مغناطیس
-
پ پرستو بابایی marked this topic as a question on
-
پرستو بابایی
فک کنم رابطه میدان حاصل از سیم حامل جریان رو در فاصله d تو کتاب نیست اگر اشتباه نکنم
فقط روابط نسبی رو میدن -
-
پرستو بابایی
فک کنم رابطه میدان حاصل از سیم حامل جریان رو در فاصله d تو کتاب نیست اگر اشتباه نکنم
فقط روابط نسبی رو میدنReza-H
آره دقیقا هیچ راه حلی به ذهنم نرسید... -
پرستو بابایی
فقط روابط نسبی رو میدن -
@MV-ettta
ممنون میشم اگه می تونید حلش کنید -
@MV-ettta
ممنون میشم اگه می تونید حلش کنید -
@MV-ettta
خب توی حلتون که حرفی نیست ،خیلی هم ممنونم
اما مشکل من اینجاست که نمی فهمم این فرمولی که ازش استفاده کردید دقیقا از کجا استنباط شده -
پرستو بابایی
فقط روابط نسبی رو میدن -
Reza-H
سلام تا جایی که من میدونم برا بچه های تجربی فرمولی برای میدان سیم راست حامل جریان و پیچه وجود نداره و این مال رشته ریاضی هست ما فقط میدان حاصل از سیملوله رو با فرمول داریم -
@MV-ettta
خب توی حلتون که حرفی نیست ،خیلی هم ممنونم
اما مشکل من اینجاست که نمی فهمم این فرمولی که ازش استفاده کردید دقیقا از کجا استنباط شدهپرستو بابایی من به شخصه فرمولی رو حفظ نمی کنم بلکه از روی داده ها فرمول رو می سازم. خود فرمولش رو هم به عنوان نکته یادداشت کردم. اثباتش خارج کتابه!
-
پرستو بابایی من به شخصه فرمولی رو حفظ نمی کنم بلکه از روی داده ها فرمول رو می سازم. خود فرمولش رو هم به عنوان نکته یادداشت کردم. اثباتش خارج کتابه!
@MV-ettta
خب اون روش شما برای گزینه های مقایسه ای یا نسبی خوبه.
اما وقتی عدد مشخص میخواد، ممکنه یک ثابتی داشته باشه که باعث تغییر پاسخ میشه و نمیشه با مفهوم فرمول رو به دست آورد -
@MV-ettta
خب اون روش شما برای گزینه های مقایسه ای یا نسبی خوبه.
اما وقتی عدد مشخص میخواد، ممکنه یک ثابتی داشته باشه که باعث تغییر پاسخ میشه و نمیشه با مفهوم فرمول رو به دست آورد -
پ پرستو بابایی marked this topic as a regular topic on
-
ممنونم بچه ها