آبمیوه تو کنکور؟ | ازتون گرفتن؟؟
-
@fatemeh-jk در آبمیوه تو کنکور؟ | ازتون گرفتن؟؟ گفته است:
SiliS ولی جیبا رو هم میگردن متاسفانه
بگردن
زیاد معلوم نیست
جیب اگه عرضش 10 سانت باشه حداقل 5 دونه کشمش جا میشه که دیده نشهSiliS آخه قبل اینکه وارد جلسه بشی باید جیبارو اصن برعکس کنیم که مطمئن شن هیچی توش نیست یعنی انقد تبااااه
️
-
SiliS خیلیی
-
چرا اینجوری میکنن مراقبا جدیدن
-
چرا اینجوری میکنن مراقبا جدیدن
-
@AlipouryaanAHL چنتا قند بنداز جیبت یا کشمش که معلوم نشه
آدامس تازه هم گاهی جوابه
جاسازیش هم راحته -
SiliS ریسک داره
آب خنک میدن سر جلسه همون اوکیه
ولی باز با خودم میبرم اجازه ندادن تحویل میدم.
با کشمش نمیشه تقلبی کرد.... -
SiliS ریسک داره
آب خنک میدن سر جلسه همون اوکیه
ولی باز با خودم میبرم اجازه ندادن تحویل میدم.
با کشمش نمیشه تقلبی کرد....@AlipouryaanAHL
آب معدنی گرم و گذاشتن اونجا آدم میخوره حالش بد میشه چ آب خنکی-_- -
سلام. میخواستم یه برنامه بچینم برا شرکت کردن تو باقی آزمونا و نمیخوام علکی به چیزی عادت کنم بعد ازم بگیرن دم در جلسه کنکور!
من کنکور دی یه آبمیوه و بطری آب همرام بود ازم گرفتناز شما هم گرفتن خوراکی ها رو توی دی؟
کسی میدونه تیرماه هم ممکنه ازمون بگیرن یا نه؟ -
سلام. میخواستم یه برنامه بچینم برا شرکت کردن تو باقی آزمونا و نمیخوام علکی به چیزی عادت کنم بعد ازم بگیرن دم در جلسه کنکور!
من کنکور دی یه آبمیوه و بطری آب همرام بود ازم گرفتناز شما هم گرفتن خوراکی ها رو توی دی؟
کسی میدونه تیرماه هم ممکنه ازمون بگیرن یا نه؟@AlipouryaanAHL سلام خیر من ابمیوه داشتم با چندتا شکلات حتی نگاه هم نکردن تیرماه پارسال هم بردم مشکلی نبود
-
@AlipouryaanAHL سلام
نه این چیزا رو از آدم نمیگیرن
تغذیه اینا هم میتونی ببری
من خودم یه کیسه پر از آب و تغذیه اینا بردم چیزی نگفتن -
SiliS آخه قبل اینکه وارد جلسه بشی باید جیبارو اصن برعکس کنیم که مطمئن شن هیچی توش نیست یعنی انقد تبااااه
️
@fatemeh-jk
واسه ماهم همین بود دقیقاولی خب باز جالبه بعضیا خیلی چیزا میبرن داخل..
-
کسی میدونه تیرماه هم ممکنه ازمون بگیرن یا نه؟@AlipouryaanAHL نه از من هیچی نگرفتن. گفتن شکلات و کیک ساده و بطری آب مشکلی نداره
-
Mr Mazrai 1
پس باید به آب و بیسکویت خشک عادت کنم
فقط اینا رو دادن به ما@AlipouryaanAHL ما که تیتاپ دادن بهمون
-
SiliS آخه قبل اینکه وارد جلسه بشی باید جیبارو اصن برعکس کنیم که مطمئن شن هیچی توش نیست یعنی انقد تبااااه
️
@fatemeh-jk ما که اینکارا نداشت
-
شهر ما به خوراکی گیر نمیدادن ولی یچیز رو مخ تر اتفاق افتاد
در حین اینکه داشتیم به سوالات زیست جواب میدادیم میومدن خودتو با عکست چک میکردن و ده تا ده تا ازت امضا و ... میخواستن هم تمرکزمو بهم زدن هم وقتمو از. دست دادم
برای شما اتفاق افتاد ؟ -
SiliS چیز اضاف نمیخواد ببرین. هر چی دوباره بخواین همونجا بهتون میدن دوباره
-
در حین اینکه داشتیم به سوالات زیست جواب میدادیم میومدن خودتو با عکست چک میکردن و ده تا ده تا ازت امضا و ... میخواستن هم تمرکزمو بهم زدن هم وقتمو از. دست دادم
برای شما اتفاق افتاد ؟_Reza_ چک عکس برای ما قبل آزمون بود ولی سر هر دفترچه امضا و اثر انگشت میگرفتن
-
_Reza_ چک عکس برای ما قبل آزمون بود ولی سر هر دفترچه امضا و اثر انگشت میگرفتن
Amir ali Nikfard مشکل اینه آدرس باید بنویسی کد ملی باید بنویسی بهمراه دو شماره تلفن و اثر انگشت و ... مگ ما چقد وقت داریم اینا خودش وقت دو تست رو میگیرن
-
برای شما اتفاق افتاد ؟