شلیک نهایی، ۶۰امتیاز طلایی
-
@M-an اخه نه قیمتاشون فرق داره نه چیزی.. نمیشه یه صحبتی بکنین در این مورد؟ مثلا حداقل پروییا بتونن انتخابی چیزی بکنن... :"(
-
دوستان با تخفیف 60 درصدی که بهمون میدن پک نهایی عمومی میشه 280
واقعا بنظرم مخصوصا برای ما راه ابریشم پرویی ها خیلی قیمت خوب و به صرفه ای هست(مقایسه کنید با بقیه موسسه ها و سری کتاب های نهایی دیگه)
واقعا ۲۸۰ پولی نیست برای پک نهایی عمومی اونم 4 تا درس -
واقعا بنظرم مخصوصا برای ما راه ابریشم پرویی ها خیلی قیمت خوب و به صرفه ای هست(مقایسه کنید با بقیه موسسه ها و سری کتاب های نهایی دیگه)
واقعا ۲۸۰ پولی نیست برای پک نهایی عمومی اونم 4 تا درسArya A B
فکر کنم برای پرویی ها رایگانه -
Wujian
میدونی قیمت کجا برای آلاء مهم میشه ؟
اونجایی که داره قیمت گذاری می کنه و می خواد حداقل قیمت ممکن رو برای محصول بذارهبه لحاظ فنی مشکل ساز میشه این انتخابی بودن
اما من مطرح می کنم -
Arya A B
فکر کنم برای پرویی ها رایگانهKourosh Mousavi نه نیست یجورایی. مثلا اگه اختصاصی گرفته باشی فقط اختصاصی رایگانه نه عمومی. برای همینه که داریم سعی میکنیم حداقل به کسایی که به عمومی بیشتر نیاز دارن عمومیو رایگان بدن بجای اختصاصی
-
Arya A B
فکر کنم برای پرویی ها رایگانهKourosh Mousavi نه رایگان نیست همین الان پیام دادم گفتن پک اختصاصی رایگانه برای کسایی که پرو اختصاصی خریدن ولی عمومی تعلق نمیگیره باید بخرید با 60 تخفیف که الان رفتم خریدم با همون کد تخفیف . قیمت نهاییش هم شد 560 تومن
-
واقعا ۲۸۰ پولی نیست برای پک نهایی عمومی اونم 4 تا درساین پست پاک شده! -
سلام من پک اختصاصی رو خریدم چه تاریخی باز میشه؟
-
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه و در مسیر اهدافتان در تلاش باشین
میدونید که امسال امتحان نهایی تاثیر زیادی در کنکور شما داره، ما هم در آلاء همانند همیشه تو این مسیر همراه شما خواهیم بود تا بتونیم امتیاز امتحان نهایی رو کسب کنیداینطوری بگم که آلا فکر همه جاش رو کرده:
- چه شروع از صفر باشی!
- چه شب امتحانی!!
- چه از الان به فکر ۲۰ نهایی هستی!!
شلیک نهایی به صورتی طراحی شده که شما از اواسط اردیبهشت تا شب امتحان تمامی مباحث رو چندیییین بار مرور میکنی
بهت قول میدم برای شب امتحان هم جوابه
شلیک نهایی آلاء فقط یک دوره ویره کسب ۲۰ امتحان نهایی نیست!!
با شلیک نهایی ۶۰٪ امتیاز کنکورت رو جمع میکنی- ٪۴۰ امتیاز نهایی
- ۲۰٪ امتیاز تستهای دوازدهم کنکور ۱۴۰۲
۳ویژگی مهم شلیک نهایی:
۱. تحلیل ۱ به ۱ امتحان نهایی سالهای گذشته/نظام جدید
۲. بررسی سوالات احتمالی امتحان نهایی، به پیچدگی کنکور سراسری
۳. جزوهی ویدیویی خط به خط کتاب درسی + جزوهی ویژه امتحان نهایی
بچه های راه ابریشم پرو که این محصول رو رایگان دریافت می کنن، یعنی هر درس راه ابریشم پرو رو داشته باشی، نهایی اون هم براتون فعال میشه
بچه هایی که راه ابریشم دروس عمومی داشتن، برای هر درسی که دارن نهاییش هم فعال میشه
برای بچه های ۱۱۰ ای هم دیروز یه پیامک فرستادیم، پیامک هاتون رو چک کردین؟
برای ثبتنام و توضیحات بیشتر وارد لینک زیر شوید
alaatv.com/landing/38
alaatv.com/landing/38%(#ff0000)[از تخفیف ویژه پیش فروش جا نمودید]
@M-an برای کسایی که راه ابریشم ساده دارن چی؟ برای اوناهم فعال میشه؟
-
@M-an من متاسفانه اعتبارم کمه نمیتونم پیام بدم
محمدصادق صفری منم نه اعتبار دارم نه برام پیام اومده @M-an
-
سلام بچه ها
میدونید که امسال امتحان نهایی تاثیر زیادی در کنکور شما داره، ما هم در آلاء همانند همیشه تو این مسیر همراه شما خواهیم بود تا بتونیم امتیاز امتحان نهایی رو کسب کنیداینطوری بگم که آلا فکر همه جاش رو کرده:
- چه شروع از صفر باشی!
- چه شب امتحانی!!
شلیک نهایی به صورتی طراحی شده که شما از اواسط اردیبهشت تا شب امتحان تمامی مباحث رو چندیییین بار مرور میکنی
۳ویژگی مهم شلیک نهایی:
بچه های راه ابریشم پرو که این محصول رو رایگان دریافت می کنن، یعنی هر درس راه ابریشم پرو رو داشته باشی، نهایی اون هم براتون فعال میشه
بچه هایی که راه ابریشم دروس عمومی داشتن، برای هر درسی که دارن نهاییش هم فعال میشه
alaatv.com/landing/38
@M-an مفید هست؟
من سال قبل تو یکی از سایت های کلاس آنلاین بهم دوره امتحانات نوبت دوم رایگان پیشنهاد شد(که مثلا برم تو سایتشون برای کنکور ۱۴۰۲). با اونا پیش رفتم و خراب کردم امتحانات رو و معدل سال یازدههم خیلی کم شده (شده ۱۸.۵) حالا میترسم از اینکه امسال هم همون بلا سرم بیاد. چکار کنم به نظر خودتون؟ -
@M-an سلام توی تاپیک قبلی تون گفته بودید که پک راه ابریشم پرو کسایی که گرفته باشن کل امتحان نهایی رو میگیرن ولی الان فکر کنم اوضاع فرق کرده
اگه میشه حداقل اگه بقیه دوستان هم موافق باشن پک عمومی رو در اختیارمون بزارین چون ما به اندازه کافی منبع داریم برای اختصاصی ها هم چتر هم خود راه ابریشم ولی هیچی از عمومی ها نداریم از اونجاییم که به مدرسه انچنان اهمیت نمیدیم عمومی ها ضعف داریم اگه امکانش هست همون عمومی هارو در اختیارمون بزارین
آرمین عنصرپور در شلیک نهایی، ۶۰امتیاز طلایی گفته است:
@M-an سلام توی تاپیک قبلی تون گفته بودید که پک راه ابریشم پرو کسایی که گرفته باشن کل امتحان نهایی رو میگیرن ولی الان فکر کنم اوضاع فرق کرده
اگه میشه حداقل اگه بقیه دوستان هم موافق باشن پک عمومی رو در اختیارمون بزارین چون ما به اندازه کافی منبع داریم برای اختصاصی ها هم چتر هم خود راه ابریشم ولی هیچی از عمومی ها نداریم از اونجاییم که به مدرسه انچنان اهمیت نمیدیم عمومی ها ضعف داریم اگه امکانش هست همون عمومی هارو در اختیارمون بزارین
بله دقیقا منم با شما موافقم
حداقل از آلا توقع داشتیم برای پرو ها که هیچ کدوم از وعده های پرو عملی نشد اعم از رفع اشکال ..شخصی سازی و تحلیل آزمون ها که قرار بود جامع ها تحلیل بشن که اونم تا الان عملی نشده این رو بهمون رایگان بدین چون واقعا دیگه بودجه ای نداریم بخواهیم پک رو تهیه کنیم -
آرمین عنصرپور در شلیک نهایی، ۶۰امتیاز طلایی گفته است:
بله دقیقا منم با شما موافقم
حداقل از آلا توقع داشتیم برای پرو ها که هیچ کدوم از وعده های پرو عملی نشد اعم از رفع اشکال ..شخصی سازی و تحلیل آزمون ها که قرار بود جامع ها تحلیل بشن که اونم تا الان عملی نشده این رو بهمون رایگان بدین چون واقعا دیگه بودجه ای نداریم بخواهیم پک رو تهیه کنیمMohammadreza Doosti الان شما خودتون رو بزارید جای ما پرو ها و ببینید که ما پول بیشتری دادیم و هیچ تفاوتی با رفیقم که ابریشم معمولی داره نداشتیم تا الان امیدمون به این بودش که با این نهایی ها تفاوتمون احساس بشه که بدونیم حداقل یه فرق اساسی با عادی ها داشته باشیم
-
آلا میگم با توجه به این صفحه
خب شما بخش اعظمی از تعهدات راه ابریشم پرو رو انجام ندادید.
بد نمیشه حداقل به هر کسی که پرو داره پک عمومی هم بدید یا حداقل دو درس رو هدیه بدید.
متاسفانه سوء برداشت میشه اینایی که قراره برای ما فعال بشه هدیه نیست در واقع تعهد شماست که باید انجام میشد
بعضی از اونا انجام نشده که به نظرم باید جبران بشن. حالا هر چی خودتون میدونید.
اگه مشاوره و اینچیزا واقعی بود (شخصی نه جمعی) خب لابد من نتیجه بهتری می گرفتم. -
واقعا ۲۸۰ پولی نیست برای پک نهایی عمومی اونم 4 تا درساین پست پاک شده! -
سلام بچه ها
- چه شروع از صفر باشی!
- چه شب امتحانی!!
۳ویژگی مهم شلیک نهایی:
alaatv.com/landing/38
@M-an
️
مثلا طبق ستون دوم، کسایی که راه ابریشم پرو رو به صورت پک ( نه تکدرس ) گرفته بودن چه پک تخصصی گرفته باشن چه پک عمومی، کل نهایی رو رایگان دریافت میکنن.
و
طبق ستون چهارم کسایی که پک عمومی راه ابریشم معمولی رو گرفته بودن هم کل نهایی رو رایگان دریافت میکنن.
اما
کسایی که به صورت تکدرس پرو گرفته بودن یا تکدرس معمولی گرفته بودن، متناظر با درس خودشون تکدرس نهایی رو رایگان میگیرن.️ عین چیزیه تو اپلیکیشن بله فرستادید اونموقع یه چیز دیگه گفته بودید!!!!!!!!!!