شلیک نهایی، ۶۰امتیاز طلایی
-
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه و در مسیر اهدافتان در تلاش باشین
میدونید که امسال امتحان نهایی تاثیر زیادی در کنکور شما داره، ما هم در آلاء همانند همیشه تو این مسیر همراه شما خواهیم بود تا بتونیم امتیاز امتحان نهایی رو کسب کنیداینطوری بگم که آلا فکر همه جاش رو کرده:
- چه شروع از صفر باشی!
- چه شب امتحانی!!
- چه از الان به فکر ۲۰ نهایی هستی!!
شلیک نهایی به صورتی طراحی شده که شما از اواسط اردیبهشت تا شب امتحان تمامی مباحث رو چندیییین بار مرور میکنی
بهت قول میدم برای شب امتحان هم جوابه
شلیک نهایی آلاء فقط یک دوره ویره کسب ۲۰ امتحان نهایی نیست!!
با شلیک نهایی ۶۰٪ امتیاز کنکورت رو جمع میکنی- ٪۴۰ امتیاز نهایی
- ۲۰٪ امتیاز تستهای دوازدهم کنکور ۱۴۰۲
۳ویژگی مهم شلیک نهایی:
۱. تحلیل ۱ به ۱ امتحان نهایی سالهای گذشته/نظام جدید
۲. بررسی سوالات احتمالی امتحان نهایی، به پیچدگی کنکور سراسری
۳. جزوهی ویدیویی خط به خط کتاب درسی + جزوهی ویژه امتحان نهایی
بچه های راه ابریشم پرو که این محصول رو رایگان دریافت می کنن، یعنی هر درس راه ابریشم پرو رو داشته باشی، نهایی اون هم براتون فعال میشه
بچه هایی که راه ابریشم دروس عمومی داشتن، برای هر درسی که دارن نهاییش هم فعال میشه
برای بچه های ۱۱۰ ای هم دیروز یه پیامک فرستادیم، پیامک هاتون رو چک کردین؟
برای ثبتنام و توضیحات بیشتر وارد لینک زیر شوید
alaatv.com/landing/38
alaatv.com/landing/38%(#ff0000)[از تخفیف ویژه پیش فروش جا نمودید]
-
سلام وقتتون بخیر
ببخشین میشه بگین دقیقا کی برای راه ابریشم پرویی ها فعال میشه؟ -
سلام وقتتون بخیر
ببخشین میشه بگین دقیقا کی برای راه ابریشم پرویی ها فعال میشه؟ -
@M-an درود و خسته نباشید
سوال من اینه که الان منی که پک اختصاصی پرو دارم کل اختصاصی ها بهم تعلق میگیره پس عمومی رو خودم باید بخرم ؟ میخواستم مطمئن شم که دیگه امروز اقدام کنم به خرید -
اونایی که تشریحی صفرن
مثلاً دینی و زبان وکلا عمومی هیچی نخوندن مناسبه براشون
؟ -
اونایی که تشریحی صفرن
؟رضا غفاری65 @M-an
-
سلام بچه ها
میدونید که امسال امتحان نهایی تاثیر زیادی در کنکور شما داره، ما هم در آلاء همانند همیشه تو این مسیر همراه شما خواهیم بود تا بتونیم امتیاز امتحان نهایی رو کسب کنیداینطوری بگم که آلا فکر همه جاش رو کرده:
- چه شروع از صفر باشی!
- چه شب امتحانی!!
شلیک نهایی به صورتی طراحی شده که شما از اواسط اردیبهشت تا شب امتحان تمامی مباحث رو چندیییین بار مرور میکنی
۳ویژگی مهم شلیک نهایی:
بچه های راه ابریشم پرو که این محصول رو رایگان دریافت می کنن، یعنی هر درس راه ابریشم پرو رو داشته باشی، نهایی اون هم براتون فعال میشه
بچه هایی که راه ابریشم دروس عمومی داشتن، برای هر درسی که دارن نهاییش هم فعال میشه
alaatv.com/landing/38
@M-an سلام وقتتون بخیر ولی شما قبلاً تو کانال تلگرام گفتید که نهایی عمومی برای کسایی که پک کامل ابریشم پرو تخصصی هارو دارن تعلق میگیره
-
@M-an درود و خسته نباشید
سوال من اینه که الان منی که پک اختصاصی پرو دارم کل اختصاصی ها بهم تعلق میگیره پس عمومی رو خودم باید بخرم ؟ میخواستم مطمئن شم که دیگه امروز اقدام کنم به خرید -
اونایی که تشریحی صفرن
؟ -
@M-an سلام وقتتون بخیر ولی شما قبلاً تو کانال تلگرام گفتید که نهایی عمومی برای کسایی که پک کامل ابریشم پرو تخصصی هارو دارن تعلق میگیره
Mohammadreza Doosti
ممنون، نه اینطور گفته بودیم که کسانی که پک راه ابریشم پرو دارن متناظر با اون پک نهایی رو دریافت می کنن
یعنی اگه پک تخصصی پرو دارین پک تخصصی نهایی رو دریافت می کنیناگه پک عمومی پرو دارین پک عمومی نهایی رو دریافت می کنین
-
سلام بچه ها
- چه شروع از صفر باشی!
- چه شب امتحانی!!
۳ویژگی مهم شلیک نهایی:
alaatv.com/landing/38
@M-an سلام من پک اختصاصی پرو دارم میخواستم عمومی شلیک نهایی رو بگیرم ایا برای پرو تخفیف هست ؟
چون کد تخفیف برای من پیام نشده -
@M-an سلام من پک اختصاصی پرو دارم میخواستم عمومی شلیک نهایی رو بگیرم ایا برای پرو تخفیف هست ؟
چون کد تخفیف برای من پیام نشده -
Mohammadreza Doosti
ممنون، نه اینطور گفته بودیم که کسانی که پک راه ابریشم پرو دارن متناظر با اون پک نهایی رو دریافت می کنن
یعنی اگه پک تخصصی پرو دارین پک تخصصی نهایی رو دریافت می کنیناگه پک عمومی پرو دارین پک عمومی نهایی رو دریافت می کنین
@M-an سلام توی تاپیک قبلی تون گفته بودید که پک راه ابریشم پرو کسایی که گرفته باشن کل امتحان نهایی رو میگیرن ولی الان فکر کنم اوضاع فرق کرده
اگه میشه حداقل اگه بقیه دوستان هم موافق باشن پک عمومی رو در اختیارمون بزارین چون ما به اندازه کافی منبع داریم برای اختصاصی ها هم چتر هم خود راه ابریشم ولی هیچی از عمومی ها نداریم از اونجاییم که به مدرسه انچنان اهمیت نمیدیم عمومی ها ضعف داریم اگه امکانش هست همون عمومی هارو در اختیارمون بزارین
-
محمدصادق صفری
بله پی وی پیام بدین بفرستم براتون@M-an من متاسفانه اعتبارم کمه نمیتونم پیام بدم
-
بچه ها ما یه کد تخفیف ویژه 60% برای افرادی که محصولات زیر رو تهیه کرده باشن پیامک کردیم، حتما پیام هاتون رو چک کنید و اگر نبود پی وی پیام بدین براتون میفرستم
- از دروس راه ابریشم اگر بعد از تیرماه 1401 تهیه کردین
- راه ابریشم پرو هر درسی
- 110
برای تهیه پک های کامل می تونید استفاده کنید
-
Mohammadreza Doosti
@M-an تو رو خدا اینکارو نکنین ما امیدمون به عمومی پک نهایی بود...
یه ذره شرایط مارو درک کنین لطفا دیگه ما رومون نمیشه از خانواده تقاضای چیزیو کنیم از بس سر انواع پیکیجا و کتابا پول گرفتیم ازشون... لططفا ازتون عاجزانه میخوام عمومیارو به مایی ک پک اختصاصی پرو گرفتیم بدین... -
@M-an تو رو خدا اینکارو نکنین ما امیدمون به عمومی پک نهایی بود...
یه ذره شرایط مارو درک کنین لطفا دیگه ما رومون نمیشه از خانواده تقاضای چیزیو کنیم از بس سر انواع پیکیجا و کتابا پول گرفتیم ازشون... لططفا ازتون عاجزانه میخوام عمومیارو به مایی ک پک اختصاصی پرو گرفتیم بدین... -
Houman M
سلامت باشید
بله درسته
و اینکه شما برای پک عمومی نهایی هم یه تخفیف ویژه 60% دارین، پیامک زده بودیم اگه دریافت نکردین پی وی پیام بدین@M-an سلام خسته نباشید منم برام پیام نیومده پک تخصصی پرو را دارم (لطفا حداقل تخفیف دروس عمومی روبیشتر کنید چون واقعا خانواده ها زیر فشار هستند
)
-
Wujian
میشه شما هم ما رو درک کنید؟
باور کنید شرایط اقتصادی که وجود داره برای آلاء هم همینه
خودتون می دونید نیاز به گفتن نیست اگر می تونستیم کلا برای همه آلایی ها رایگان هدیه می دادیم