بنداره ها
-
سلام
اسفنکتر ابتدای مری نداریم
اسفنکتر انتهای مری داریم که میشه همون کاردیا
و اسفنکتر انتهای معده و ابتدای روده کوچک که میشه پیلور -
@_uuu_ اولا ابتدای مری بنداره داریم
دوما عبارت بنداره ی ابتدای روده غلطه چون پیلور بنداره ی انتهای معده س نه بنداره ابتدای روده.
متعاقبا بنداره ابتدای معده هم نداریم چون کاردیا بنداره ی انتهای مری ه. -
@MV-ettta از بنداره ابتدای مری کتابتون عکس بدین و اینکه
انتهای معده رو بعضا ابتدای روده هم میگیرن -
@_uuu_ در بنداره ها گفته است:
انتهای معده رو بعضا ابتدای روده هم میگیرن
بنداره موجود در ابتدای روده میگن
لفظ بدون ~ موجود در~ غلطه
نباید بگن بنداره ابتدای روده -
@_uuu_ پیدا نشد ! :face_without_mouth:
عجیبه واقعا ، پس چرا فک میکردم کتاب نوشته ...؟
اشتباه از من بود، شرمنده . 🌻 -
@REZA-DOLATSHAA
بچه ها اینجا داره میگه لایه ماهیچه ای ،نگفته بنداره که !!!
اصلا کل لوله گوارش مگه لایه های ماهیچه ای رو ندارن ؟ -
@_uuu_
شرمنده نمی تونم کل محتوا رو تایید کنم.
بنداره ی ابتدایی مری در ابتدای مری قرار داره نه وسطش!
@MV-ettta در ضمن برخورد حرکت کرمی به بنداره پیلور فقط اثر مخلوط کنندگی نداره اصلا کی اینو گفته! اگه شدت انقباضات کافی باشه باعث باز شدن بنداره و ورود کیموس به روده میده. در ضمن تو بدن کدوم جاندار بنداره های مخرج در وسط قرار دارن! در مورد انسان که صادق نیست حالا اگه موجودی میشناسین که این طوره لطفا بگید که ما هم بدونیم!
-
@_uuu_ فکر میکنم موضوعی که داره شما رو اذیت میکنه اینکه فکر میکنید موضوع این بنداره خارج از کتاب درسیه. در حالی که نیست!
نقش بنداره چیه؟ بنداره مانع از بازگشت محتویات لوله ی گوارش به بخش های عقبی میشه. مگه ما نمی گیم هنگام بلع با تاثیر دستگاه عصبی راه نای و بینی به صورت لحظه ای (نه دل بخواهی) بسته میشه تا غذا وارد مری بشه خب حالا اگه ساختاری اونجا نباشه تا مانع از بازگشت محتویات به حلق بشه امکان خفگی میره بالا! چون ممکنه غذا وارد نای بشه! استدلال های بیشتری هم می تونم بیارم ولی فکر می کنم همین کافی باشه.:beaming_face_with_smiling_eyes: -
@REZA-DOLATSHAA
بچه ها اینجا داره میگه لایه ماهیچه ای ،نگفته بنداره که !!!
اصلا کل لوله گوارش مگه لایه های ماهیچه ای رو ندارن ؟پرستو بابایی داستان بنداره هم مثل همون متنی از گیاهیه که میگه دیواره نخستین در پارانشیم نازک و چوبی نشده هست پس میشه استنباط کرد امکان چوبی شدن دیواره نخستین هست
اینجا هم طراح بخواد اذیت کنه و حتما میکنه 😄 اینه که میگه کتاب گفته بنداره انتهای مری پس یه ابتدای مری هم بوده وگرنه میگفتیم بنداره مری !!
همونطور که محل گوارش نوکلئیک اسید هارو بیشتر بدانیم گفته روده باریک و قلمچی ازش تست میاره و میگه کتاب گفته پانکراس آنزیم های متنوعی داره پس میشه نتیجه گرفت آنزیم تجزیه کننده نوکلیئک اسیدم داره ...بنظر من بنداره ابتدای مری هم باید در نظر بگیریم 🙂
-
پرستو بابایی داستان بنداره هم مثل همون متنی از گیاهیه که میگه دیواره نخستین در پارانشیم نازک و چوبی نشده هست پس میشه استنباط کرد امکان چوبی شدن دیواره نخستین هست
اینجا هم طراح بخواد اذیت کنه و حتما میکنه 😄 اینه که میگه کتاب گفته بنداره انتهای مری پس یه ابتدای مری هم بوده وگرنه میگفتیم بنداره مری !!
همونطور که محل گوارش نوکلئیک اسید هارو بیشتر بدانیم گفته روده باریک و قلمچی ازش تست میاره و میگه کتاب گفته پانکراس آنزیم های متنوعی داره پس میشه نتیجه گرفت آنزیم تجزیه کننده نوکلیئک اسیدم داره ...بنظر من بنداره ابتدای مری هم باید در نظر بگیریم 🙂
@REZA-DOLATSHAA
ما که این همه نکته خوندیم ؛ اینم میزاریم گوشه ذهنمون 🙄😂💔 -
@REZA-DOLATSHAA
ما که این همه نکته خوندیم ؛ اینم میزاریم گوشه ذهنمون 🙄😂💔 -
-
@_uuu_ در بنداره ها گفته است:

اختلافی هستش
پس هر طور صلاح میدونین بگیرینهنوز سر حرف خودم هستم که کتاب اشاره ای به بنداره ابتدای مری نکرده
و دانش آموز کلاس دهمی نیستم که این همه توضیح و توجیح بیان کردین.
به هر حال ممنون -

-
@_uuu_ فکر میکنم موضوعی که داره شما رو اذیت میکنه اینکه فکر میکنید موضوع این بنداره خارج از کتاب درسیه. در حالی که نیست!
نقش بنداره چیه؟ بنداره مانع از بازگشت محتویات لوله ی گوارش به بخش های عقبی میشه. مگه ما نمی گیم هنگام بلع با تاثیر دستگاه عصبی راه نای و بینی به صورت لحظه ای (نه دل بخواهی) بسته میشه تا غذا وارد مری بشه خب حالا اگه ساختاری اونجا نباشه تا مانع از بازگشت محتویات به حلق بشه امکان خفگی میره بالا! چون ممکنه غذا وارد نای بشه! استدلال های بیشتری هم می تونم بیارم ولی فکر می کنم همین کافی باشه.:beaming_face_with_smiling_eyes:@MV-ettta
بخشید ولی من با این حرفی که شما زدید اصلا موافق نیستم ،ببینید غذا وقتی وارد مری میشن طوری نیستش که بخواد همینطوری برگرده به دهان ،بنداره تو معدا و مری برا حرکات معده هستند که باید باشن چون حرکات معده اونقدر محکم و زننده هست که باعث شه غذا برگرده عقب -
در رابطه با این بنداره ابتدای مری هم باید بگم که من از بهترین اساتید پرسیدم و دیدم که اونا هم میگن که اصلا وجود نداره در کتاب درسی ؛و خیلی هم کم پیش میاد که بخوان روش دست بزارن