emf و سرعت واکنش
-
سلام. ایا بین emf و سرعت واکنش رابطه ای وجود داره؟ مثلا اگ emf بیشتر شه سرعت بیشتر یا کمتر میشه؟
بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو بچه-های-تجربی-110 بچه-های-ریاضی-110 -
W Wujian marked this topic as a question on
-
سلام. ایا بین emf و سرعت واکنش رابطه ای وجود داره؟ مثلا اگ emf بیشتر شه سرعت بیشتر یا کمتر میشه؟
بچه-های-تجربی-کنکور-1402 بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو بچه-های-تجربی-110 بچه-های-ریاضی-110Wujian
تا جایی که من یادمه emf ربطی به سرعت نداشت و جریان الکتریکی ایجاد شده در مدار بیرونی بین دو نیم سلول، صرفا یه عدد ثابت بود... -
Wujian
تا جایی که من یادمه emf ربطی به سرعت نداشت و جریان الکتریکی ایجاد شده در مدار بیرونی بین دو نیم سلول، صرفا یه عدد ثابت بود...@Dex میدونم ولی مثلا یادته میگفتیم وقتی اهن و اینا تو محیط اسیدی باشن سرعت واکنش بیشتر میشه؟ اونو که خوندم شک کردم.

و منظورم یک گونه نیستا. مثلا هر چی دو تا گونه ای که استفاده میکنیم emfشون بیشتر یا کمتر باشه سرعت واکنش فلان تر میشه
البته شایدم دارم اشتباه میزنم.. ینی شاید باید E واکنش رو با سرعت واکنش مقایسه کنم؟ اوف گیج شدم.. حس میکنم اینجا یکی دو تا چیز با هم یه رابطه خاصی دارن و من نمیتونم پیداشون کنم
-
@Dex میدونم ولی مثلا یادته میگفتیم وقتی اهن و اینا تو محیط اسیدی باشن سرعت واکنش بیشتر میشه؟ اونو که خوندم شک کردم.

و منظورم یک گونه نیستا. مثلا هر چی دو تا گونه ای که استفاده میکنیم emfشون بیشتر یا کمتر باشه سرعت واکنش فلان تر میشه
البته شایدم دارم اشتباه میزنم.. ینی شاید باید E واکنش رو با سرعت واکنش مقایسه کنم؟ اوف گیج شدم.. حس میکنم اینجا یکی دو تا چیز با هم یه رابطه خاصی دارن و من نمیتونم پیداشون کنم
-
Wujian ایده ای داری که با توجه به این نکته ای که فرستادم چجوری سرعت واکنشو به E یا emf یا هرچی ربط بدم؟ @Dex
Wujian
سلام. با توجه به این نکته و مثالی که زدید به نظرم این طوری میشه که هر چه emf یک سلول گالوانی بزرگتر باشد واکنش در مدت زمان کمتر و سریع تر رخ میدهد ( البته به نظر من این خیلی چیز کلی نیست که بخوایم تعمیم بدیم. به خیلی چیزا بستگی داره ولی در مورد مثالی که زدید این مورد صدق میکند) -
W Wujian marked this topic as a regular topic on
-
Wujian
سلام. با توجه به این نکته و مثالی که زدید به نظرم این طوری میشه که هر چه emf یک سلول گالوانی بزرگتر باشد واکنش در مدت زمان کمتر و سریع تر رخ میدهد ( البته به نظر من این خیلی چیز کلی نیست که بخوایم تعمیم بدیم. به خیلی چیزا بستگی داره ولی در مورد مثالی که زدید این مورد صدق میکند)