عجب !😑
-
-
@REZA-DOLATSHAA
وقتی نور زیاد میشه مصرف ماده حساس به نور در گیرنده های استوانه زیاد نمیشه بلکه چشم سوئیچ میکنه روی گیرنده های مخروطی به خاطر همین مصرف ماده حساس به نور در گیرنده های استوانه ای کاهش پیدا میکنه
ی جورایی مثل این نمودار

این نمودار اصن علمی نیس از خودم درآوردم تا بفهمونم دارم چی میگم😂🤧
و اینکه ما طبق کتاب حرف میزنیم کاری با منابع علمی نداریم -
در کمال ناباوری ،میگه مخروطی 😂
-
خانم بابایی با اجازتون یه سوال چالشی تر بپرسم که برای خودمم سواله
آیا درسته که بگیم وقتی میزان نور در حال افزایشه، میزان مصرف ماده حساس به نور در گیرندههای استوانه ای، کاهش پیدا میکنه؟ یا مصرفش شدید تر میشه ؟
قبلا درموردش بحث شد توی تاپیکی دیگه ولی به نتیجه نرسید@REZA-DOLATSHAA
من اینو از دبیرمون چند وقت پیش پرسیدم اتفاقا ؛ دقیقا حرف سونیا رو زد که آره تجزیه ماده حساس به نور توی یاخته های استوانه ای کاهش و به جاش یاخته های مخروطی روی کار میان -
پ پرستو بابایی marked this topic as a question on
-
@REZA-DOLATSHAA
من اینو از دبیرمون چند وقت پیش پرسیدم اتفاقا ؛ دقیقا حرف سونیا رو زد که آره تجزیه ماده حساس به نور توی یاخته های استوانه ای کاهش و به جاش یاخته های مخروطی روی کار میانپرستو بابایی مرسی 🌹
-
پرستو بابایی مرسی 🌹
@REZA-DOLATSHAA سلام ببخشید وقت دارید یه سوال بپرسم!؟
الان ان هستین؟! -
@REZA-DOLATSHAA ممنونم حل شد
-
نتیجه نهایی : پاسخ میشه گیرنده های مخروطی ،به علت اینکه ماده حساس به نور کمتر دارن
-
پ پرستو بابایی has marked this topic as solved on
-
نتیجه نهایی : پاسخ میشه گیرنده های مخروطی ،به علت اینکه ماده حساس به نور کمتر دارن
پرستو بابایی مطمئنی ؟ دلیلش قانع کننده نیست 😕
-
پرستو بابایی مطمئنی ؟ دلیلش قانع کننده نیست 😕
@REZA-DOLATSHAA
نمی دونم واقعا ! این علتی بود که برای غلط گرفتن گفت بهمون 🚶🏼♀️ -
@REZA-DOLATSHAA
نمی دونم واقعا ! این علتی بود که برای غلط گرفتن گفت بهمون 🚶🏼♀️پرستو بابایی اها دوگانگی شد 😕 اگه تونستی بگو واست توضیحش بده بیا واسه ماهم بگو 🥲
-
پرستو بابایی اها دوگانگی شد 😕 اگه تونستی بگو واست توضیحش بده بیا واسه ماهم بگو 🥲
@REZA-DOLATSHAA
باشه چشم -
@REZA-DOLATSHAA
باشه چشمپرستو بابایی چشمت سلامت