آبمیوه تو کنکور؟ | ازتون گرفتن؟؟
-
SiliS آخه قبل اینکه وارد جلسه بشی باید جیبارو اصن برعکس کنیم که مطمئن شن هیچی توش نیست یعنی انقد تبااااه
️
@fatemeh-jk ما که اینکارا نداشت
-
شهر ما به خوراکی گیر نمیدادن ولی یچیز رو مخ تر اتفاق افتاد
در حین اینکه داشتیم به سوالات زیست جواب میدادیم میومدن خودتو با عکست چک میکردن و ده تا ده تا ازت امضا و ... میخواستن هم تمرکزمو بهم زدن هم وقتمو از. دست دادم
برای شما اتفاق افتاد ؟ -
SiliS چیز اضاف نمیخواد ببرین. هر چی دوباره بخواین همونجا بهتون میدن دوباره
-
در حین اینکه داشتیم به سوالات زیست جواب میدادیم میومدن خودتو با عکست چک میکردن و ده تا ده تا ازت امضا و ... میخواستن هم تمرکزمو بهم زدن هم وقتمو از. دست دادم
برای شما اتفاق افتاد ؟_Reza_ چک عکس برای ما قبل آزمون بود ولی سر هر دفترچه امضا و اثر انگشت میگرفتن
-
_Reza_ چک عکس برای ما قبل آزمون بود ولی سر هر دفترچه امضا و اثر انگشت میگرفتن
Amir ali Nikfard مشکل اینه آدرس باید بنویسی کد ملی باید بنویسی بهمراه دو شماره تلفن و اثر انگشت و ... مگ ما چقد وقت داریم اینا خودش وقت دو تست رو میگیرن
-
برای شما اتفاق افتاد ؟ -
سلام. میخواستم یه برنامه بچینم برا شرکت کردن تو باقی آزمونا و نمیخوام علکی به چیزی عادت کنم بعد ازم بگیرن دم در جلسه کنکور!
من کنکور دی یه آبمیوه و بطری آب همرام بود ازم گرفتناز شما هم گرفتن خوراکی ها رو توی دی؟
کسی میدونه تیرماه هم ممکنه ازمون بگیرن یا نه؟@AlipouryaanAHL سلام
بعضی جاها قانون های الکی گذاشتن
بعضی جاها هم اصلا نگشتن
بستگی به حوضتون داره -
SiliS
اینجا نوشته ولی همینم فکر کنم نمیزارن.. حوضه دی ما آب هم نمیزاشتن داخل ببری ، همون جا خودشون ی آب ساده میدادن گرم هم بود -
@fatemeh-jk ما که اینکارا نداشت
Amir ali Nikfard از ما انگار برنامه ریزی کرده بودن
مثلا یادمه برای اینکه وسایلمون نبریم داخل گفتن وسایلتونو بدین به یه اتاق مخصوص. بعد من دادم بطریمو با خوراکیامو روشو با چسب کاغذی یه عدد نوشت و بعدم همون عددو تو یه چیز فلزی بهمون داد تا بعد کنکور خوراکیامو بطریمو پس بدن..
️
مثل وقتی که میخوایم بریم حرم کفشا مونو بدیم بهمون یه عدد فلزی میدن منظورم اون جوریه -
سلام. میخواستم یه برنامه بچینم برا شرکت کردن تو باقی آزمونا و نمیخوام علکی به چیزی عادت کنم بعد ازم بگیرن دم در جلسه کنکور!
من کنکور دی یه آبمیوه و بطری آب همرام بود ازم گرفتناز شما هم گرفتن خوراکی ها رو توی دی؟
کسی میدونه تیرماه هم ممکنه ازمون بگیرن یا نه؟@AlipouryaanAHL واسه ما که اینجوری نبود
شما وسایل سیزده به در رو هم میبردی کاریت نداشتن -
رنگا رنگامو گرفتن
منم دیدم هنوز نمی خوان شروع کنم با دوستم رفتم رو میز خورامی ا پیداشون کردم.
یکمیشون رو خوردم
دوباره برگشتم.
گفتن شما رو گشتیم؟ گفتم اره