست چون اصلا زنده نیست . اگه من سوالتون رو درست متوجه نشدم یا شما به جوابتون نرسیدید دوباره بپرسید
-
@Sally تینا فرزندم زنده ای؟
-
@M-Tina در ساقه ی علفی و اسکلرانشیم؟🤔 گفته است:
@REZA-DOLATSHAA میتونم یه سوال دیگه با یه موضوع دیگه بپرسم؟😶😅 چرا نشه 🙂
بعد توی جدول خیلی سبز گفته تبادل واسه تراکئید می تونه از طریق لان باشه!(فقط همینو گفته) **کاش اگه تسته بزارین ولی برداشتی که من از جمله شما میکنم اینه که یکی از نکات قلمچی هم همینو گفته **
زمانی که زنده هستن و هنوز در دیواره پسین لیگنین رسوب نکرده پلاسمودم در لان جریان داره و طبیعتا لان میتونه در تبادل نقش داشته باشه
یه نکته دیگه هم بود اینه که میتونن آب و مواد مغذی هم دریافت کنن یعنی محل مصرف باشن که جلوتر میخونی ولی بنویسی خوبه
۱. طبق چیزایی که من فهمیدم لان به پلاسمودسم واسه تبادل بین ۲ یاخته نیاز داره حالا که تراکئید مرده است پس چطوری لان؟! بالا توضیح دادم چرا
۲. و تراکئید دیواره ی عرضی منفذ دار داره.. بله داره
تبادل داخلش میتونه مثل آوند آبکشی به وسیله ی دیواره ی عرضیش باشه؟از اونجا آب عبور میکنه چون آوند چوبیه مثل عنصر ... ولی این تبادل در پلاسمودسم نیست چون اصلا زنده نیست . اگه من سوالتون رو درست متوجه نشدم یا شما به جوابتون نرسیدید دوباره بپرسید
Reza Dolatsha مرسی 🌸
عکس متاسفانه ارسال نمیشه
از تست های خیلی سبز بود که زدم...
پس واسه لان فقط منظورش وقتیه که زندس( منظورم تبادل از طریق لانه) نه یه تراکئید مرده چون همونطور که گفتین پلاسمودسمی وجود نداره که تبادل بین سلولی صورت بگیره...درسته؟
و برای منفذ حالا که تراکئید مرده هست و دیواره ی عرضی منفذ داره
میتونه به وسیله ی همین دیواره تبادل مواد داشته باشه؟
یعنی توی جدولی که من خوندم میتونست + لان که نوشته بود
دیواره ی منفذ دار هم بنویسه؟ -
Reza Dolatsha مرسی 🌸
عکس متاسفانه ارسال نمیشه
از تست های خیلی سبز بود که زدم...
پس واسه لان فقط منظورش وقتیه که زندس( منظورم تبادل از طریق لانه) نه یه تراکئید مرده چون همونطور که گفتین پلاسمودسمی وجود نداره که تبادل بین سلولی صورت بگیره...درسته؟
و برای منفذ حالا که تراکئید مرده هست و دیواره ی عرضی منفذ داره
میتونه به وسیله ی همین دیواره تبادل مواد داشته باشه؟
یعنی توی جدولی که من خوندم میتونست + لان که نوشته بود
دیواره ی منفذ دار هم بنویسه؟@M-Tina اشتباه فهمیدی باز !!!
لان برای زنده و مرده است اما پلاسمودیوم چون کانال سیتوپلاسمی هست برای زنده است فقط!!! تراکئید زنده نیست. -
@Sally آره آره
ولی خب میدونیم تراکئید مرده ست و قبل این که بمیره به طبع زنده بوده(مغزم داره باهام قهر میکنه دیگه😂)حالا اگه فقط مد نظر ما وقتی باشه که تراکئید مرده هست
باید واسه تبادل مواد بین ۲ سلول حتما لان پلاسمودسم داشته باشه پس واسه یه تراکئید مرده باید غلط باشه...
درسته؟ -
@Sally آره آره
ولی خب میدونیم تراکئید مرده ست و قبل این که بمیره به طبع زنده بوده(مغزم داره باهام قهر میکنه دیگه😂)حالا اگه فقط مد نظر ما وقتی باشه که تراکئید مرده هست
باید واسه تبادل مواد بین ۲ سلول حتما لان پلاسمودسم داشته باشه پس واسه یه تراکئید مرده باید غلط باشه...
درسته؟این پست پاک شده! -
@M-Tina اشتباه فهمیدی باز !!!
لان برای زنده و مرده است اما پلاسمودیوم چون کانال سیتوپلاسمی هست برای زنده است فقط!!! تراکئید زنده نیست. -
@Sally آره آره
درسته؟@M-Tina

-
@M-Tina