الان فهمیدم...
-
تنها قصدم از روشن کردن کامپیوتر این بود که اینارو داد بزنم
الان فهمیدم...الان فهمیدم قلمچی استاندارد نیست
الان فهمیدم شرکت کننده های آزمون های غیر از قلمچی به چه دلیلی قلمچی ثبت نام نکردند
الان فهمیدم پاره کردن دفترچه و پاسخنامه قلمچی چه حس خوبی دارد
الان فهمیدم سوالات مضخرف و من درآوردی قلمچی به درد آزمون گرفتن نمیخورند
الان فهمیدم رها کردن قلمچی، امید به قبولی را در من تقویت میکند
الان فهمیدم تمام عامل اضطراب یک کنکوری همین قلمچیست
الان فهمیدم قلمچی همه چیز نیست
و %(#ba2800)[ای کاش میفهمیدم] هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد🌱
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا ریاضیا تجربیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-کنکور-1402
-
الان فهمیدم شرکت کننده های آزمون های غیر از قلمچی به چه دلیلی قلمچی ثبت نام نکردند
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا ریاضیا تجربیا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-کنکور-1402
-
IIAII
یه تئوری هم هست که یکی از دبیر ها میگفت ، میگفت که میدونی چرا هرساله یه عده کثیری قبول نمیشن ، گفت مشکل همین برنامه آزمونه ! گفت دارن طبق آزمون پیش میرن . چرا آزمونا بصورت موضوعی آزمون نمیگیرن ! یعنی نمیتونن ؟
خلاصه من خودم به شخصه این تئوری رو تا حدی قبول دارم
بیاین خودتون برنامه طراحی کنید و سوالات آزمونا رو بگیرید و بزنید -
IIAII من مثل شما فکر میکردم تا اینکه رفتم ماز هم ثبت نام کردم. هر دو آزمون سطح خوبی و ولی قلمچی بالاتری داره. ولی از وقتی ماز ثبت نام کردم ترازم در قلمچی بالا رفته. چون آزمون ماز سوالات ایده دار و خوبی داره ودقیقا روز قبل قلمچی برگزار میشه.
-
والا من هر چی ضربه خوردم از تعصب های زود گذر رو چیزای بی ارزش رو خوردم 🚶♂️
-
IIAII من مثل شما فکر میکردم تا اینکه رفتم ماز هم ثبت نام کردم. هر دو آزمون سطح خوبی و ولی قلمچی بالاتری داره. ولی از وقتی ماز ثبت نام کردم ترازم در قلمچی بالا رفته. چون آزمون ماز سوالات ایده دار و خوبی داره ودقیقا روز قبل قلمچی برگزار میشه.
Amir ali Nikfard سلام
یعنی هر 2 آزمون رو شرکت میکنین؟
اگه آره
سخت نیست؟ میشه یکم درموردش توضیح بدین؟
من خودم تو ذهنم این بود تابستون ماز بدم و باز از اول مهر قلم چی اما اگه بشه کنار هم و با هم دادشون فکر می کنم خیلی بهتر باشه... -
ولی همچناان قلمچی یه مشت.... داره که تعصب بیجا نسبت بش دارن
گیریم ما زدیم 70 درصد تو قلمچی
خب که چی
خودمونو بسنجیم که تو کدوم مقطعیم
نه نمیشه دیگه به خاطر نقلبه شما باید خودتون رو با آزمون قبل مقایسه کنیدخب اگه آزمون قبلی مباحثش فرق میکرد چی و ما خواستیم تسلطمون رو یه دونه بسنجیم چی؟
خب میتونید از آزمون هم هم مبحث استفاده کنید
خب اگه از اونا استفاده کنیم و آزمون قبلی فوق العاده سخت باشه و جدیده متوسط چجوری بسنجیم درصدامونو
ترازم که خود کاظم هم گفته بعضی مواقع به درد نخورهگیریم قلمچی رو واسه یادگیری میزنیم
خود پاسخنامه که سمبل کرده
باید بری تحلیل ببینی
تو اپارات انقدر عقب جلو کنی تا برسی به یه استاد که اون هم به چرت و پرت ترین حالت ممکن حل میکنه و اونجاهایی که میگه بدیهیه برای تو بدیهی نیساگه بخوای هم از استاد مدرست بپرسی که نمیشه اون همه سوال رو از معلم پرسید
پس چی باید زور بزنی و برای یه پاسخنامه به درد نخور یه ساعت این در و اون در بزنی تا یه چیزی بفهمی -
Amir ali Nikfard سلام
یعنی هر 2 آزمون رو شرکت میکنین؟
اگه آره
سخت نیست؟ میشه یکم درموردش توضیح بدین؟
من خودم تو ذهنم این بود تابستون ماز بدم و باز از اول مهر قلم چی اما اگه بشه کنار هم و با هم دادشون فکر می کنم خیلی بهتر باشه...@M-Tina نه اصلا سخت نیست ... تازه بهترم هست. پنجشنبه قبل قلمچی صبح آزمون ماز رو میدم و عصر هم تحلیلش میکنم. این خودش یک نوع جمع بندیه قبل قلمچی ... تازه ویژگی متمایز و جذاب ماز به خاطر پاسخنامه اش هست که بعد هر آزمون منتشر میشه ... تقلب ماز هم خیلی کمه. سوالات قلمچی 1 هفته قبل آزمون پخش میشه ولی سوالات ماز 1 ساعت تا پایان وقت آزمون و این یعنی امنیت.
-
@M-Tina نه اصلا سخت نیست ... تازه بهترم هست. پنجشنبه قبل قلمچی صبح آزمون ماز رو میدم و عصر هم تحلیلش میکنم. این خودش یک نوع جمع بندیه قبل قلمچی ... تازه ویژگی متمایز و جذاب ماز به خاطر پاسخنامه اش هست که بعد هر آزمون منتشر میشه ... تقلب ماز هم خیلی کمه. سوالات قلمچی 1 هفته قبل آزمون پخش میشه ولی سوالات ماز 1 ساعت تا پایان وقت آزمون و این یعنی امنیت.
Amir ali Nikfard چه جالب فکر میکردم اینطوری خیلی زیاد سخت میشه
ممنونم:dizzy: -
ولی همچناان قلمچی یه مشت.... داره که تعصب بیجا نسبت بش دارن
گیریم ما زدیم 70 درصد تو قلمچی
خب که چی
خودمونو بسنجیم که تو کدوم مقطعیم
نه نمیشه دیگه به خاطر نقلبه شما باید خودتون رو با آزمون قبل مقایسه کنیدخب اگه آزمون قبلی مباحثش فرق میکرد چی و ما خواستیم تسلطمون رو یه دونه بسنجیم چی؟
خب میتونید از آزمون هم هم مبحث استفاده کنید
خب اگه از اونا استفاده کنیم و آزمون قبلی فوق العاده سخت باشه و جدیده متوسط چجوری بسنجیم درصدامونو
ترازم که خود کاظم هم گفته بعضی مواقع به درد نخورهگیریم قلمچی رو واسه یادگیری میزنیم
خود پاسخنامه که سمبل کرده
باید بری تحلیل ببینی
تو اپارات انقدر عقب جلو کنی تا برسی به یه استاد که اون هم به چرت و پرت ترین حالت ممکن حل میکنه و اونجاهایی که میگه بدیهیه برای تو بدیهی نیساگه بخوای هم از استاد مدرست بپرسی که نمیشه اون همه سوال رو از معلم پرسید
پس چی باید زور بزنی و برای یه پاسخنامه به درد نخور یه ساعت این در و اون در بزنی تا یه چیزی بفهمی@0Farzam0
مشاهدات بارش حق از سماوات را شاهد هستیم 🚶♂️🤝